Sizler nasıl yapıyorsunuz simdi siyah suyunu önce bi saldı sonra cekti bu şekilde soganla kavursam sıkıntı olurmu
Yuksek ateste suyunu salmadan kavuruyom hic kararmiyor mantarin taze olmasi da onemli tabi
Simdi suyunu saldı ve cekti bu şekilde bi zararı olur mu acaba
Hayir Zarari olmaz sadece renk farki olur yiyebilirsiniz
Yüksek ateşte sotekersen suyunu salmaz ve kararma yapmaz ben kızgın kafaya atarım mantarları üstüne biraz limon sıkar öyle kavururum kararma yapmaz cnm
Peki benim yaptığım şekilde soganla kavursam bi zararı olur mu acaba siyah suyu içine çekti ya o yüzden
Birdahaki sefere mantarı tavaya koymadan önce tuzla ve yüksek ısıda kavurmaya başla. Rengi çok canlı kaliyor ve mantar sönüp gitmiyor. Şimdi yaptığını suyunu çektikten sonra pişir bişey olmaz.
Tamamdir çok teşekkür ederim
1,466,817 soru
24,035,696 cevap
328,913 kullanıcı