Az önce mutfağı temizledim 1 hafta önce açtığım sarı bezin az rengi solmuştu kararmaya yakın olmuştu direk çöpe attım yenisini açtım. Canlı ve temiz olsun istiyorum lavabo üstü hiç deterjanlı su yapıp yıkayıp aa bak temiz oldu ha diyenlerden değilim ben midem almadığı an çöpe atıyorum ben kumaş parçalarını? Sizde de öyle mi? Özellikle sarı bez meşhur annelerin vazgeçemediği sarı bez😂. Renginden dolayı alıyorum sarı rengi seviyorum🤩. Siz nasil yaparsınız hanımlar? Yıkayanlardan misiniz Yoksa direkt çöpe gitsin diyenlerden mi?
Ben BİM'in üçlü desenli mutfak bezini kullanıyorum çokta memnunum
Ben hiç sevmem bu sarı bezleri toz almaya kalksan tüy bırakıyor mutfak da kullansan leke oluyor çıkmıyor
Kız bunlardan gına geldi bana başka bir bez alıyorum artık
Sarı bezi hiç kullanmayanlardanım tezgahın üstüne her zaman yıkarım
10 tane mikrofiber bezim var, haftada bir 90 derecede yıkıyorum, üstüne bir de kurutuyorum. Mis gibi oluyor. Aksi türlü temiz gelmiyor. Mutfak sonuçta.
Hic kullanmadim sevmiyorum annem kulanirdi cok
Ben çamaşır makinesine atıyorum
Bende de bu konuda takıntı varya mutfakta kullanılan bez sünger çok bağ kuramiyorum 😅 çabuk vazgeciyorum onlardan. Bi ara ben microfiber üçlü satilan bezler vardı trendyol'da falan onlardan almıştım. Ama annem suyu cekmiyorlar doğru düzgün mutfakta olmaz bunlar diye sarı beze beni geri döndürdü 😅😅
Bunlar zaten aslinda kullan at bez canim tekrar tekrar yikanmayacak kullanip atilacak da biz iste tasarruf memleketi 😊 ben bunlardan almiyorum mikrofiber bez aliyorum her temizlik sonrasi bi deterjanlarim ara ara camasirsuyuma basarim bi sure sonra atarim asla beze acimam bez pisse ne temizligi olacak zaten aksine pisligi yayacak
1,469,638 soru
24,075,098 cevap
330,880 kullanıcı