Az önce mutfağı temizledim 1 hafta önce açtığım sarı bezin az rengi solmuştu kararmaya yakın olmuştu direk çöpe attım yenisini açtım. Canlı ve temiz olsun istiyorum lavabo üstü hiç deterjanlı su yapıp yıkayıp aa bak temiz oldu ha diyenlerden değilim ben midem almadığı an çöpe atıyorum ben kumaş parçalarını? Sizde de öyle mi? Özellikle sarı bez meşhur annelerin vazgeçemediği sarı bez😂. Renginden dolayı alıyorum sarı rengi seviyorum🤩. Siz nasil yaparsınız hanımlar? Yıkayanlardan misiniz Yoksa direkt çöpe gitsin diyenlerden mi?
Hanımlar bu sarı bez sizlere neler yaşattı da tiksiniyorsunuz, mideniz bulanıyor ölüyorsun 😀 bu kadar anlam neden yüklenir ki. Bez işte. Her akşam veya gün içinde de çamaşır suyuna bas. İşine gelmezse at.
bide bu dandikler bunlar zaten pakette. acildigi gibi eskio😂😂dogru dusgun mikrofiber bez alsan aylarca kullanilir iki ay uc ay bes ay kullaniliyor yani. bu dandirik seyleri almaya tenezil bile etmem ki tatilde bile falan gereksiz bunlar hafi neyse der bi hafta kullan at tatillik en fazla :) asiri dandik
Akşamdan sıcak domestoslu suya basarım sabaha bembeyaz uyanırlar 😂😂 her hafta bez atmam ben atmak isteyene de lafım yok
böyle değil de bunların az daha kalın olanlarından kullanıyorum. kirlenince önce elde yıkayıp sonra makinaya atıyorum
Hiç kullanmayanlardanım ya içim almıyor resmen kokmasa bile kokusu geliyor burnuma :D ben normal mikrofiber bezlerden kullanıyorum her hafta hepsini toplayıp 90 da yıkatıyorum makineye sonra da makineyi kazan temizlemeye alıp bide onu temizletiyorum içim daha rahat oluyor :)
Ben sarı bez de başka bez de kullanmam. Tezgahta beklediği için bakteri üretiyor. Küçük cekpasim var tezgahı onla çeker geçerim. Masalara da sleepy kullanıyorum yemek yerken üzerine sofra örttüğüm için yeterli oluyor. Çok batiksa da bulaşık sungeriyle yıkar silerim
Bana bunlar hiç hijyenik gelmiyor , antibakteriyel el bezleri kullanıyorum onları da haftada 1 çamaşır suyunda bekletiyorum
Sarı bez görünce midem bulanıyor mikrofiber bez kullanırım hafta da bi iyice elimde yıkayıp makinaya atarım
Ben kullanıyorum mikrobezimde var hemen çöpe atmam çamaşır suyuna yatırırım kendine gelir eğer çok yıpranmişsa atarım
Bunu asla kullanamam garip bir yapisi var elime alinca tikle niyom mikrofiber kullaniyom
Oldu bitti hiç sevmem bir işe yaradığıda yok. Suyu emiyor desen yok sildigin yerleri iz bırakıyor. Berbat
Kağıt havlu gibi rulo koparılıp kullanılan bezler var ben onlardan kullanıyorum en fazla iki gün kullanıyorum sonra çöpe atıyorum
Mikrofiber antibaktiryel bir sürü bez var ben kullnmadim hiç bunlardan annem çamaşır suyuna başardı temiz olmazsa atardi
Hergun mutfagimi camasir suyuyla temizlerim oyuzden bendekiler hic kararma falan olmuyor.her hafta tabi atan vardir lafim yok ama bu zamanda gecimde cok zor malum hersey ates pahasi olmus artik oyuzden biraz daha tasarruf ama afedersn bo.ku cikana kadr degil tabi.
Sarı bez kullanmıyorum ama elbezleri bir kere kokmaya başladı mı çamaşır suyunda da beklese gitmiyo kokusu. Kumaşı da git gide inceliyor. O yüzden miadı dolduğuna karar verip atarım.
Bu bezden kullanıyorum. Her sabah ve akşam yatmadan önce domestosla tezgahı sildiğim için bezde yıkanmış oluyor. Kokma veya kararma olmuyor hiç o yüzden
Valla ben makineye atıyorum 60 da yıkıyorum elimde yıkasam tam olarak kiri çıkmaz
Tezgah bezini makineye nasıl atıyorsunuz 🙄o makinede iç çamaşırı da yıkanıyor sonuçta
İç çamaşırıyla atmıyorum normal kiyafetlerle atıyorum canim zaten makineyi ayda bir boş çalıştırıyorum içi temizlensin diye
Beze kurban olayım ne var ki makinede bez yıkamakta. Ayakkabı yıkayanlara diyin bu lafları bence.
Bunun temizinden bile midem bulanıyor benim
Ayda bir atarım ya bi kaç günde bir yıkarım ama haftalıkta atmam ya
Sarı bezim yok benim onun yerine temizlik mendili kullanıyorum . Ne yaparsan yap o bez bana temiz gelmiyo
Uzun yıllardır almam bunu . Bim deki cam bezleri varya ondan alırım tezgaha
1,454,675 soru
23,873,137 cevap
320,998 kullanıcı