0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (613 puan) tarafından

Kızlar kızım 4 yaşında ve 10 gündür kusması karın ağrısı var 3 kere hastaneye götürdük ilk serum takıldı Hiç bır faydası olmadı ıkı gun sonra tekrar götürdük. İğne yapıldı çok ıyı gelmıştı. Sonra büyük kızım hastaydı götürdük gitmişken küçüğü de gösterdik Dr bır ıgne daha istedık tam ıyı olsun dıye bu 5 gündür birşeyi yoktu. Dün yine kusmaya başladı Dr götürdük ilaç verdı bulantı ıçın bıde bagırsakları için antibiyotik verdi geçmiyor hiç bir şeyde yemiyor ne yapmalıyım ne ıyı gelır az önce probiyotik verdım 

3 Cevaplar

0 oy
(2,738 puan) tarafından

Altta yatan başka bir şey var demek ki. Ya da doğru ilaçlar değildir. 

(613 puan) tarafından

Bilmiyorum canm . Hiç birşey yemiyor kı bıraz ıyı olsun bu sabah menemen yedı gün boyu ıyıydı akşam birşey yemedı yıne kötü olduu

(2,738 puan) tarafından

Başka doktora da gidin mutlaka. Çok geçmiş olsun. 

-Reklam-
0 oy
(978 puan) tarafından

Test yapıldı mı influenza

(1,285 puan) tarafından

Bunun belirtileri nedir canim

(613 puan) tarafından

Hayır canm 

(978 puan) tarafından

Benim kızım oldu kusma yüksek ateş baş ağrısı. İlk başta doktor röntgen de gazı var dedi lavman yaptırdı geçmedi. İdrar testine bakıldı enfeksiyon yok en son başka doktora denk geldik test yaptı domuz gribi pozitif çıktı. Bunun şurubu var onu içince düzeldi. Kızım aşırı kusuyordu ve ateşi dirençliydi 

(613 puan) tarafından

Yok canım bızde ateş yok halsızlık var kusma bıde karın ağrısı o kadar 

0 oy
(3,075 puan) tarafından

Biz gittik influenza dendi ama sizin kusma çok uzun. Detaylı bir muayene olmali gerekirse özele gidin tüm testler yapılsın. Apandist bile olabilir

(3,075 puan) tarafından

Başka bir belirtisi var mı,  saglik bilgim yok ama uzun sürmüş sizin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
+3 oy
3 cevap 53 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu