+3 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (3,187 puan) tarafından

Kızlar cumartesi günü eşimin iş arkadaşları iftara gelecek ailecek. Menü olarak bunlar yeterli olur mu? 

Mercimek çorbası

Fırında tavuk, patates

Pirinç pilavı

Peynirli börek

Biber dolması

Salata

Hurma, yoğurt

17 Cevaplar

+2 oy
(6,913 puan) tarafından

Bence fırında tavuk pattaes basite kaçar onun yerine kayniyarik yap benim fikrimce  peynirli börege gerek yok

-Reklam-
+1 oy
(101 puan) tarafından

Maşallah gayet iyi afiyet olsun 

(3,187 puan) tarafından

Tatlı yapma diyor eşim, geçen sene yapmıştım tatlı ama onlar bize yapmadığı yorma dedi, bende bilemedim

(101 puan) tarafından

Yapma canım boşver menun gayet iyi 

(3,187 puan) tarafından

Teşekkür ederim, inşallah güzel olurlae

+1 oy
(570 puan) tarafından

Yani daha ne olsun :)

+1 oy
(5,522 puan) tarafından

Biber dolmasını ele zaten pirinç pilavı var menünde . Onun yerine Menüne zeytinyağlı ve meze ekle canm 

(3,187 puan) tarafından

Biberi ben etli ve pirinçli karışım dolduruyorum

+1 oy
(14,123 puan) tarafından

Çok iyi canım ellerine sağlık şimdiden ☺

(3,187 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim ☺

+1 oy
(4,788 puan) tarafından

Yeterli canım daha ne olsun 

+1 oy
(3,843 puan) tarafından

İnsan çorbayla doyuyor zaten yaa

+1 oy
(6,379 puan) tarafından

Çorba içince tıkanıyor insan bence menü gayet yeterli fazla yaparsan çok artar israfa gerek yok hiç istersen çerez alabilirsin çayın yanına koyarsın

+1 oy
tarafından

Çok güzel ama Yanina müzede ekleyebilirsiniz 

+1 oy
(233 puan) tarafından

Kız peynirli börek  çayın önünde verilir iftarda yemekle  vereni ilk kez gördüm menun iyi  gayet

(3,187 puan) tarafından

Niye verilmesin ki, illa kıymalı mı olacak börek. Ben yiyemiyorum kıymalı börek elimde değil

(233 puan) tarafından

Kıymalı ya da peynirli fark etmez canım ikiside çayın önünde verilir ben hiç yemeğin yanında börek vereni görmedim ama demek sizin orda veriliyor 

(5,522 puan) tarafından

Olurmu öyle şey canm börek ara sıcaktır çorbadan sonra insanlar ara sıcak olarak yerler daha sonra ana yemeğe geçilir . Çayın yanında olacak diye bir kural yok kuzum sen öyle yapıyor olabilirsin belki ama iftar sofrasınsa akşam yemeklerinde börek olur ♥️

0 oy
(1,290 puan) tarafından

Tavuk yerıne etlı bısey yapsan ya ızmır köfte karnı yarık veya tepsı kebabı   borekte patateslı olsa çok daha ıyı olur

0 oy
(2,946 puan) tarafından

Gayet güzel ellerine sağlık 

0 oy
(11,852 puan) tarafından

Bu menü sade yoğurt değil de yoğurtlu bir meze istiyorum diye bağırıyor 😂 havuç tarator olabilir bence.

0 oy
(4,147 puan) tarafından

Yoğurdu sade vermek yerine havuç tarator ya da kabak tarator olabilir yoksa gayet yeterli menü. 

Yemekten sonra cay icerlerse tatli koymadan nasıl olur bilemedim istersen böreği yemeğe değil de cayin yanına ver

0 oy
(6,538 puan) tarafından

Peynirli borege gerek yok ve genelde cay menusunde verilir. 

Onun yerine zeytinyagli bi meze ekleyebilirsin. Zeytinyagli barbunya,kereviz,haslanmis brokoli-karnabahar-havuc gibi.

0 oy
(1,912 puan) tarafından

Yoğurdu ayran yap yemeğin yanında içsinler tatlısızda olmaz ya ben iftardan sonra bi tatlı isterim börek yerine tatlı düşün 

0 oy
(720 puan) tarafından

Gayet iyi bir menü zaten oruçtan çıkınca pek yenmiyor 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 204 göst.
25 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kestane... (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
18 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Siyah.incii (1,570 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 303 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 157 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kizim1 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,969 soru

24,009,839 cevap

327,737 kullanıcı

...