0 oy
191 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (70 puan) tarafından

Temmuzda 5 yasinda olcak şu 2 haftadır çileden cıkıyrm çok hareketli hiç durmuyor. Bi markete gidiyrz surekli yanmdan ayrılıyo. Sokakta yürüyoruz sürekli elimi bırakma yanmda yürü hiç bakmadan yola atlıyo. Misafir geliyo utaniyo ama tuhaf tuhaf guluyo saklanıyo. Kahkaha atiyo hiç bir şey yokken ve ordan oraya atlıyo  ne desek yok. Nasıl davranacağımı şaşırdım. Sizde durumlar nasıl yani kendimi sorguluyrm nerde hata yaptm diye

3 Cevaplar

0 oy
(10,822 puan) tarafından

Hahahh ayyy sen benim oğlum selimi anlatmışsın. Oda Nisan da 5 olacak aşırı aktif aşırı hareketli aşırı dışı dönük Herkesle herşeyi konuşan bir çocuk ama dediğin gibi uolda elimi bırakıp koşuyu AVM de markette alıp başını gidiyor bazen değişik gülüşleri değişik hareketleri oluyo. Kelin ilacı olsa başına sürer 

(70 puan) tarafından

Ay niye bu çocuklar böyle ben anlamyrm o kdar ilgilenyrz

(10,822 puan) tarafından

Bende anlamadım ki yediklerinden mi ictiklerinden mi havadan mi sudan mi 🤣 biz ana olup evlat yetiştiremiyoz bunların kanı mi deli akiyo 🤪 tek umudum bir gün düzelmesi 

(70 puan) tarafından

Umutlarımız hep o yönde inşallah umduğumuz gibi olurlar o kadar emek veriyoruz bu devirde

-Reklam-
0 oy
(3,756 puan) tarafından

Benim oğlan da aynı verecek bunlara sakinleştirici uyusunlar 24 saat 😂😂😂kafamız rahatlar 

(70 puan) tarafından

Ama hepsi öyle degl bizimkiler neden böyle 

(3,756 puan) tarafından

Var bu nesil de bişey anlamadım benim oğlan 3 yaşında zor valla kızım da 5 yaşında aynı babaannesi gibi laf sokmak için doğurdum sanki cinsine tükürdüğüm cinsine çeker 🤦🏼‍♀️

(70 puan) tarafından

Evet cins  meselesi de var tabi iyi çekmişler yani nasl duzelck blmyrm

0 oy
(2,026 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında saçma sapan deli gibi ve sebepsiz gülmeleri var.bunla ilgili post açmıştım hatta.sizinde bu şekilde mi peki?

(70 puan) tarafından

Çok değişik smdi cocuklsr anlamak çok zor ya ya da ben mi zorlanyrm bilmyrm

(2,026 puan) tarafından

Yok cnm zorlar. Bak mesela kızım saçma sapan kendi etrafında done done gitti gözünün yanını düşüp yardi evde. Hersey saniyelik oluyor. Çok zor cidden çok.. 

(70 puan) tarafından

Ayy geçmiş olsn Allah tan gözüne gelmemiş Allah koruyor çocukları. Bizimki de kendini kollamayi hiç bilmyo başka cocuk kayarken itirdi kaydıraktan aşağı düştü o kdr bakmama rağmen 

(2,026 puan) tarafından

Sağol cnm var mi biseyi?

(70 puan) tarafından

Yok çok şükür bisey olmadı şapkası falan vardı yoksa vurdu her.yeri 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 153 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Amour (1,364 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 762 göst.
26 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hayalet (1,958 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
7 cevap 187 göst.
13 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya3535 (350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,224 soru

23,855,035 cevap

320,058 kullanıcı

...