İyi akşamlar kızlar eltimle bazı sorunlarımız oldu, ınstegramdan bizi takipten çıkarmış umrumda bile olmadı bana uzak olmasını istiyorum çünkü karakterinden dolayı neyse.
Bugün büyük görümcemle oturuyorduk bunun dayısı ölmedimi fotoğraf paylaşıp duruyor dedi kaynımlarla ilgili, bende bizde görünmüyor dedim. ikimizde açtık onda görünüyor kaynımın attığı eşimle bizim hesabımızda ortak bizim Instagram da görünmüyor attığı hikaye.
Görümcem konuşuyum ben bunlarla dertleri ne falan dedi boşver aba dedim geçiştirdim.
Eltim beni rehberinden de silmişti, ortak WhatsApp grubu vardı eşime dedim bende, ordan çıkıyosun artık bende çok çıkıyorum dedim ınstegrmda hikayeyi kısıtlatıdğını falan söyledim.
Neyse eşimle kaynım konuştu konferans şeklinde görümcelerim bende duyduk, eltim diyormuşki abinler senin attığın hikayelere bakmıyor, e görünmüyoki falan dedik, eşim gir hikaye kısmından kısıtlananlara bak dedi şarjım %1 kapanır şimdi telefon bakarsam falan dedi. Ama daha sonra 10 dk telefonda konuşuldu.
Daha önceki geldiklerinde hep tatsızlıklar çıktı, yine böyle olcaksa gelme ben oğlumla giderim demiş karısına kaynımda.
Genelde karısını savundu onunda şu hatası var ben onunla konuşurum kesinlikle demedi kaynm.
Neyse kızlar daha çok şey var yazılacak da, biraz uzun oldu okurmusunuz.
kaynanam üst katımda oturuyor eltim gelince nasıl davranmalıyım yüzünü bile göresim yok.