Kızlar 6 aylık hamileyim 52 bedene kadar var ama yakışır mi bilemedim boyum 1.70 kiloda 90a yakın 🥹model çok hoşuma gitti. Ablamm kiloluyuz bize yakışmaz böyle şeyler dedi sizce nasıl olur?
Göbek bölgesi zaten açık ya iyice açılır karnın büyüdükçe bence hoş durmaz Büyük bedende ve artı hamilelikte ben de 82 varım böyle model giymem hamileysen daha bel bolgesi oturan ya da salaş şeyler giyebilirsin kilonu da gizler
Haklısın canım başka modellere bakayim ben
Hayır maalesef direk göbeği dışarı atar. Boydan güzel elbise alsan daha iyi olur yada daha güzel takımlar var
Teşekkür ederim haklısınız aslında
Rica ederim ne demek ☺️🌸
ben bunu aldım emzirmekte kolay gizli fermuarlı tesettüre uygun bu sayfada başka modellerde var
tam hamile ve emziren anne elbisesi bebiş doğunca dışardada rahat kullanabilirsin
Güzelmiş, iftardan sonra bir göz atacağım sayfaya teşekkür ederim ❤️
Hamile olmasaydın olabilirdi ama bence hamilelere yakışacak bir model değil bence doğumdan bir süre sonra alsan daha iyi olur
Şuan yeni çıktığı için alasım geldi ama hamilelikten sonra herkesin üstünde olacağı için almam sanırım
Neyse ozaman da daha güzelleri çıkar alırsın ben hamileyken hiç kıyafet almadım çünkü ablam aldıklarına hep pişman oldu
Hadi sağlıcakla gelsin miniğin
1,469,082 soru
24,067,559 cevap
330,460 kullanıcı