Oglusumun ilk bayramı bayrama 9 aylik olacak bayram şekeri gibi olsun istiyorum. Esim yelekli gömlekli takım elbise giydirelim diyor ama sadece kenarlardan tutarak sıralıyor yürümüyor takım elbise olmaz gibi geliyor bir de çocuk gibi giydirmek istiyorum öyle buyumus de kuculmus bej tonlarında grimsi falan değil normal çocuk gibi dinazorlu renkli falan giyinsin istiyorum. Siz nelere baktınız neler almayı düşünüyorsunuz resim atın fikir olsun
Küçük oğlum iki yaşında büyük 6yasinda takım giydirmeyi düşünüyorum daha almadık son gün aliyoruz
Son gün çok kalabalık oluyor her yer bence birakmayjn son güne
Eşim inşaatçı işleri çok yoğun olduğu için her sene sona birakiyo cnm ❤️
Bencede çocuk çocuk gibi giyinmeli,bende daha karar veremedim bakacam birşeyler
Ben de bakıyorum favoriliyorum su an
Büyük oğluma kot Jean aldım üst alıcam küçüğe daha almadım onada kot Jean düşünüyorum birde üst ayakkabılarını aldım
Ben de kot pantolon mu giydirsem tulum mu giydirsem düşünüyorum
Kot Jean tercih ettim en azından sonrada herşey ile giyerler
Üç takim aldım bir tane tulum bir tane elbise digeride alt şort üstü gomlek üzerinde bir ceketi var
Çok mantıklı aslında ben de bir kaç tane alayim
Şimdi daha uyguna geliyor cnm yazın daha pahalı olur
Dün pazarda eşofman takımı buldum haftaya 2 sinede aynı esofman takımı alicam ikiside bir giyinsin istiyorum dun alicaktim istediğim yaş aralığı yoktu abi haftaya getiricem dedi bakalım
Ay sizin küçük de daha minicik o tam bayram şekeri olur.
Teşekkür ederim cnm 3 aylık olacak inşallah
Bayramda soğuk olur diye ben ince alamıyorm :// kızımın iki elbisesi var 2 hafta oldu alalı oğlumla bana akicm')
Burada da soğuk olacak gibi. Bi tık kalin giydirmem gerekecek
Bence çok güzel bir tane kot veya keten ya da müslim kumaş bir salopet çok güzel yakışır. Ben daha bayramlık almadım alır mıyım almaz mıyım bilmiyorum bakacağım artık
Salopet benim de aklımda var içine de gomlek belki olabilir
Kızım 4 buçuk yaşında galiba bunu alıcam
Çok tatlıymış kolları da firfirli bir de minik çanta düşünebilirsiniz şekerlerini koyar 🫠🫠
ayy bende şimdi kızıma bayramlık bakarken buna denk geldim bayıldım hemen favorilerime ekledim .. kızım da 1 buçuk yaşında
Çantamız var 6 7 tane kadar biraz süslü benimki 😂
Link atar mısın güle güle giyinsin cimcime çok hoş
Link atarmisin hangi sayfa bayıldım tuluma kızıma bende alayım
Link atamıyorum neden anlamadım Google lens ile arat hemen çıkıyor
LCW nın ürünü
Ben mağazada gördüm çok hoş duruyor
Kalıbı nasıldı
Dar kalıp değil canım ona göre seçin acelem olmasaydı kızıma deneyecektim ama vaktim olmadığı için deneyemedim hafta sonu tekrar gideceğim bu arada alacaksanız çok bekletmeyin online de stoklar çok hızlı bitiyor
Vallahi giyilmemiş iki elbisesi var onlarımı giydirsem bunumu alsam diye kararsızım yoksa dünden beri sepetimde 😅🤦
Ben bugün çok hoşuma gitti diye 1 takım aldım ama yine de bayrama birşeyler almayı düşünüyorum kız çocuk kıyafetlerine hiç dayanamıyorum ya bide biz bayramda tatile gitmeyi düşünüyoruz biraz da o yüzden fazla kıyafet alacağım spor ayakkabı atmıştım sepete ben eşimden para isteyene kadar stoğu bitirdiler lcw de birşeyi beğendiysen o an alacaksın yoksa kalmıyor kaç kere yaşadım bu durumu 😂
Ben oruclardan önce hallettim canım altlarinada beyaz ısıklı ayakkabi aldim
Ramazandan önce baktım da hiç güzel bir şey göremedim güle güle giysin minnak
Sagol canım oruclu zor oluyor birde beden kalmiyor o zaman sinir oluyorum ben begendigim birseyin bedeni kalmayinca
Henüz hiç bişey bakamadım ya haftasonu bakabilirsem alacam inşallah
Bennde az erken almak istiyorum olur olmaz değiştirmek gerekir falan diye
Gurbetteyim akraba falan yok arkadaşlarımız var ama onlar da bayramda köylerine giderler biz gidemiyoruz oğlum 17 aylık bayramları bilsin istiyorum giydirmek istiyorum ama bir yere gitmeyeceğiz eşim de çalışacak bu yüzden çok üzülüyorum ya 🥺
Biz de gurbetteyiz hatta o kadar gurbetteyiz ki burada bayramlarda izin falan olmuyor şükür haftasonuna denk geliyor bu bayram. Ama burada esimin akrabaları var bayramı bilsin diye gezdirecegim ben de hava güzel olursa siz de cikin bakkala markete bir yerlere gidin yine de sokaklar biraz şenlik oluyor
Bende civil mağazasına baktım çok uygun şeyler vardı oradan alıcam oğluma kızım büyüdü artık benim beğendiğim şeyleri beğenmiyor c.tesi günü onada bakıcaz üç tane de AVM var hepsine bakıcam
Civildwn aldığım her sey çekip minicik kaldi ya sanmıyorum bir daha oradan bir şey alacağımı bebegim 8 aylik 2 yas kiyafetler anca oluyor civilden.
Doğrudur canım ben hiç sorun yaşamadım yaşaydım bende almazdım
Ay çok şirinler güle güle gitsinler
Sağol canım inşallah 💗
Çok tatlı 🤗😍 güle güle giysin inşallah
KKot Salopet çok yakışır bence
Aslında aklımda salopet var ama bakalım hayalimdeki gibi bulabilecek miyim
Oğlum 3 yaşında, dün aldık kot Jean ve gömlek giyecek.
Güle güle giysin civciv
Deri ceketi hakkın rahmetine kavuştu o yüzden deri ceket siyah yırtık Jean beyaz sweet ve beyaz tişört başrolde
Keten sütlü kahve pantalon krem gömlek falan alcam . Biz alınca 5 6 takım alıyoruz iyi oluyo baya goturuyo
İsterseniz çok güzel örgü modellerim var özelden atabilirim 🤗😍
Benim oglan 3 yasinda daha bu sene erkek gibi giydircem nasipse bu zamana kadar tam da dedigin gibi bayram sekeri gibi giydirdim bencede oyle ilerde zaten buyuyup cok giyecek onlari
Bugun minicitye baktim guzel urunler gelmis ven begendim bakalim
Bugün LCW dolaştım çok güzel kıyafetler getirmişler aklımda bir kaç kombin var eşim hafta sonu gelecek gidebilirsem almayı düşünüyorum son güne hem birşey bırakmıyorlar hem pahalı oluyor ben bebeklere salopet çok yakıştırıyorum
Benimde oğlumun ilk bayramı olacak 6 aylık olmuş olacak gömlek pantolon hırka kombini düşünüyorum yada oduncu gömlek ve pantolon
Hırka falan çok yakışıyor evet güle güle giysin
1,474,396 soru
24,138,801 cevap
334,414 kullanıcı