+2 oy
1,037 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,268 puan) tarafından

Oglusumun ilk bayramı bayrama 9 aylik olacak bayram şekeri gibi olsun istiyorum. Esim yelekli gömlekli takım elbise giydirelim diyor ama sadece kenarlardan tutarak sıralıyor yürümüyor takım elbise olmaz gibi geliyor bir de çocuk gibi giydirmek istiyorum öyle buyumus de kuculmus bej tonlarında grimsi falan değil normal çocuk gibi dinazorlu renkli falan giyinsin istiyorum. Siz nelere baktınız neler almayı düşünüyorsunuz resim atın fikir olsun

33 Cevaplar

0 oy
(7,228 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Küçük oğlum iki yaşında büyük 6yasinda takım giydirmeyi düşünüyorum daha almadık son gün aliyoruz

(4,268 puan) tarafından

Son gün çok kalabalık oluyor her yer bence birakmayjn son güne 

(7,228 puan) tarafından

Eşim inşaatçı işleri çok yoğun olduğu için her sene sona birakiyo cnm ❤️ 

-Reklam-
+1 oy
(4,074 puan) tarafından

Bencede çocuk çocuk gibi giyinmeli,bende daha karar veremedim bakacam birşeyler 

(4,268 puan) tarafından

Ben de bakıyorum favoriliyorum su an 

+1 oy
(3,449 puan) tarafından

Büyük oğluma kot Jean aldım üst alıcam küçüğe daha almadım onada kot Jean düşünüyorum birde üst ayakkabılarını aldım 

(4,268 puan) tarafından

Ben de kot pantolon mu giydirsem tulum mu giydirsem düşünüyorum 

(3,449 puan) tarafından

Kot Jean tercih ettim en azından sonrada herşey ile giyerler 

+1 oy
(7,041 puan) tarafından

Üç takim aldım bir tane tulum  bir tane elbise digeride   alt şort üstü gomlek üzerinde bir ceketi var

(4,268 puan) tarafından

Çok mantıklı aslında ben de bir kaç tane alayim

(7,041 puan) tarafından

Şimdi daha uyguna geliyor cnm yazın daha pahalı olur

+1 oy
(6,777 puan) tarafından

Dün pazarda eşofman takımı buldum haftaya 2 sinede aynı esofman takımı alicam ikiside bir giyinsin istiyorum dun alicaktim istediğim yaş aralığı yoktu abi haftaya getiricem dedi bakalım 

(4,268 puan) tarafından
+1

Ay sizin küçük de daha minicik o tam bayram şekeri olur. 

(6,777 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm 3 aylık olacak inşallah 

+1 oy
(839 puan) tarafından

Bayramda soğuk olur diye ben ince alamıyorm :// kızımın iki elbisesi var 2 hafta oldu alalı oğlumla bana akicm')

(4,268 puan) tarafından

Burada da soğuk olacak gibi. Bi tık kalin giydirmem gerekecek

+1 oy
(7,549 puan) tarafından

Bence çok güzel bir tane kot veya keten ya da müslim kumaş bir salopet çok güzel yakışır. Ben daha bayramlık almadım alır mıyım almaz mıyım bilmiyorum bakacağım artık

(4,268 puan) tarafından

Salopet benim de aklımda var içine de gomlek belki olabilir 

+1 oy
(9,940 puan) tarafından

Kızım 4 buçuk yaşında galiba bunu alıcam 

image

(1,868 puan) tarafından

Ben mağazada gördüm çok hoş duruyor 

(9,940 puan) tarafından

Kalıbı nasıldı 

(1,868 puan) tarafından

Dar kalıp değil canım ona göre seçin acelem olmasaydı kızıma deneyecektim ama vaktim olmadığı için deneyemedim hafta sonu tekrar gideceğim bu arada alacaksanız çok bekletmeyin online de stoklar çok hızlı bitiyor 

(9,940 puan) tarafından

Vallahi giyilmemiş iki elbisesi var onlarımı giydirsem bunumu alsam diye kararsızım yoksa dünden beri sepetimde 😅🤦

(1,868 puan) tarafından

Ben bugün çok hoşuma gitti diye 1 takım aldım ama yine de bayrama birşeyler almayı düşünüyorum kız çocuk kıyafetlerine hiç dayanamıyorum ya bide biz bayramda tatile gitmeyi düşünüyoruz biraz da o yüzden fazla kıyafet alacağım spor ayakkabı atmıştım sepete ben eşimden para isteyene kadar stoğu bitirdiler lcw de birşeyi beğendiysen o an alacaksın yoksa kalmıyor kaç kere yaşadım bu durumu 😂

+1 oy
(7,117 puan) tarafından

Ben oruclardan önce hallettim canım  altlarinada beyaz ısıklı ayakkabi aldim 

image

image

image

(4,268 puan) tarafından

Ramazandan önce baktım da hiç güzel bir şey göremedim güle güle giysin minnak

(7,117 puan) tarafından

Sagol canım oruclu zor oluyor birde beden kalmiyor o zaman sinir oluyorum ben begendigim birseyin bedeni kalmayinca

0 oy
(29,221 puan) tarafından

Henüz hiç bişey bakamadım ya haftasonu bakabilirsem alacam inşallah 

(4,268 puan) tarafından
+1

Bennde az erken almak istiyorum olur olmaz değiştirmek gerekir falan diye

0 oy
(3,543 puan) tarafından

Gurbetteyim akraba falan yok arkadaşlarımız var ama onlar da bayramda köylerine giderler biz gidemiyoruz oğlum 17 aylık bayramları bilsin istiyorum giydirmek istiyorum ama bir yere gitmeyeceğiz eşim de çalışacak bu yüzden çok üzülüyorum ya 🥺

(4,268 puan) tarafından

Biz de gurbetteyiz hatta o kadar gurbetteyiz ki burada bayramlarda izin falan olmuyor şükür haftasonuna denk geliyor bu bayram. Ama burada esimin akrabaları var bayramı bilsin diye gezdirecegim ben de hava güzel olursa siz de cikin bakkala markete bir yerlere gidin yine de sokaklar biraz şenlik oluyor

0 oy
(6,798 puan) tarafından

Bende civil mağazasına baktım çok uygun şeyler vardı oradan alıcam oğluma kızım büyüdü artık benim beğendiğim şeyleri beğenmiyor c.tesi günü onada bakıcaz üç tane de AVM var hepsine bakıcam

(4,268 puan) tarafından

Civildwn aldığım her sey çekip minicik kaldi ya sanmıyorum bir daha oradan bir şey alacağımı bebegim 8 aylik 2 yas kiyafetler anca oluyor civilden.  

(6,798 puan) tarafından

Doğrudur canım ben hiç sorun yaşamadım yaşaydım bende almazdım

0 oy
(12,121 puan) tarafından

image

bunu oğlum; 

image

Bunu da kızım giyecek inşallah 🥰
(4,268 puan) tarafından

Ay çok şirinler güle güle gitsinler 

(12,121 puan) tarafından

Sağol canım inşallah 💗

(21 puan) tarafından

Çok tatlı 🤗😍 güle güle giysin inşallah 

0 oy
(1,481 puan) tarafından

KKot Salopet çok yakışır bence 

(4,268 puan) tarafından

Aslında aklımda salopet var ama bakalım hayalimdeki gibi bulabilecek miyim 

0 oy
(5,152 puan) tarafından

Oğlum 3 yaşında, dün aldık kot Jean ve gömlek giyecek.

(4,268 puan) tarafından

Güle güle giysin civciv 

0 oy
(3,821 puan) tarafından

Deri ceketi hakkın rahmetine kavuştu o yüzden deri ceket siyah yırtık Jean beyaz sweet ve beyaz tişört başrolde 

Keten sütlü kahve pantalon krem gömlek falan alcam . Biz alınca 5 6 takım alıyoruz iyi oluyo baya goturuyo

0 oy
(21 puan) tarafından

İsterseniz çok güzel örgü modellerim var özelden atabilirim 🤗😍

0 oy
(5,378 puan) tarafından

Benim oglan 3 yasinda daha bu sene erkek gibi giydircem nasipse bu zamana kadar tam da dedigin gibi bayram sekeri gibi giydirdim bencede oyle ilerde zaten buyuyup cok giyecek onlari 

Bugun minicitye baktim guzel urunler gelmis ven begendim bakalim 

0 oy
(1,868 puan) tarafından

Bugün LCW dolaştım çok güzel kıyafetler getirmişler aklımda bir kaç kombin var eşim hafta sonu gelecek gidebilirsem almayı düşünüyorum son güne hem birşey bırakmıyorlar hem pahalı oluyor ben bebeklere salopet çok yakıştırıyorum 

0 oy
(1,474 puan) tarafından

Benimde oğlumun ilk bayramı olacak 6 aylık olmuş olacak gömlek pantolon hırka kombini düşünüyorum yada oduncu gömlek ve pantolon 

(4,268 puan) tarafından

Hırka falan çok yakışıyor evet güle güle giysin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 146 göst.
17 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Karadenizin incisi (11,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 72 göst.
0 oy
61 cevap 1,319 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ozge6561 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,237 cevap

334,362 kullanıcı

...