0 oy
69 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar oğlum 34 aylık bayadir aklımdaydı ha bugün ha yarın artık oğlumun hazir olduğunu hissediyorum ve bende iki gündür ufaktan anlatmaya başladım bı iki goturdum WC ye bugün tam anlamıyla başladık sabah kalktım bezini çıkartıp anlattim baya artık takmicaz böyle böyle vs. Götürüp Kendi çöpe attı bay bay dedi ve başladık sabahtan beri 10 defa götürdüm tuvalete çok az çisi varsa yaptı başka da yapmadı ve 7. veya 8 defa da altına çiş yaptı bı defa da kaka yaptı  sıvı aldığı gibi hemen 3 dk sürmüyor ben daha dönemden bakıyorum altına etmiş sürekli söylüyorum da anlatıyorum ama tuvalete gidince suyla oynamayı seviyo çok ve tuvalete odaklanmiho fazla hemen kalkiyo ne yapabilirim bu arada gece de bez takmicam direk gece de alıştırmaya calisicam hemen sıvı aldıktan sonra çişini yapması normal mi bj 15 veya 20 dk dursa goturucem ben götürmeden hemen yapiyo tecrübeli olanlar soyelyebilirmi 

1 cevap

0 oy
(6 puan) tarafından

Vallahi ben hala goturmeye caalisiom 1 yasindan beri ise yaramiyor 3 bucuk yasina girdi hala ugrasiom bez olmaz tuvalete gidelim die yok basbas agliyor deliriyor resmen yapmam die beze yapcam die delirio napcami sasirdim simdi ikinci bebek 1 yasina girsin bezi hemen cikarcam yoruldum erkek bebekleri tam 5 yasina kadar yapmayan var bize aksi cocuklar denk geldigi icin ugrasioz :-D anneler övunür ben övunemiom needen:(

(24 puan) tarafından

Yaa cnm seninki daha da zor Muş işin benim ilk çocuğum  çok şükür benimki beze yapicam filan hiç takmiyor şu  anlık bakalım 

(6 puan) tarafından

Valla 1 yasindan beri ugrasiom kiz napcami sasirdim babasida laf edio ee sonucta hakli :-D seninki devam eder insallah

(24 puan) tarafından

Bugün 3.gunumuz çok zor  sürekli altına yapiyo bı defa tek lazimliga kakasini yaptı klozete oturmak istemiyor bende lazimlika ndevam edicem en azindan alışana kadar çok zor bı süreç inşallah alışır bilmiyorum 😟

(6 puan) tarafından

İnsallah devam eder bende hala bezle devam :-)

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,470,940 soru

24,092,340 cevap

331,833 kullanıcı