+3 oy
496 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,150 puan) tarafından

Kızlar iftara balık pişirsem çok su satır mı yarın?

Ay Ramazan ayında da ne yapacağımı bilmiyorum, bildiğim tüm yemekleri unutuyorum sanki 😂😂😂

13 Cevaplar

+2 oy
(1,619 puan) tarafından

Dün haberde iftarda balık yenir mi diye soruyorlardı çogunluk karın doyurmaz susatır dedi 

(4,150 puan) tarafından

Yaa. Doğru söylüyorsun ne kadar balık yesem karnım doymuyor şişiyorum ama hala aç bir şekilde kalkıyorum sofradan

-Reklam-
+2 oy
(180 puan) tarafından
(4,150 puan) tarafından

Ahahha az önce bunun farklı versiyonunu izledim 😂

Eşim et tavuk yer. Dün patates kızartması ve yanına mercimek çorbası yaptım, akşam işten geldi başka yemek yaptın mı sadece bunu yapmadın değil mi diyor gel de kriz geçirme. Sözde amaç fakirin halinden anlamak

(1,619 puan) tarafından

😀😀😀😀😀😀

(180 puan) tarafından

Benim eşimde yemekte çok seçici öyle olunca zor oluyor daha sahurdayken acaba ne yapsam diye düşünmeye başlıyorum 

(4,150 puan) tarafından
+1

@Meervece ben de aynı şekil ya sahurda başlıyorum düşünmeye 😂

Allah'tan sahurda kahvaltılık yiyoruz eşim yemek sevmiyor

(180 puan) tarafından

Evet neyseki sahurda sadece kahvaltılık var da yemek için baya düşünüyorum 

+1 oy
(4,305 puan) tarafından

Çok susatirsa akşam sürekli su içer durursunuz daha iyi olur 😀

(4,150 puan) tarafından

Ahahah su içmekten  sahura yer kalmasın sonra😂

(4,305 puan) tarafından

Kalır ya su ne ki gider hemen 😀

0 oy
(6,249 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum ama normal bizimde bugün balık günümüzdu eşim yarın beni zorlari dedi bende normal yemek yaptım neden zorlar diye sormadım inan tutmadığim için esimin isteklerine göre hareket ediyorum

(4,150 puan) tarafından

Ya normalde balık çok susatır derler ya ama daha sahura kadar vaktimiz var. Yarın yarın bizim için sıkıntı 😂

Ben de normalde haftada bir balık pişiririm de 2 haftadır yapmıyorum buzlukta duruyor öyle

(6,249 puan) tarafından

Tehlikeye atma istersen 

0 oy
(6,954 puan) tarafından

Bende bugün hamsi yapacam cnm sanmam susatsin

(4,150 puan) tarafından

Vallahi bakalım denicem sonucu buraya yazarım 😂

(6,954 puan) tarafından

Gittim aldım geldim bende yazarım😁

0 oy
(1,771 puan) tarafından

kız niye susatsın :) iftarını yap bol su iç sahura balık malık kalmaz midende

(4,150 puan) tarafından

Öyle mi dersin kız 😂

(1,771 puan) tarafından

yani benim için evet. ben balığı yedikten sonra abur cubur, meyve ıvır zıvır da yerim kesin. üstüne su mu bişeyler içince sahura kadar on kere sindiririm onu :) bide oruçluysam ohooo 

0 oy
(4,375 puan) tarafından

Yap afiyetle yiyin bir çaydanlık çay demle için güzel gider üstüne kizz😁

(4,150 puan) tarafından

Ay Of şu an oruçluyken her şey güzel geliyor gözüme 😂 öyle deyince de canım çekti

0 oy
(9,372 puan) tarafından

Balık susatır mı ki? 

Bizde tuzlu balık var kahvaltıda yenir o çok susatır ama normal balığın susattığını ilk defa duydum

(4,150 puan) tarafından

Kız kahvaltıda balık mı 😂 vanlı mısın

(9,372 puan) tarafından

Tuzlu balık tuza yatırılıyor 1 yıl boyunca tüketebiliyon yağda kızartıp biber patlıcan domates soğanla kahvaltıda yeriz çok tuzlu olduğu için bir kişi anca bir balık yer ekmekle tadı enfes 

Ağrılıyım Bitlis'e gelin geldim biz yine ayda bir yerdikde evlendiğimden beri kayınvalidemlerde haftada bir illaki yapılır insan alışınca canı çekiyor 

(9,372 puan) tarafından

Normal balıkla alakası yok canım normal balıkta hamsi harici sevmem pek

(4,150 puan) tarafından

Ben de ağrılıyım canım yani hayatımda hiç gitmedim ama baba tarafı oralı biz de tuzlu balık yeriz bulgur pilavı ile yeriz ama kahvaltıda değil

0 oy
(1,104 puan) tarafından

Dün bı tava hamsi yiyen biri olarak sesleniyorum canım 😅😅😅 hiçbir şey olmuyor. Birincisi doyduk corbamiz salatamiz ve bir kilo hamsimiz vardı eşimle bana. Kana kana yedik. Açken çok daha iyi gitti bana göre ☺️ sonrasında öyle susama olayı olmadı yani. Benim klasik hamsiden sonra tatlı isteğim olur tatlimi yedim kahvemi içtim ohhh miss üstelik sahurda da sucuk yedim çok iyiyim maşallah 😅😅😅 inşallah nazar değmez 😅🤪

(4,150 puan) tarafından

Kız sen ne yapmışsın 😂 evde sucuk var sucuklu yumurta yapayım dedim sahur için susatır diye o da kaldı 

(1,104 puan) tarafından

Yok be canım ya sabah yedide yattım 12 de kalktım mutfaktayim yemek yapıyorum ama yıkılmadım ayaktayim 😅 dün gece sahurda esim de dedi hatta ama onda da sıkıntı yokmuş 😅 bide üstüne birer bardak süt içtik bilmiyorum belki o da rahatlatmis olabilir 

0 oy
tarafından

Balık 😋 tavuktan ve etten daha fazla seviyorum ya susatsa da yapar yerim ben 😁 en fazla sahura kadar su içersiniz iste. Sahuru da hafif susatmayacak şeyler tercih edersen mis :)

(4,150 puan) tarafından

Vallahi ben de çok seviyorum her hafta düzenli alırım da en son aldığımı bir kararsız kaldım şu an buzlukta bakalım 😂

tarafından

Afiyet olsun ne zaman yaparsan artık 😁

0 oy
(406 puan) tarafından

Biz yedik öyle susatmadi

0 oy
tarafından

Sahura kadar su içersin zaten

0 oy
(1,124 puan) tarafından

Canım Vala balık ne tok tutuyor gerçekten su içiyor insan bide :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 654 göst.
2 Ocak 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ✌BALLI LOKMAM✌ (2,483 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 156 göst.

Kategoriler

1,455,327 soru

23,881,599 cevap

321,370 kullanıcı

...