+3 oy
1,444 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından

normal bir gün geçirirken eczaneden bir haber geldi tanıdık sayesinde eşinin kimliği bir çocukta kayıtlı diye eşime sordum dellendi benim bilgilerimi nasıl paylaşırlar diye ondan sonra itiraf etti eski kiracılarının cocuguymus hastanede karşılaşmışlar zaten aynı yerde çalışıyorlarmis gördüklerinde konusuyorlarmis neyse hastanede karşılaştıklarında hem kadını eve götürmüş hemde çocuğunun ilacını almış ben duyunca dellendim kadının kocası yokmus.zar zor atlatttim eşimde ikna etmeye çalıştı ondan sonra kadının profili önüme çıktı baktım bizim bahçemiz var orada sürekli fotoğrafları var bir tane ayağıyla plakayı kapatmış ama bizim arabanın tipkisi akşam fotograf atmış dünyam başıma yıkıldı eşim bir sürü ikna etme çabasına girdi ben yapmadım diye babasıyla gitmiş kız güya arabanın da aynısını bulacağım ben olmadigimi göreceksin telefonumun şifresini vereceğim heryerde fotoğraf paylaşacağım konum uygulamasını da indirelim beni takip et dedi ve ben yine inandım ama hiçbir şey yapmadı yapmıyor. atamıyorum içimden o çoktan unuttu ve yine eski hareketlerine döndü ama ben aşamiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum    

21 Cevaplar

0 oy
(1,451 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

kkızlar ben duramadim ve kadını bulup böyle bir mesaj attım 
(2,166 puan) tarafından
+1

Kusura bakmayın yazmamış bı yazigi için . Engellemesi zaten bişey olduğunu. Göstergesi 

(2,166 puan) tarafından

Kuşum karıda zaten bişey olmasa kalkıp da engel atmaz bence mesajlarida gördü yukardan bildirimlerde okudu . Yorumda yapınca engelledi . Bence kadını bulup sormaktan önce iyice öğrenmek olmalıydı

(7,493 puan) tarafından

Biri bana böyle bir ithamda bulunsa engellemek yerine yedi ceddine ulaşır pişman ederim (bir günahım yoksa) 

(2,232 puan) tarafından

Sumeyyeali vatsaptan o okuyup görünmedi olayı var belki okudu sizde okunmadı gözüktü..

(4,103 puan) tarafından
+1

Mesaj atman hata, böyle bir mesaj atman ekstra hata. Kocan da seni kandırıyor. Yorumlarda gördüm bekle demiş dediği şeyleri indirmek için. Yapış boğazına zorla indirt yoksa kadının evini basicam de korkut. O cocuk kocandan değilse bile kesinlikle kadınla eşinin bir alakası var. Sizin bahçe, sizin araba, eczane olayi. Yani bu kadar saf olmayın. Dünyaya dar et bosanmayacaksan bile. Bu kadar basit kapanmasın konu neredeyse seni suçlu çıkarır bunlar yazdığın için demedi deme

-Reklam-
+8 oy
(5,651 puan) tarafından

Ben bu olayda cocugun esinin oldugunu dusundum. Seni uzmek istemem ama ne alaka eczaneden ilac almista onun ustune yazmista. Bana palavra geldi. Allah gor diye ikinciye onune cikarmis bence. Bu anlattiklarin hic normal degil.

(1,451 puan) tarafından

kadına yazdagimi gördünüz mü 

(5,651 puan) tarafından

Suan gordum ama kadina yazman manasiz. Yazdiklarinda kadini suclar sekilde. Burda esas kabahatli olan esin. Ona tek tek gosterip hesabini sorucaksin. Birincisi cocuga ilac aldim bana yazildi yalan cunku bazen benim babam aliyo cocugun ilaclarini babama mi yaziliyo cocuk, ne alaka. Ebeveyni kimse ondadir cocuk. Uzgunum ama bence ikinci ailesi umarim ben yaniliyorumdur. Cunku eski komsuysa madem bahceye de gidiliyosa seni neden almiyolar?? Esin resmen palavra atiyo. Ben olsam madem komsun getir bakalim bir araya bizi bahcede derdim.

+2 oy
(6,445 puan) tarafından

Yorumsuz bacım nedensem şimdi olmaz bu kadar tesadüf nasıl olur bilemedim ben 

(1,451 puan) tarafından

bende bilmiyorum :(

+2 oy
(2,166 puan) tarafından

Film mi bu bide plakayı kapatmış falan ben olsam öğrenene kdr peşini bırakmam içimi yiyicegine . Tamam de uygulama vs hepsini yükle madem o kdr ozguvenli

(1,451 puan) tarafından

yükleyeceğim dedi hala yok canım kendi teklif etmişti 

(1,451 puan) tarafından

(2,166 puan) tarafından

Baktım şimdi kuzum.keske öle yazmasdin

+1 oy
(1,451 puan) tarafından

......

...,......

+1 oy
(2,232 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimde biraz miğdem bulandı bu durumdan eşinizi baya mercek altına alın...cocuk kafam takıldı ne alaka eşiniz yardım ediyor onane? İlk aklıma gelen o oldu benim Allah günah yazmasinda ne alaka eski kiracının çocuğuna yardım etmek eşi dostu nenesi dedesi yokmu? en son kişi eşiniz yardım edecek kişi ben valla afedersiniz daha berbat olurdum sakin kalamam

(1,451 puan) tarafından

kadın eşinden ayriymis çocuk hasta olunca hastaneden alıp evlerine bırakmış eczanedende ilacı kendi kimliğiyle almış 

(2,232 puan) tarafından

Siz ne düşünüyorsunuz?. Bu kadar tesadüf normalmi

(1,451 puan) tarafından

kbabayada sordum birlikte gittik falan dedi eşin biz bahcedeyken gelmişti o ara cekinmistir fotoğraf dedi ama bende ikilemdeyim

(1,451 puan) tarafından

(2,232 puan) tarafından

Evet cevap yazarsa yorumlayalim inşallah içiniz rahat eder birşey çıkmazda nediyim eşiniz size inşallah laf söylemez 

+1 oy
(14,792 puan) tarafından

Valla ben inanmam. İnandırıcı da değil. Çocuk kısmı ekstra muamma

(1,451 puan) tarafından

(14,792 puan) tarafından

Gördüm mesajını atmamalydın ilişkisi olan var demez 

+1 oy
(1,407 puan) tarafından

Kayınbaban niye götürmüş o kadını pardon da? Git ona sor, kurana el bastır. Bu kadın hakkında seni kandırıyorlarsa diye hesap sor. 

0 oy
(5,265 puan) tarafından

Oha be bu kadar tesadüf olurmu bilemem ama inan bn de olsam unutmam o şüphe varya insanin icini kemiriyor Rabbim yardimcin olsun bacim 

(1,451 puan) tarafından

Allah razı olsun bilmiyorum Allah karşıma mı çıkarıyor ne yapmam lazım hiç bilmiyorum 

(5,265 puan) tarafından

Kadın hisseder ve evet bnde önümüze çıkt8ğına inaniyorum bu isin pesini birakma derim 

(1,451 puan) tarafından

0 oy
(7,493 puan) tarafından

İkinci bir ailesi mi var yani 

(1,451 puan) tarafından

(7,493 puan) tarafından

Yok paylaştın mı 

(1,451 puan) tarafından

evet sabitledim basa

0 oy
(22,871 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemiyorum ama böyle bir olaydan sonra ne inanırım ne güvenirim. Bu kadar kolay yalan söyleyen yaşanan olayların işine geldiği kadarını anlatan bir insandan bahsediyoruz böylesinin yalaninda sınır olmaz açıkçası kadınla bir ilişkisi olmasa da bir çeşit aldatma var ortada yalan söyleme arkadan iş çevirme kandırma da aldatmadır benim için. Yine işine geldiği kadarını yalan palan demeden anlatmış 

(1,451 puan) tarafından

(22,871 puan) tarafından

Yapan ben yaptım demeyecek sessizce takip etmek daha mantıklı değil miydi ? Hadi onu geçtim yazacak olsam yalvar yakar değil de hesap sorarak yazardım sen kimsin benim kocamla ne işin var diye 

0 oy
(664 puan) tarafından

Bu kadar tesadüf olamaz cnm sen eşini çok kisaniyrsn aranız iyi degilmi eşinde seni seviyor eee ben supelendim valahi ezcaneye giderim eşim kaç defa gitms oraya kaç defa almış mahallesine gideim eşimin fotosunu gosterirm goruyormsn bu adamı bu kadının evinde valahi watsap wepi indir cmn

(1,451 puan) tarafından

0 oy
(1,451 puan) tarafından

Teşekkür ederim hepinize ne yapacağımı bilmiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum 

0 oy
(794 puan) tarafından

İlk eczane olayında yalan söyleyip üstüne yalandan dellenip yükselmesi çok şüpheli. Resmen paniklemis. Oda unutmamistir kesin aklını kurcalayip duruyordur . Akıllı ol takipte kal. Sakın şüphelendiğini belli etme. 

(1,451 puan) tarafından

soruyorum ne zaman soylediklerini yapacaksin diye bekle diyor bilmiyorum kafam çok karışık 

0 oy
(3,928 puan) tarafından

Çocuk eşinden olmasın aklıma başka bir şey gelmedi.

(1,451 puan) tarafından

0 oy
(1,280 puan) tarafından

Bu bir dizi senaryosu değilse bu kadar tesadüf olamaz. Benim kocam haberim olmadan kimsenin çocuğuna ilaç falan da alamaz ne münasebet yani. Çok büyük ihtimalle aldatılıyorsun. Boşanırım diyorsan kurcala bosanmayacaksan yüz göz olma inanmış gibi yap. 

(1,451 puan) tarafından

kadına yazdığımı gördünüz mu

0 oy
(2,529 puan) tarafından

Seni üzmek ve korkutmak istemem canım geçen sene eşimin iş arkadaşlarının biri 15 yıllık evli imiş (dini nikah)  yanlış hatırlamazsam 3 çocuğu olduğunu karısı geçen sene öğrendi. Karısı da eşini ararken tesadüfen 12 mi 13 yaşındaki kızı açarken durum öğrenmiş dünyası başına yıkılmış.

Ve ben bunun gibi 3-4 olaydır şahit oluyorum 😥

(818 puan) tarafından

Ayyy ne yaptı karısı 

(1,451 puan) tarafından

benim kadına yazdığımı gördünüz mu

(2,529 puan) tarafından

En son bildiğim kadın barışmıştı.

Başta kadın yıkılmıştı kendisinin de 4-5 çocuğu varmış.

Adam başta eve almamış sonra da çocuklaer için almış galiba 

0 oy
(1,451 puan) tarafından

ne yapacağımı kime ne diyeceğimi bilemiyorum bu şupheyle yaşamak istemiyorum 

0 oy
(299 puan) tarafından

koca bir yalan ihanetten arta kalan

(1,451 puan) tarafından

kadına attığımı gördün mü canım 

(299 puan) tarafından

gordum ne cevap verdi 

(299 puan) tarafından

onun haberi kocana gitmistir coktan ama soyliyim

(1,451 puan) tarafından

vermedi cevap

0 oy
(9,269 puan) tarafından

Bana hiç masum gelmedi bu kadar tesadüf olamaz çünkü sen inanmak istediğin için inanıyorsun bence çünkü apaçık yalan konuşuyor 

(1,451 puan) tarafından

bilmiyorum ya kendinden çok emindi delirmek üzereyim kadına yazdığımı gördün mü yanlış mı olmus

(9,269 puan) tarafından

Kocan suç bastırmış saçma sapan yükselmesi haklı çıkmaya çalışması kendinden emin olduğundan değil evet yazman yanlış olmuş kadın sana ay evet ya kocanla birlikteyim demezki oda inkar edecek sonuçta boşanmak niyetindeysen sakince takip et illaki yine bişeyler çıkacak niyetin boşanmak değilse hiç karıştırma 

(1,451 puan) tarafından

bunu bana yaptıysa ve delilim olursa bosanirim 

(9,269 puan) tarafından

O zaman yapman gereken şey salağa yatmak kusura bakma saçma bir tabir ama malesef böyle sen böyle didikledikçe zaten onlar ekstra temkinli olur unutmuş gibi yap yoksay kadına falanda yazma ha yazarsanda böyle minnetli yazma 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 205 göst.
0 oy
3 cevap 274 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.
16 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Burcu inci (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 163 göst.
5 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kadinca_4499265 (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,938 soru

24,023,450 cevap

328,322 kullanıcı

...