normal bir gün geçirirken eczaneden bir haber geldi tanıdık sayesinde eşinin kimliği bir çocukta kayıtlı diye eşime sordum dellendi benim bilgilerimi nasıl paylaşırlar diye ondan sonra itiraf etti eski kiracılarının cocuguymus hastanede karşılaşmışlar zaten aynı yerde çalışıyorlarmis gördüklerinde konusuyorlarmis neyse hastanede karşılaştıklarında hem kadını eve götürmüş hemde çocuğunun ilacını almış ben duyunca dellendim kadının kocası yokmus.zar zor atlatttim eşimde ikna etmeye çalıştı ondan sonra kadının profili önüme çıktı baktım bizim bahçemiz var orada sürekli fotoğrafları var bir tane ayağıyla plakayı kapatmış ama bizim arabanın tipkisi akşam fotograf atmış dünyam başıma yıkıldı eşim bir sürü ikna etme çabasına girdi ben yapmadım diye babasıyla gitmiş kız güya arabanın da aynısını bulacağım ben olmadigimi göreceksin telefonumun şifresini vereceğim heryerde fotoğraf paylaşacağım konum uygulamasını da indirelim beni takip et dedi ve ben yine inandım ama hiçbir şey yapmadı yapmıyor. atamıyorum içimden o çoktan unuttu ve yine eski hareketlerine döndü ama ben aşamiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum