Kızlar şimdi erkek kardeşim ve gelin kavga etmiş gelin başkasına mesaj yazmış erkek kardesimde yakalamış hem benim ailem hemde erkek kardeşim istemiyor artık barışmak ama şöyleki ortada 4 aylık bir bebek var güzel çocuğumun dünyadan haberi yok gelin babam burda çocuğa eziyet ediyor Alın dedi annemler aldı şimdi kız kardeşimi hastaneye yaptırıyorlar annem ve babam hasta annem ben evde duramam işlerim var demiş çocuğumu yine geri geline götürüyorlar bende arada kaldım çocuğum sağdan sola anneme bagiridm bir kaç gün evde kal bak diye ama ne yapacağımı da şaşırdım ben mi alsam ne yapsam bana bir yol gosterin ya
Yazdıklarınızı cevaplarınızı hep okudum ne hayatlar var dedim ya annene babana mı üzülsem el kadar bebeğe mi üzülsem bilemedim eşinden de senden de Allah razı olsun Rabbim o bebeğe de güzel kader nasip etsin
Amin inşallah canım saolsin Allah razı olsun cümlemizden inşallah elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz ben çok küçükken hastalandilar çok şükür kardeşlerimi büyüttüm Allah ona yardım etti evlendim Eşimde sağolsun çok destek oldu şimdi burdada bebeğe bir umut olmaya çalışıyoruz inşallah rabbim hayırlısını verir
Allahım şu mübarek günler hürmetine yardımcınız olsun çok üzüldüm gerçekten Rabbim herkesi hayırlı insanlarla tanıştırsın
Amin inşallah canım saolsin
Madem bunlar aklı başında insanlar değiller neden çocuk yapıyorlar,bu resmen batan gemiye yolcu almak gibi birşey,olan zavallı bebeğe oluyor, Allah onları bildiği gibi yapsın,sen bakabiliyorsan sen sahip çık bacım yazık günahtır
Canım evlenmeden geldiler hamile diye sonra mecbur söz düğün yaptı ailemde ikiside düzgün değil yani benim kardesimde düzgün değil ickici çalışmaz yani ondanda adam olmaz ikiside hatalı ikiside düzgün değil ben o yavruya kıyamıyorum eşim gelsin bir konusacam
Allah sabır versin gercekten su memleketteki insanlara varsa saglam bi dayak lazim ki kendine gelsin bu genc nesil
O zaman is basa dusmus bacim alcan mecbur
Öyle canım bende eşime durumu anlattım eşim dedi ki ara gidip alalım bebeği biz daha ben bir şey demeden bakarız biz ona gül gibi dedi kalbimi okudu resmen ama şimdide gelin ben vermem diyor biz başka sehirdeyim o yüzden vermek istemiyormuş bir avukata danisacam erkek kardeşim çalışmıyor
Istedigi zaman gelsin gorsun cocugunu annedir hakki kardesin alsin gotursun nolcak cocuk ortada mi kalsin bence gelin kullaniyo bebegi geri barismak icin mecbur kalip geri beni gotursunler diye annenin durumu belli babanin belli bakacak kimse yoo mecbur beni goturecekler diye
İşte canım bilemedim bende
Kardesin calismiyo etmiyo madem o baksin
Bakma gücün varsa sahip cık cocuğa eziyet görmesine izin verme. Bakan yoksa ben bakarım bebeğe
Uyku ilacı bitkisel bir şeymiş ambulans gelmiş sonrasında polis tutanank tutmuş
Allah aşkına uyku cok mu önemli. Ben kızımla 2 saatlik uykuyla durdum uyumasın hanımablam
Bırakma allah aşkına al bebeği
Çok üzüldüm bebeği de annesinden uzaklaştırmadan bir ortasını bulun. İleride beni annemden ayırdın diye senden nefret edebilir. Anne kendini en azından toparlasın psikolojik olarak iyi değil. Ona herzaman destek olacağınızı ama şuan bebeğin sağlıklı bir ortamda olması gerektiğini anlatın. Kavga ederseniz olan bebeğe olur
Canım uzaklastirmama gibi bir şansım yok ki ben başka sehirdeyim bide anne kendi veriyor
Sen al yanına bak günah ben olsam bı dk bile düşünmeden alırdım
Bende almayı düşünüyorum canım.Aksam eşim gelsin bir konusacam bide başka sehirdeyim ben
Ne yaptınız cnm merk ettim durum ne son durum
Valla canım eşime söyler söylemez daha biz alallim demeden ara gidip alalım dedi ama gelin bu seferde vermek istemiyor
Ben olsam alirdim. Belli ki gelinde bebege bakmak istemiyo ki daha 4 aylik bebesini kaynanasina yollamis.
Canım daha eşime olayı anlattım daha biz alalım demeden eşim dedi ara gidip alalim diye ama vermedi gelin
Gelin hem bakmıyor hem nasıl vermiyor
Canım bugün annemler götürmüş almış şimdi diyorki siz baska sehirdesiniz ben size hiç vermem
Bide daha önce bebeğe bir ilaç vermisligi var yani piliste tutanağı var uysun diye ilaç vermiş uyanamadi ambulans falan çağırdılar poliste tutanak var o işe yarar mı biz nasıl alabiliriz bir soracam avukata
Olan hep çocuğa oluyor ya yazık günah dünyadan bir haber bakamayacaksaniz neden çocuk yapıyorsunuz anne de istemiyor demek ki yoksa çocuğunu bırakmazdı
Kız canım yarın bir avukatoa gorusecem nasıl alabiliriz diye daha önce gelinin suçu var tutanağı var babage uyku ilacı mi ne vermiş ondan o bir işe yarar mı bana verirler mi
Ya kız çocuğu daha zor öyle bir annenin elinde heba olacak sor ama sana vermeyebilirler senin yerine kardeşin ya da annen basvursa alırsınız benim kuzenimin eşi de aldattı kızın hayatı iyi olmadığı için velayet babaya verildi 9 aylıktı o zaman şimdi 3 yaşında babaanne baktı büyüttü avukat daha iyi yönlendirir
Canım annem kanser son evre erkek kardesimde zaten adam olmaz
Geçmiş olsun canım yinede deneyin şansınızı
Saol canım bakalım deneyecez
Konuştun mu acaba merak ettim eşin ne dedi
Canım olayı anlatır anlatmaz ara biz gidip alalım dedi daha ben alalım demeden ama şimdi gelin vermiyor biz elimizden geleni yaptık
Yazık bebeğe üzüldüm sorumsuz insanların evladı olarak dünyaya gelmiş dedesi ufacık şeye nasıl eziyet ediyor acaba anlamadım sakın vermeyin o zaman kardeşin iyileşinceye kadar sende bak yada ortak bakın
Eşim olayı duyar duymaz biz alalım dedi ama bu sefer gelin vermiyor biz elimizden geleni yaptık
Çok üzüldüm ne yaptınız eşinizle konuştunuzmu
Konuştum canım daha olayı anlatır anlatmaz ara biz gidip alalım dedi daha ben alalım demeden ama bu sefer gelin vermiyor ne diyim biz elimizden geleni yaptık
Gelininiz çocuğuna bakmıyor mu
Bende merak ettim
Ayy bende merak ettim
Canım daha olayı analtir anlatmaz ben bir şey demeden gidelim alalım çocuğu dedi biz bakarız dedi ama gelin şimdi vermiyor yarın bir avukata danisacam ne yapabiliriz
Hay Allah razı olsun o eşten bak kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ikinizinde elinden öpüyorum inan ki
Amin canım cümlemizden inşallah saolsin estağfurullah canım
Erkek kardesin neden sahip cikmiuor bebege
Canım erkek kardeşim aklı başında biri değil yani adam olmaz ondan gelinde bile isteye verdi kendi çalışıyor çünkü babam eziyet ediyor dedi hiç bir anne bile isteye vermez zaten ne gördüyse annem kanser son evre babamda yüzde 90 engelli yani sürekli hastneye gidiyorlar kız kardesimde iki gün hastanede yaratacak bende şaştım kaldım bide başka sehirdeyim ben
1.kocasini aldatmis
2. 4 aylik ana kuzusuna bakamayip vermis kii gozu arkada bile kalmamissa o kisiden ne ana olur ne bi adama es olur
Canım evet kız haklı yani onu savunmuyorum ki zaten o suçlu kardeşinden de adam olmaz kardesimde iyi ayak değil ickici çalışmaz yani ikiside aynı ikiside düzgün değil ki ben çocuğa kıyamıyorum
Ay ya çok üzücü. Yavrucuga annesi bakmayacksa sen bari bak dostum. O kuzucuğa yazık olmuş 😞🥺
Hayırlı ramazanlar dostum . Çok fırsatım olmuyo bugünlerde arada girip cikiyorum böyle 😃 sen nasılsın
Allah razı olsun sizden. Ne büyük bı sevap olur
Öyle canım esiminde bir şey diyeceğini düşünmüyorum çok vicdanlı biri ve çok üzülmüştü duyunca izin vereceğini düşünüyorum
Elhamdülillah her halimize 🦋 iyi ol da az gir olsun
Şükür şükür iyiyim sorun yok 😃 sağolasın 🤗
Eşin izin verirse bak canım
Aynen canım eşim gelsin konusacam
Keşke bakamıcekler yapmasalar olan çocuğa oluyo benim yeğen başina buyruk oldu en sonunda hapse girdi sayip cıkın sonu kötü olmasın
Canım evlenmeden hamile kaldı sonra ailem mecbur düğün yaptı ikiside iyi değil erkek kardesimde öyle
Cok zor canım sahip cıkın ordan oraya süklenmesin
Maalesef ki öyle canım inşallah alırız
Kusura bakma ama çocuğun kardeşinden olduğuna emin misin?
Canım oda şüpheli de daha önce bir nişanlık geçirmiş oda kuzeniymis aynı evde yaşamışlar sonra ayirlir ayrılmaz kardeşimle taşınıyor işte evlenemden hamile diyorlar düğün falan yapıldı yani bilemiyoruzda
Önce dna testi yaptırın bence.
Yarın bir avukata gorusecem canım danisacam
Bizimki de benzer bir şey yaptı ama abim kabul etti cocuk için yoksa ayni dediğin gibi sağdan sola savrulur hoş benim annem oturup ona kendi cocugu gibş bakardı ama diyelim ki bakmadı annesi de almıyor ben alırdım sanırım ya
Benim annem kanser canım son evre babamda yüzde 90 engelli bu yüzden annem bakamiyor ben eşime olayı anlatınca eşim daha ben alalım demeden alalım dedi ama bu seferde gelin vermiyor
Ne demek vermiyor kendisi bakamıyor annen hasta zaten kim bakacak o zaman
Ya bu tarz insanlara dava açılmıyor mu ya yüzünü bile göremesin
Canım daha önce bebeğe uyku ilacı gibi bir şey vermiş bebek uyanmiyordu polis falan geldi ambulansla gelinin tutansgi var bebeğe zarar vermekten ne yapacağımı şaşırdım olmadı bir avukata danisaxan
Böyle şeyler varsa bence bebek alınır danış yani eşin de kabul ederse al ya günah
Eşim benden önce alalım dedi zaten canım duyar duymaz olayı gidip alalım biz bebeği dedi
4 aylik bebegi annesinden ayırmak neyin kafası?
Canım kimse annesinden ayırmadi ki annesi annemlere gelin alın dedi annemlerde gitti aldı annemde kalıyordu bebek benim annem kanser hastası babamda yüzde 90 engelli kız kardesimde hastaneye yatiracaklar bu yüzden bakamadilar çocukta bir sağa bir sola gidiyor kızin daha önce ilaç vermisligi var ki annemlerde babam bebeğe eziyet ediyor diye verdi yani kim kimi kimden ayırıyor erkek kardesimde adam olmaz kızdan hiç adam olmaz ben ne yapacam şimdi sende diyorsun ki ayırmak kim ayırıyor ben bebeğe bir çözüm bulma derdindeyim ne yapacağımı soruyorum
Kendin alıp bakabilirsen büyük sevap ama bunu yapman için yasal yollara başvur, sonra.hak iddia ederler
Yarın bir avukata danisacam canım
İçim acıdı el kadar bebeğe. Eğer siz almazsanız onlar öldürür o çocuğu.
İşte canım daha onece ilaç vermisligi var bebeğe poliste tutuklu var eşim zaten duyar duymaz daha ben demedim gel gidip biz alalım bebeği dedi görsen öylede tatliki şimdi gelin siz başka sehirdesiniz size hiç vermem diyor bir avukatla gorusecem
İkna etmeye çalışın. İstediğin vakit getirip göstereceğiz sana işte ne bileyim aklın bizde kalmasın sen çalış para kazan biz çocuğuna yemez yedirir icirmez içirir gibi laflar edin lütfen. Valla aklım o bebekte kaldı. Gelinin babası ne gibi zorbalık yapıyormuş bebeğe bilgin var mı?
Ne yaptığını bilmiyorum canım ama uyurken çıkarıyip agliyormus birden bire bebek
Çocuk psikolojik travma yaşıyor demek ki. Polis, avukat, sosyal hizmetler vs her yere gidin bence. Minicik bebek o yaa. Allah zarar verenleri kahretsin.
Aynen canım bakalım bugün avukata danisacam
1,467,121 soru
24,040,044 cevap
329,089 kullanıcı