+4 oy
1,629 göst.
Diğer kategorisinde (4,773 puan) tarafından

Kızlar şimdi erkek kardeşim ve gelin kavga etmiş gelin başkasına mesaj yazmış erkek kardesimde yakalamış hem benim ailem hemde erkek kardeşim istemiyor artık barışmak ama şöyleki ortada 4  aylık bir bebek var güzel çocuğumun dünyadan haberi yok gelin babam burda çocuğa eziyet ediyor Alın dedi annemler aldı şimdi kız kardeşimi hastaneye yaptırıyorlar annem ve babam hasta annem ben evde duramam işlerim var demiş çocuğumu yine geri geline götürüyorlar bende arada kaldım çocuğum sağdan sola anneme bagiridm bir kaç gün evde kal bak diye ama ne yapacağımı da şaşırdım ben mi alsam ne yapsam bana bir yol gosterin ya 

24 Cevaplar

+1 oy
(179 puan) tarafından

Gelininiz ya gercekten cocugu icin endiselenmis ya da basindan savmak istemis. Belli ki anneniz de bakmaya istekli degil. Madem niyetiniz var esiniz kabul ederse durumunuz da musaitse siz alin bebegi. Aile hayati duzeni olur. Hasta anne babanizla ya da bakmayi beceremeyen ve istemeyen anne babasiyla kalmasindan iyidir. Hatta annesi babasi kabul ederse vasiligini alirsiniz kimse karisamaz sonrasinda. 

(4,773 puan) tarafından

İşte canım bizde istedik eşim kabul etti durumu anlatır anlatmaz ben bir şey demeden gidip alalım dedi gelin bu sefer siz başka sehirdesiniz vermem dedi daha öncede bebeğe ilaç vermisligi var polis tutank tuttu 

(179 puan) tarafından

Anladim baska sehirde oldugunuzu bilmiyordum. Belki belli ki bosanacaksiniz calisiyorsun baban da yardimci olmuyor bebekler duzen ve bakim ister sen toparlanana kadar maddi durumunu duzeltene kadar bakalim mutlu ve huzurlu bir bebek olsun istediginde gelirsin biz getirirz fln deseniz ikna olmaz mi. Sakin konusursaniz mantikli oldugunu o da gorur belki. Akli selim bir anneyse gecici olsa da izin verir. Insallah oyledir.

Bosanirlarsa polis tuttanagiyla babaya velayetini verebilir mahkeme. O zaman belki yaniniza alabilirsiniz kardesinizi ikna ederseniz ki itiraz edecegini sanmam. Ama baska sehirde olmaniz sorun olabilir avukatlar daha iyi bilir konuyu.

(4,773 puan) tarafından

Bir avukata danisacam canım bunu şöyleki kızda iyi ayak değil yani dengesiz biri erkek kardesimde şimdi alsak kapıya da dayanırlar mi diyede düşünüyoruz bide benim eşim alırsak daha geri vermem buyuturum gelip görürler ama isterlerse de sonra  geri vermem kıyamam diyor 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Al yanına çocuklarınla beraber büyüt erkek kardeşinde yardımcı olsun hem maddi hem manevi  

(4,773 puan) tarafından

Erkek kardeşim yardımcı olamaz canım çünkü çalışmiyor ve aklı başında biri değil ama eşim al bebeği kizimizla büyür dedi 

tarafından

Eşin de istiyorsa bence hiç kaçirma al yanına yavrum süt kuzusu daha 

Kalbim ağrıdı 🥺

(4,773 puan) tarafından

İnşallah canım yasal olarak alacaz bir avukata danisip

0 oy
(1,113 puan) tarafından

sana direk vermiyolarsa annen gil alıp snaa versin 

(4,773 puan) tarafından

Şehir farklı canım bu yüzden bana vermek istemiyormuş öyle diyor annemle konusacam bakayım 

0 oy
tarafından

Canım sen zaten bebek istemiyor muydun vardır Allah'ın bir bildigi al kurtar o sabiyi bak tertemiz arada heder olursa üzülürsün ne demek bebeğe eziyet ediyor senin kanın canın yine de al bak eşin de razı olur insallah

(4,773 puan) tarafından

Eşime olayı anlatınca daha ben demeden gidip alalım bebeği dedi görsen öylede tatliki şimdi gelin vermiyor başka sehirdeyiz diye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 838 göst.
22 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde fgulnr (123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 658 göst.
13 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (226 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 363 göst.
0 oy
54 cevap 3,327 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu