devlet biran once basindan savmak icin ve komplikasyon falan gelismesin hasta kendinde olsun biran once dogurup defolup gitsin evine bizi ugrastirtmasin mantiginda oldugundan bence genel cok nadir yapar direk spinal yapar ki iyisi de bu:))
evet yAa harika bir deneyimdi gercekten yani dr olmadigim icin kendime cok kizdim cok zevkki ortam. 😁tuplerimi baglattim cocuk bakamam bidaha diye ama ay keske bidaha dogursamda o deneyimi tekrar yasayabilsem dedim kendi kendime😂😂
evet henel anestezi gercekten pismanlik ben 8 saat suni sanci cekdim ilkinde sonradan acilma olmadi basmislar bana genel anesteziyi. aboo 5 gun kendjme gelemedim ma.l gibiydim. mememi annem acip cocugu tutmus gigsume hic haberim yok.:) hastanede hicbiseyi hatirlamiyorum 2 gece kaldimda asiri kotu bir deneyimdi ozellikle ikincide spinal istedim
elleriyle acarken sarsinti oluo dusun ki discidesin aci hissetmiyosun ama kocaman aletler ve dr eli parmagi agzinin icinde. agzinda el var gorup hissediosun ama aciyok. sarsiyor disini oyuyor kesiyor ama aci yok sadece sarsinti var. dogumda oyle. sen kendin panik yapmissin dr o sirada sana sakinlestirici verebilirdi yada isteyebilirdin. valla ben uyusmadan kesmeye baslamayin falan dedim anaa bi baktim bebegi cikariyorlar meger kac kay kesmisler beni. ben uyusmayi bekledigimizi saniyordum. bebek cikarken evt sarstilar elleri hissettim ama aci yok .. suanda zaten kesi yerim mesela uyusuk elimle bastirinca alt karnima his yok ama elle bastirma basi hissi var . ayni ole