0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (32 puan) tarafından

Kızlar oğlumu 9 aylıkken klipsli sünnet ettirdik 15 aylıkken p*p*sinde yapışıklık oldu doktoru aradık kendiniz yapabilirsiniz dedi doktor ama oğlum yaptırmayınca doktora gidip yaptırdık iyiydi bi sıkıntı yoktu şimdi 18 aylık şimdi fark ettim yine yapışıklık olmuş neden sürekli oluyor başına gelen varmı 

2 Cevaplar

0 oy
(3,472 puan) tarafından

Bezlerken sürekli elinizle yapışma olmasın diye deriyi ittirmeniz gerekiyor. Henüz sünnet olmadı benimki ama peygamber sünneti var. 7-8 aylıkken götürdüm doktor yapışıklığı açmıştı sürekli geri açman lazım demişti. Ben yapamamıştım yine yapıştı

(527 puan) tarafından

Benim oğlum da 5 aylıktı yaptırdık şuan yaklaşık 7 buçuk aylık az önce bende baktım oglumdada olmuş ne yapmam gerekiyor doktora mı götüreyim

(3,472 puan) tarafından

Evet götürün tekrar doktora. Yapışıklığı açıp krem sürer sizde evde tekrar yapışmaması için sürekli açarsınız. Yoksa yine yapışır yine yapışır 

(32 puan) tarafından

Peki bu durum ne zaman bitiyor yapışıklık ne zaman olmamaya başlıyor 

(3,472 puan) tarafından

Bende henüz bilmiyorum. Doktora sormak gerek 

-Reklam-
0 oy
(18,734 puan) tarafından

Aynı şey bizim de başımıza geldi doktor bana sünnet ederken her bez acmada aşağı doğru masaj yap yoksa yapışır dedi. Bizim sünnet dikişli idi zarar veririm diye yapmadım masaj sonra iyileşti önce sıkıntı yoktu sonra banyo yaparken ya da bezini açarken vs kendini kasiyordu pipisi içeri giriyordu. Ben önce önemsemedim korkudan yapıyordur vs dedim. Sonra baktım pipisi iyice yapıştı masaj yapıyorum yapıyorum yok pipi çıkmıyor dışarı. Fotoyu attık doktora. Gelip bakacam dedi. Önce eliyle uğraştı açmaya çalıştı açamadım. Yok böyle olmaz eziyet olur çocuğa uyusturup açacak dedi. Uyusturdu bıçakla etrafını sıyırdı deriyi indirdi aşağı. Merak etme bir daha kapanmaz ama indirdiğim deriye dikkat et pipisi sıkma ihtimali olabilir öyle bir şey olursa söyleyin yine gelirim dedi. Çok şükür deri sıkmadı pipiyi bir daha da kapanmadı.

(527 puan) tarafından

Benim oglumdada oldu doktora mı götüreyim. 5 buçuk aylıktı yaptırdık şuan 7 ay 10 günlük ne yapamam lazım korkuyorum bişey olur mu

(18,734 puan) tarafından

Biz de aynı 5 aylık iken sünnet ettirdik 7.5 buçuk aylık iken doktor yine geldi yaptı. Ama ikinci yapısı daha kötü yanı sünnetten beter. Çok ağlamıştı kaç gün boyunca.

(32 puan) tarafından

İkinci kez oldu neden sürekli böyle oluyor ki vede ne zamana kadar geriye itmemiz gerekir 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 414 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Gamzeli_1 (141 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 872 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 2,188 göst.
6 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 958 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 3cocukannesi_123 (3,072 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,398 soru

24,168,653 cevap

335,744 kullanıcı

...