+2 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

Eşim gece kaza yapmış tır söförü tırı devirmiş bariyere carpmıs benim sabah haberim oldu ve bende dün geceden beri hastayım boğazım felaket derecede ne yutkunabiliyorum ne konuşabiliyorum yemeği zor yedim oğlumda hasta onada bakıyorum eşim geldi Allah'tan burnu bile kanamamıs bişeyi yok verilmis sadakamız varmıs  çok üzüldüm ya kötüsü olsaydı diye.... Ama şimdi eşim diyoki evi topla gelen olur akşam bende dedimki çok hastayım zaten zor iş yapıyorum zorla mutfak topladım eşim kendi ailesyiylede küstü kendi babası aradı akşam geliriz dedi şimdi gelene ne yapmak gerekiyor çay demlemek şartmı evde bisküvi flnda yoktu çıkarsam hiç bişey yapıcak durumda değilim :( zor ayaktayım

9 Cevaplar

+4 oy
(63 puan) tarafından

Bacım acile git serum tak ya da ağrı kesici al geçmiş olsun bu arada gelen misafirler eşin için geliyorlar geçmiş olsuna evet gelene bizim kültürümüzde çay yapmak lazım ama yanına bişey şart değil tabi o insanın içinden geçen bişey ama ikramlık hazırlaman ya da hazır al istersen bereketir idare et bu bi kaç gün gelen olabilir geçmişler olsun ki eşine bişey olmamış bunun mutluluğuyla da kalkıp yaparsın aslında öyle düşün 

(91 puan) tarafından

Çok TSK ederiz, hazır bişeyler aldırdım kaynanam da kek yapmıs getirmiş sağolsun böyle idare ettik zaten eşimin arkadaşlar geldi bakmaya onlarda çok oturmadan gittiler 

-Reklam-
+3 oy
(3,894 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun,benim eşimde tır şoförü 

+2 oy
(3,100 puan) tarafından

Ahh gülüm ikinizede geçmiş olsun rabb'im beterinden korusun inşallah 🥺🤍

+2 oy
(892 puan) tarafından

Geçmiş olsun hemen sadaka verin Allah beterinden korusun benim eşimde elektrik akımına kapıldı ben 7 aylık gebeydim Allah kimsenin başına vermesin 

(63 puan) tarafından

Ayy Rabbim şifalar versin inşallah bacım 

(91 puan) tarafından

Ewt vericez inşallah canım sizede geçmis olsun tesekkür ederiz

+1 oy
(14,551 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun yaa sana da Allah şifa versin 

+1 oy
(2,150 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım ımkan varsa pastaneden kurabiye vs de alabılırsın evet hastasın bılıyorum ama kuru çay da olmaz bence 

0 oy
(3,364 puan) tarafından

Ay çok geçmiş olsun eşimde tir şoförü okuyunca üzüldüm ya benin eşimin tir arkadasi yurt dışında hızlı trenin altında kaldı eşine haberi zor verdiler 

(91 puan) tarafından

Bianlık dalgınlığa gelmiş tır söförü olmak çok zor ya koca tır Allah korumuş yine 

0 oy
(875 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bende ramazanda aynı şeyi yaşadım benimde çok şükür eşimin başına birşey gelmedi araba perte gitti. Ben daha iftar sofrasındaydim ailem aradı geliyorjz diye üç araba tıklım tıklım geldi yanına sekerleme çerez çekirdek falan koydum tatlı yapmıştım ezandan hemen önce en kolayindan hazır muhallabiyle kedidili pasta yaptım hepsini hazır kullandım valla bir tek paketi boşaltıp sütle pişirdim döktüm tepsiye sende öyle yapabilirsin bir paket kedidili bir paket hazır muhallebi bir pakette hazır çikolata sosu ve sütle tamamdır. İnsAllah gelenler sana yardım eder çünkü benim amca karıları sağolsun baya yardım ettiler 

0 oy
(727 puan) tarafından

Canim cok hastaysan hazir bisiler al cay yanina yada islak kek yapip ustune hazir cikolata sos yapip dok basit olur  yemek ise meecimek yanina et veya tavuk sote salata icecek koyarsan olur bence kolay olir sanada

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 356 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 839 göst.
0 oy
11 cevap 400 göst.
20 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 235 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,692 soru

23,887,571 cevap

321,651 kullanıcı

...