+1 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Hanımlar gece bacak kol kraplarım oluyor cok siddetli basina gelip ilaç kullanmadan gecen var mı ilaç kullanma taraftarı degilim hamilelikte lütfen bilgisi olan yazabilir mi? 26+3

10 Cevaplar

0 oy
(1,112 puan) tarafından

doktor magzenyum takviyesi yazıyor geçiyor canım kramp.girince ayağını havaya kaldır bi iki dk geçer hemen

(1,112 puan) tarafından

magneyzum ilac değil bu arada

(25 puan) tarafından

Ben hemen uvuyorum cok kötü hele bi tane ayni yerde oluyor dönüyor resmen bacak etrafında top gibi bildigin top gibi

-Reklam-
0 oy
(1,839 puan) tarafından

İlaç değil de takviye alabilirsin. Magnezyumun iyi gelir. 

0 oy
(23,220 puan) tarafından

Ya magnezyum gıda takviyesi kullanacaksın ya da maden suyu magnezyum onlarda da var çünkü 

0 oy
(5,550 puan) tarafından

Magnezyum takviyesi almalısın. Vucüdün magnezyum diye bağırıyor :( Kaynakların yetersiz kalmış

0 oy
(1,741 puan) tarafından

İlac değil zaten vitamin alman lazim vucudunda eksildigi için git gide artar yalniz o. Maden suyu ic hergun bide magnezyum takviye olarak alman lazim 

0 oy
(18,460 puan) tarafından

Magnezyum alman lazım birebir çare. İlaç değil zaten o..

0 oy
(11,879 puan) tarafından

Kimse keyfinden ilaç kullanmıyor zaten merak etmeyin.. magnezyum yazar dr.unuz söylerseniz. Sade maden suyu da iyi geliyor her gün bitane içebilirsin

0 oy
(1,848 puan) tarafından

Magnezyum alman gerekiyor ayrıc decavit. Maden suyuna ben hamileyken alışmıştım günde 2 defa falan içiyordum 

0 oy
(4,207 puan) tarafından

Magnezyum veriyorlar genelde ilaç değil takviye bu ya da Magnezyum içeren şeyler yemeyi tercih edebilirsiniz 

0 oy
(794 puan) tarafından

Komşum da ben ilaç kullanmam deyip yerinden kalkamıyor. Halbuki bakmıyor ki doktor ne yazmış ne vermiş . Hamilelikte magnezyum, demir, D vitamini,folik asit gibi takviyeler kullanılır . Benimde adımı ilaç bağımlısina çıkarmış . Takviye onlar takviye . Özellikle magnezyum eksikliği gece kol bacak uyusmasina huzursuz bacak sendromuna sebep olur . 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 529 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
22 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiros4434 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.

Kategoriler

1,468,302 soru

24,056,430 cevap

329,931 kullanıcı

...