+1 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hamilelikte kız çocuğunda hemen poppobüyüyor erkekte hiç büyümüyor sizdede öyle olan oldumu

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kızım oldu erkeği bilmem ama traktörün römorku gibi olmuştu benimki 😁😁

-Reklam-
+1 oy
(552 puan) tarafından

Bende tam tersi oldu

tarafından

Erkekte az büyüyor ama 

(552 puan) tarafından

Kızımda hiç popom olmadı sadece karnım vardı zaten sadece 8 kilo aldım sadece tatlıyla beslenmeme rağmen. Oğlumda tatlıdan midem bulanıyordu hiç yemedim diyebilirim ona rağmen 20 kilo üstünde aldım ve en çok basen kalçadan aldım 5 ay oldu hala benimle yaşıyor basen ve kalçadan aldığım kilolar :)

+1 oy
tarafından

bu tamamen kişinin bedeni ile alakalı. ablam hem kız hem erkek doğurdu. ne karnı çıktı ne poposu büyüdü. hamile kıyafeti bile giymedi. 

+1 oy
(2,869 puan) tarafından

Bu tamamen hormanlarina bağlı atıyorum...erkek bebek annesi olarak karnım çok büyük ağır geliyordu daha bi nasıl derler agir   totom büyük hissediyordum kızımda oldu daha çiti pıtı hisseddim kendimi fakat  kiloları aynıydı 2800  bence bakış açısı 

+1 oy
(6,142 puan) tarafından

Nickinle cevap vermek istiyorum, yav he he 😄

Hurafe hepsi. Vücut yapısıyla ilgili. Cinsiyetin öyle hastalık gibi hiçbir semptomu yok. 

+1 oy
(805 puan) tarafından

Hamileliğin kızı erkeği olmadığını ne zaman anlayacaksınız yahu ? Sıkıldım şu tarz postlardan . Kızda şöyle mi erkekte böyle mi . 100 kişinin aynı belirtileri olsa yine cinsiyetleri aynı olmaz . 

+1 oy
(2,992 puan) tarafından

Oğluma hamileyken sadece karnım vardı arkadan kimse hamile olduğumu anlamıyordu ama karnım aşırı büyüktü şimdi kıza hamileyim 22+6 popo kocaman 😅

+1 oy
(4,880 puan) tarafından

Normalde nerden alıyorsan hamileyken de oradan alıyorsun. Genetik bizim kalça ve popo büyük olur. Kilo alınca ilk önce orası şişiyor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,104 göst.
0 oy
7 cevap 2,998 göst.
4 Ocak 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İlk göz ağrım ♡♡ (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
0 oy
3 cevap 244 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sblsbl11 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,289 cevap

335,530 kullanıcı

...