Hamilelikte kız çocuğunda hemen poppobüyüyor erkekte hiç büyümüyor sizdede öyle olan oldumu
Kızım oldu erkeği bilmem ama traktörün römorku gibi olmuştu benimki 😁😁
Bende tam tersi oldu
Erkekte az büyüyor ama
Kızımda hiç popom olmadı sadece karnım vardı zaten sadece 8 kilo aldım sadece tatlıyla beslenmeme rağmen. Oğlumda tatlıdan midem bulanıyordu hiç yemedim diyebilirim ona rağmen 20 kilo üstünde aldım ve en çok basen kalçadan aldım 5 ay oldu hala benimle yaşıyor basen ve kalçadan aldığım kilolar :)
bu tamamen kişinin bedeni ile alakalı. ablam hem kız hem erkek doğurdu. ne karnı çıktı ne poposu büyüdü. hamile kıyafeti bile giymedi.
Bu tamamen hormanlarina bağlı atıyorum...erkek bebek annesi olarak karnım çok büyük ağır geliyordu daha bi nasıl derler agir totom büyük hissediyordum kızımda oldu daha çiti pıtı hisseddim kendimi fakat kiloları aynıydı 2800 bence bakış açısı
Nickinle cevap vermek istiyorum, yav he he 😄
Hurafe hepsi. Vücut yapısıyla ilgili. Cinsiyetin öyle hastalık gibi hiçbir semptomu yok.
Hamileliğin kızı erkeği olmadığını ne zaman anlayacaksınız yahu ? Sıkıldım şu tarz postlardan . Kızda şöyle mi erkekte böyle mi . 100 kişinin aynı belirtileri olsa yine cinsiyetleri aynı olmaz .
Oğluma hamileyken sadece karnım vardı arkadan kimse hamile olduğumu anlamıyordu ama karnım aşırı büyüktü şimdi kıza hamileyim 22+6 popo kocaman 😅
Normalde nerden alıyorsan hamileyken de oradan alıyorsun. Genetik bizim kalça ve popo büyük olur. Kilo alınca ilk önce orası şişiyor
1,476,173 soru
24,165,527 cevap
335,579 kullanıcı