+3 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından

Ben 2 çocuğum esim hepimiz hasta olduk influenza olduk 1 hafta ateş olduk benim atesim 42 oldu 2 çocuğum ateş icinde kaldi acile gittik 2 kez doktora ateşleri dusmedi görümcem 1 hafta sonra esimi aradi gecmis olsun diye benimle de konuşmak istemiş ben mutfaktaydjm konuşamadi bidahada aramadi 10 gun geçmedi hastalığımız biliyodu kayinvalidem hergun aradi sogulsun yemek yollayim dedi bize gelme dedik sanada bulaşmasın dedik yoksa gelirdi o cok kızdim görümceme o benim yerimde boyle hasta olsaydı çocuklarıyla ben onu aramasydim arkamdan neler söylerdi kayinvalideme neler biliyorum bende bunu ona söylemek istiyorum bir aramadin el gibi bir kere aradin.kardesini bidaha sormadin bile yeğenlerini diye sizce söylesem mi kayinvalideme görümceyede hic bisey olmamis.gibi yapmak istemiyorum 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ben olsam takmam aramayab aramasın hatta aramazlarsa daha iyi olur hiç uğraşamam 

-Reklam-
+2 oy
(4,171 puan) tarafından

Olaylara yerinde müdahale etmeyip erken davrandığınız zaman bu kayınvalide görümce sorunları daha çok ortaya çıkıyor şimdi sen bunu söylesen yanlış anlama ama haklıyken haksız duruma düşeceksin açık aramış gibi

Bi olayda da görümcem senden aramanı bekler sen aramazsin o zaman dersin ki biz böyleyken kimse beni arayıp sormadı şimdi benden niye beklendi deyip tam yerinde açıklamanı yaparsın 

+2 oy
(11,439 puan) tarafından

Niye böyle şeyleri dert ediniyirsunuz yemin ederim şaşırıyorum ben kürtaj oldum bir ay yatalak kaldım benimde 2 çocuğum var gorumcelerim kapı komşum beni görünce bir geçmiş olsun bile demediler hiçte takmadım. Onlarında günü elbet gelecek 

+1 oy
(330 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ama sizi anlamyrm çok boş şeylere kafa görüyorsunuz ya aramasın ne oldu yani istemiyor demekki zorla mı aratacaksin yani oda hasta olduğunda sende arama oldu bitti yani geçmiş olsun deyince iyileşecek misin Ramazan Ramazan aklına taktigina bak ya

(263 puan) tarafından

Ama ben aramasam arkadamdan konuscakti daha oncede çok yaptı yoksa aramasını bekledigim icin degil asla

(330 puan) tarafından

Smdide sana sıra geldi bak sende dersin hiç aramadı sormadı insan merak eder soncda yigenleride hastaydı dersin boşver ne takıyorsun böyleleri kafa takilcak cinsten degiller

(263 puan) tarafından

Haklisiniz sağolun cevap verdiğiniz için 

0 oy
(794 puan) tarafından

Böyle durumlarda bir tabak yemek getirmeyen hiç kimse umrumda değil. Arayacaklar ne olacak nasılsın iyimisin derdini anlat kapat ne anladım o işten . Biz hasta olunca arayan da var gelen de . Hasta halimle bide onlarla oturuyorum yeri geliyor ikram yapmak zorunda kalıyorum. Arayan oluyor boş boş konuşuyorum halsiz halsiz . Düşünecek olan gelmesin aramasın . Bir tabak sıcak bişey getirsin. Aramakta ne . 

(263 puan) tarafından

Haklisiniz doğru sagolun

0 oy
(6,570 puan) tarafından

Bebeğine 7 aylık hamile iken 4 gün hastanede yattım eşimin tarafından kimse gelmedi bebeğim dünya ya geldi yine hastaneye gelmediler üstelik bir tane görümcem hergün hastanenin önünden geçtiği halde bebek 13 günlük olunca ellerinde bir kilo meyve ile 20 dk görüp gittiler sorsan yeğenlerini çok seviyorlar eşim ameliyat oldu onu bile unuttular kaynanamı arayıp oğlun dün hastaneye yattı iki saattir ameliyat ta daha çıkmadı dedim aaa unuttuk biz onu dediler bu tip insanlar heryerde var merak etme takma bence hiç kafana

(263 puan) tarafından

Allah şifa versin sizede cok sagolun

0 oy
(4,207 puan) tarafından

Hasta olunca neden birinin aramasını bekliyorsunuz arasa ne olacak

(263 puan) tarafından

Aramasını istediğim için degil ben aramasaydım onu bu durum onun başına gelseydi benim arkamdan neler dicekti kayinvalideme aramızı bozardı onunla oyuzden kızıyorum ben ona 

0 oy
(1,223 puan) tarafından

Gereksız bir alınma bana göre aramasa aramasın hıc umursamam

Ben mı cok umursamazım insanlar mı takık anlamadım 😀

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 408 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
8 cevap 360 göst.
11 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgidolu (197 puan) tarafından soruldu