+1 oy
181 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (21 puan) tarafından

Merhaba hanimlar cocugum 3 yas 4 aylik, bu aralar istekleri cok artti ve bizde her istedgini yapmamaya basladik asiri israrci davranislari artti ve herseye inat gidiyor, biz ne istemiyorsak yapacagim diyor. Sanirim birazda reddedilmeyi hazmedemiyor, o yuzden sinirlari zorluyor. Inatci bir cocuk olsun istemiyorum ama bu aralar onunla nasil konusacagimi bilemiyorum bu aralar agzimdan hep tehdit cikiyor, yapmazsan soyle olur yapmazsan boyle yaparim gibi, cunku iyilikle anlamiyor. Bana yardimci olur musunuz akisina mi birakmaliyim akil tutulmasi yasiuorum bu surec basindan gecen var mi?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

4 bu uk yaşında oğlum var  görsen sanki ergen bı haller bı tavirlar 😁

(21 puan) tarafından

Guldum afedersiniz, Aynisi 😃

tarafından

Küçük kardesi var oda örnek alıyor anne olmak çocuk büyütmek Zor yaa :)

-Reklam-
0 oy
(6,538 puan) tarafından

Yaa benimki de 3 yas 4 aylik. Ayni valla bizde biraz tehdit ediyoruz. Yoksa bildigini yapiyo hic dinlemiyo. Sadece cumle kurarken Sa-Se eki kullanmiyorum. Tehdite giriyo diye :D yani mesela yemegini yemezsen cikolata yok degilde yemegini yemedigin icin cikolata veremem gibi. Bunlara biraz dikkat ediyorum. Bi ise yariyo mu bilmiyorum. Ay bugun beni cok yordu cocugun psikolojisi derken benim ki bozuldu :(

(21 puan) tarafından

😃 tek degilmisîm demek ki

0 oy
(8,975 puan) tarafından

tek degilsin normal . 4 bucuk 5 yasa kadar insani davranis beklenmez hicbir cocukdan . eziyet edip

omur torpulemek tek bildikleri sey

0 oy
(5,099 puan) tarafından

3 yaş 6 ayliğiz cildiriyorum ya sabır çekiyorum, kızmak istemiyorum bağırmak istemiyorum olmuyor olmuyor, tehditte karşi bir insandım ama ediyorum. Yemek için özellikle 2 3 kasik yiyip kalkiyor bende tehdit ediyorum. 2 yaşın gözünü seviyim sorunsuz geçmişti ama 3 yaş bana huni taktiracak. 

3yas anaları için buraya link koyuyorum videoyu izleyin kendimizi görüceğiz 🥺🥺😥😥

https://www.instagram.com/reel/DGgEOjEIC5X/?igsh=MWZobW16MjB5d3lubg==

(4,463 puan) tarafından

Bizde aynıyız 3 yaş 5 aylık 3 yastan beri aşırı istahsiz 2 3 kaşık o da oyalana oyalana 30 dk da ancak yiyor. Sonra doydum diyip kalkıyor. Son günler her şeye ağlıyor sesini yükseltiyor çok yoruyor ya bebekken en kolayı cidden 

0 oy
(594 puan) tarafından

4 yaş 4 aylık oğlum tam bir ergen birde 9 aylık kardeşi var sürekli bıktım of inatçılık modunda yapma dediğim herşeyi yapıyor bu sıralar beni bağırtıyor hiç yapmadıgım şeyi yapıyorum altına bile kaçırıyor arada sonra yapmıcaktım diyor huni takıp gezesim var 🤣

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 275 göst.
0 oy
12 cevap 187 göst.
11 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (446 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,465,406 soru

24,015,888 cevap

328,006 kullanıcı

...