+3 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle ben 24 yaşındayım 18 yaşında görücü usülü evlendim 2 3 ay evli kaldım bir oğlum oldu ve şuan 5 yaşında şiddet yüzünden boşandık boşanalı 5 yıl oldu ailemle yaşıyorum ailem her türlü arkamda oldu çok zorluklar çektim yaşadım evde abimle alkol bağımlısı olduğu için hep cocuğum sıkıntı oldu sonra ben oldum tek arkamda duran annemdi ben ikinci evliliğimi yaptım 1 yıl olacak evleneli severek evlendik oğlumla yeniden bir yuva bir mutlu hayatım olsun istedim eski eşim ölüm tehditleriyle oğlumu benden aldı kendisi alkol 30 tane sabıkası olan takıntılı biri annesine işkence eden biri babası ver dediler sende görürsün bu adam çocuğu vermediğin sürece başına bela olacak dediler öyle oldu kurtulamadım  başkasına baba diyemez büyüyemez elin yanında dedi oğlumu vermek zorunda kaldım evliliğimden hiç sorunum yok şükürler olsun tek sıkıntım evladım ona hasretim oda bana hasret şuanki eşim eski eşimden dolayı çocuğu kabul etmiyor çocuğu alırsan ya ben onu ya o beni öldürür diyor sürekli eşimi arayıp tehdit ediyor evinin adresini bizim oturduğumuz adresi bile öğrenmiş oğlumu bana karşı dolduruyor şuanda sanki ben bırakıp gitmişim gibi size sorum şudur şuan hamileyim 7 haftalık oldu bana annem ablam çocuğu aldırmamı istiyorlar çocuğu doğurursam bir daha oğlumu göremiceğimi alamıycağımı bir sorun olduğunda geri gelemessin sıkıntı olacak diyorlar sizce aldırmalımıyım benim tek isteğim evlatlarım yanımda olsun huzurum olsun yeter sizin düşünceniz nedir bana akıl verin artık çok yoruldum çöktüm sıkıntıdan 

10 Cevaplar

+4 oy
(4,776 puan) tarafından

Ah çocuk okurken içim yandı o bu hayatın en ağır yükünün altında ya keske diyorum 5 yaşında ki çocuğunla hayat kursaydın illa evlenmek mi gerekti. Sen mutluyum diyosun hanım da o çocuk ne olacak bide üzerine bidaha çocuk içimdekileri daha fazla söylemeyemiycem keske okumasaydım bu postu 

(21 puan) tarafından

Ben çocuğumu vermemek için 5 yıldır mücadele verdim  kurtulamadım o benim değil çocuğunun peşindeydi asla pes etmedim evde ailemle anlaşadım baba şiddet  baskı abim alkol şiddet tek annem durdu arkamda kadın sığınma evlerinde kaldım  çocuğun pskolojisi için çıktım yeni hayat kurmak istedim oğlumla yüzümüz gülsün istedim ama olmadı oğlumu bırakıp evlenmek yoktu evlenmeden önce adliye kapılarında ağladım durdum çocuğumu vermemek için çok direndim pes etmedim dava açtım avukat tuttum nisanda karar verelicek hiçbirşey sizin bildiğiniz gibi değil bu daha yarısı 

(11,910 puan) tarafından

Anlamadım velayeti mi babasına verildi şimdi bu çocuğun? Sağlam deliller sunamamışsın demek ki dosyada. Yoksa alkolik bir babaya hiçbir hakim çocuk vermez, hele ki 7 yaşından küçükse.

(21 puan) tarafından

Çok sağlam deliller sundum fakat uzman psikologlar evlerine gittiler çocukla konuştular onlarda uzmanlara yalan yanlış şeyler anlatmışlar kâğıda sırf cocuk babaya verilsin diye olumlu şeyler yazmışlar komşuları iyi demiş öğretmeni cocuk iyi demiş hakim görünce tekrar ikinci kez uzman ekip yönlendirdiler evlerine mahkemeye yakın nisanda açıklanacak dua etseniz yeterli uzmanların görüşü hakimin kafasını kurcalıyor 

-Reklam-
+3 oy
(988 puan) tarafından

En başta vermeyecektin hiç avutmak için güzel şeyler yazamicam kızan kızsın sana vuran döven tehdit eden kendi öz annesine bile işkence ettiğini soyledigin alkol alan adama nasıl çocuğunu verirsin daha yeni bir adam eski karısından intikam için çocuklarını öldürdü.

Kendinden çok çocuğunu koruyacaksin he normal biri olur evleniyorsun madem bende kalsın der o zaman verirsin neyse derim ki ben o zaman da vermem asla evlenmem çocuğumla olurum o ayri da neyse.

Allah babayla yaşayan çocuğa yardım etsin herkesin hayatı bi şekilde ilerlemiş olan ona olmus

(21 puan) tarafından

Evet olan çocuğuma oldu fakat ben çocuğumu isteyerek vermedim 5 yıldır mücadele ettim sunmadığım dosya kaldıma hakime evladım dan yine pes etmedim benim peşimde değildi çocuğunun başkasının yanında büyümesini kabul edemedi bu yüzden takıntı yaptı ben çocuğumla aile evinde sığamadım kadın sığınma evlerinde kaldım çocuğum için çıktım pskilojisi için ve şuan velayet davamız devam ediyor onu geri almak için avukat bile tuttum nisanda sonuçlanacak sizlerin duasına muhtacım

(576 puan) tarafından

İyi de suanki eşin de geri almanı istemiyor oğlunu onu nasıl yapacaksın

(21 puan) tarafından

Eski eşim bela olacağı için diyor herkes kendine göre haklı evladımla mutlu olmak nasip olmadı vardır herşeyde bir hayır her zorlukta bir kolaylık vardır duanız yeterli benim çektiklerimi bir ben bilirim bir allah 🤲 hakim verirse Allahın izniyle geri vermicem yeterki versinler evlatlarım yanımda olsun sığınacak bir evim başka isteğim yok 

(988 puan) tarafından

Hakim en başta kime verdi 

(21 puan) tarafından

Bendeydi çok savaştım 5 Yıldır çöktüm evladım için herşeye göz yumdum çok çektim ama Ben vermek zorunda kaldım çünkü ailemle tehdit edildim kapımın önlerinde bekliyordu geceleri aile  apartmanı olduğu için herkez şikayetciydi çocuklarımızı okula gönderemiyoruz bu adam yüzünden diyorlardı adres gizliliği aldım çocuğu mu götürmek için o adreside buldu uzaklaştırma kararları fayda etmedi 5 yıldır etmemişti zaten çok ağladım adliye kapılarında savcıya gittim savcı birşey olmadan içeri atamam dedi yanii illa bizden birinin ölmesi gerekiyordu anneme kafayı takmıştı zaten hakim uzman ekipler yönlerdi evlerine onlarda herşeyi olumlu yazmışlar çocukla konuşup hakim tekrar ikinci kez ekip yönlerdirdi evlerine sonucu bekliyoruz nisanda karar verilecek duanıza muhtacım 

+2 oy
(7,466 puan) tarafından

Diyecek bişey bulamadım. Olan çocuklara oluyor işte yazık. Tüm bunlar çocukta kalıcı izler bırakıyor. İlerde nasıl bir eş nasıl bir baba olur artık Allah bilir 

(21 puan) tarafından

Haklısınız ama Ben bu çocuğu isteyerek yapmadım ama oldu sonuçta çok çaresizim çıkamıyorum ne yapacağımıza bilemiyorum 

(11,910 puan) tarafından

Kimseye birşey olmuuyor gerçekten hemde hiç kimseye. Olan tek çocuklara oluyor. Iki gün sonra o doğacak olan bebeğin de kaderi belli.

(21 puan) tarafından

Haklısınız bende bu yüzden aldırmayı düşündüm oğlum için ama bunun günahından korktum 

+2 oy
(7,063 puan) tarafından

Ne diyeceğimi bilmedim ne yazayım bilemedim  olan çocuklara oluyo

+2 oy
(1,114 puan) tarafından

Rabbim kimseyi evladıysa sınamasın çok zor bir durum senin için çok üzüldüm yaa .Dua et bol bol İnşaallah evladına kavuşursun Rabbim eşininde aileninde gönlüne merhamet versin 

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun 🤲

+2 oy
(6,911 puan) tarafından

Ailen ilk esini hic mi arastirmadı siddeti alkolu oldugu bekarkenden belliymistir sabikasi bilmem nesi gorucu usulu dedigin icin sordum karnindakinide aldirma gunah o sabinin ne sucu var oglunada insallah kavusursun 

(21 puan) tarafından

Onlarda bilmiyordu ben gerçekleri öğrenim diye bütün ailesi nasıl biri olduğunu sakladı benim başımı yaktılar 5 yıldır kurtulamadım bu adamdan duanıza muhtacım Allah razı olsun 

+1 oy
(6,965 puan) tarafından

Ailen kafayimi yemiş çocuğunu aldır diyorlar tabi doğuracan yeni evlendiğin adamın çocuğu niye olmazsın ki  ilerde evladin büyüse zaten. Babasını kabul etmez sana gelir 

0 oy
(2,075 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun 5 yasındaki için ugrasıyorsun evladım diye karnındaki melegi aldırmayı düşünüyorsun oda evladın degilmi sen istesen eşinin onayı olmadan nasıl aldıracaksın peki 

(21 puan) tarafından

Çok çaresizim herşey eski eşim yüzünden çocuğumla bizi rahat Bıraksa anneyle oğlunu ayırdı ahım bir ömür yakalarında olsun eşimde çaresiz duanıza muhtacız 

0 oy
(1,792 puan) tarafından

Hamile olman çocuğu almana engel değil babasının nasıl biri olduğu ortada o yüzden hakim sana verir yazık günah karnindakinin bir suçu günahı yok 

(21 puan) tarafından

Allah razı olsun uzman pskiloglar evlerine gittikleri için herşeyi olumlu yazmışlar hakimin kafasını karıştıran bu hakim tekrar ikinci kez ekip yönlendirdi evlerine duaniza muhtacız 

(1,792 puan) tarafından

İnşaAllah evladınıza kavuşursunuz da senin şimdi ki eşin istiyor mu çocuğu alırsan kabul edecek mi oda var

(21 puan) tarafından

Eski eşim bela olacağı için biraz karşı ama ben bırakmicam çocuğumun peşini evlatlarım yanımda olsun bana yeterli dua edin ne olur 

(1,792 puan) tarafından

Dua ederim tabu canım  insaAllah kavuşursunuz ama dediğim gibi karnindakinin günahını alma onun suçu günahı yok vebalini veremezsin 

0 oy
tarafından

Benim anlamadıgım bişey var ilk verdiğinde babasına bu çocugun velayeti sende miydi? hiçbir yasa sabıkalı alkolik babaya velayet vermez eğer dediğin gibiyse eski eşin

(21 puan) tarafından

Ben vermek zorunda kaldım çünkü ailemle tehdit edildim kapımın önlerinde bekliyordu geceleri aile  apartmanı olduğu için herkez şikayetciydi çocuklarımızı okula gönderemiyoruz bu adam yüzünden diyorlardı adres gizliliği aldım çocuğu mu götürmek için o adreside buldu uzaklaştırma kararları fayda etmedi 5 yıldır etmemişti zaten çok ağladım adliye kapılarında savcıya gittim savcı birşey olmadan içeri atamam dedi yanii illa bizden birinin ölmesi gerekiyordu anneme kafayı takmıştı zaten hakim uzman ekipler yönlerdi evlerine onlarda herşeyi olumlu yazmışlar çocukla konuşup hakim tekrar ikinci kez ekip yönlerdirdi evlerine sonucu bekliyoruz nisanda karar verilecek duanıza muhtacım 

tarafından

Peki çocugunla görüşüyor muydun bu 5 sene içinde

(21 puan) tarafından

Elbette görüştüm her görüş günü aldım hiçbirşeyden mahrum etmemeye çalıştım bazen onların vicdanına kalırsa telefondan görüştüm insan dayanamıyor 

tarafından

İnşallah tez vakitte kavusursun oğluna

(21 puan) tarafından

Amin allah razı olsun 🤲

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mavisiyah2001 (9 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 393 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
23 cevap 1,065 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mizginhavin (1,492 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,749 soru

24,063,305 cevap

330,253 kullanıcı

...