+3 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kizlar eşimle 2 yıldır ayrıyız boşanma davamız devam ediyor nafakami vermiyor doğru düzgün. Şuan dolabım bomboş inanın yeminde ederim dolabimin resmini videosunuda çekip atarım 2 tane çocuğum var biri 4 biri 3 yaşında büyük olan buzdolabını acıyor anne niye hiç bir şey yok deyip kapatıyor yoktanda anlamıyor. İnanın çok zor zamandayım oturup düşünüp ağlıyorum. Bana azdan olsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen Allah rızası için 🤲🤲 ekmek param sadece 2 günlük var

LİNÇLEYECEK OLAN YAZMASİN LUTFEN. HİC İYİ DEGİLİM KİMSE KİMSENİN HALİNİ BİLEMEZ RABBİMDEN BASKA 

notu ile kapatıldı: Yasak post

6 Cevaplar

+3 oy
(7,036 puan) tarafından

Kusura bakma Hira böyle bir paylaşım yaptı sağ olsun arkadaşlar yardımda etti Allah kat kat versin hepsine sende dahil yerini doldursun...onun paylaşımından sonra böyle paylaşımlar başladı 

(1,409 puan) tarafından

Hira 4 yıllık üye az çok tanınıyordu Rabbim verenlerden razı olsun 

(7,036 puan) tarafından

Evet cnm verin banada demedi dua istedi Allah hepsinden razı olsun böyle zor durumda olandanda Allah yardımcıları olsun inşallah fareha çıkarlar çok amin 

tarafından
+1

Yani  dün arkadaşa yardım uzaninca belki bir umut kendisine yardım etmek isteyen olur diye dusunmus olabilir  kimsenin gerçek yaşantısını bilmek mümkün olmuyor Allah herkesin yardımcısı olsun 

(7,036 puan) tarafından

Tabiki öyledir asla sorgulamiyorum kırmak istemem fikrimi yazdım 

-Reklam-
+2 oy
(127 puan) tarafından

Ne uyarısı verdiniz anlam veremiyorum gerçekten su devirde çok merhametsiz anlayışsız insanlar var Rabbim kalbinize vicdan merhamet versin 

0 oy
tarafından

Doğum iznim bitince 3 aylık kızımı  ve 6 yaş oğlumu bırakıp çalışmaya başlayacağım. Diyeceklerim bu kadar 

(127 puan) tarafından

Benim bırakacak imkanım yok bakacak kimse yok ve yaşadığım şehirde asla ve asla öyle guvenli bir  bakıcı bulmak çok zor. Keşke bende çalışabilsem 

tarafından

Kamera taktırıp kendi evimde bakıcı tuttum ben, gün aşırı sürekli kameradan kontrol ettim 

0 oy
(8,602 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım ailen nerede 

(127 puan) tarafından

Ailemle altlı üstlü oturuyoruz babam yok annem var bitanede abim oda hiç konuşmuyor numaram dahi telefonunda kayıtlı değil asla bir gün demez iyimisiniz varmı yokmu al şu 1 tane ekmek ama kimse kimsenin halini bilmez baksananiza uyarı vermişler hemen anlamıyorum ben gerçekten 

(8,602 puan) tarafından

Ablan? Ablanla alakalı da post görmüştüm 

0 oy
(1,409 puan) tarafından

Ağrılımısın sen 

(127 puan) tarafından

Evet ağrılıyım

(1,409 puan) tarafından

Neresinden 

0 oy
(7,036 puan) tarafından

Vermeyin su uyarıyı belki destek çıkmak isteyen biri olur