+3 oy
1,133 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından

Merhaba nasılsıniz?🙃

Kızlar bizim ev halkında sorun var galiba öyle düşünmeye başladım çünkü, lütfen yanliz değilsin damla söyleyin bana🫢

Eve alışveriş yapınca illa ki abur cubur da alınır, bulunsun evde bi an insanın canı istiyor koy yerindeyim olduğumuz için istediğimiz şeye haftalar sonra ulaşıyoruz birde hamilelik var bende de. Arkadaşlar bizim evde abur cubur vs geldiği günün sabahına kadar kalmıyor bitiyor buna muz ve çilek de dahil... oğlum aldığın gün bitirmeden durmuyor keza eşimde öyle istediğimi sabah bulamıyorum 😂. Ya bizim evin halkında normallik var yada anormallik çünkü alınan birseyin 24 saati dolmaması çok acı 😁

Ne kadar saklarsam saklayayım bir şekilde bulunup bitiyor yiyecekler 🙂‍↕️

Sizde de böyle mi acaba çok merak ediyorum gerçekten?

41 Cevaplar

0 oy
(1,184 puan) tarafından

Canım benim kızımda daha kücük nasıl olur bilmiyorum ama bizde dursada yeniyor ila eşim yiyor kalmıyor gibi :)) 

-Reklam-
0 oy
(2,261 puan) tarafından

Bizde de durum aynı bizde ben yiyorum 🤣 evde çikolata abur cubur varken duramıyorum bitmeden, eşimde meyve canavarı. Her gün abur cubur alıyoruz 

0 oy
(3,224 puan) tarafından

Devamli alir esim ama yiyen pek yok kenara koysam aylarca ellemesem orda kalir

0 oy
(9,610 puan) tarafından

Malesef bizde de öyle eymenim sağ olsun eşimle ikisi götürürler

0 oy
(197 puan) tarafından

Ahhahaah aynı bizim ev

0 oy
(6,342 puan) tarafından

Bizde pek yenemez ben sevmiyorum yani esimde arada bi yer. Gecen indirim vardi bi torba aldim ama 1-2 tane yendi gerisi duruyo. Mutfak dolabini temizlerken tarihi gecmis cips,cikolata buldum :D

Cocuk zaten yemez bilmiuo. 

Genelde kuruyemis,hurma,incir,kayisi,dut kurusu,kuru erik vs yeriz. Ama 2-3 tane anca yenir cayin yanina.

0 oy
(4,989 puan) tarafından

Abur cubur çok almam az öz eşim kendi içini alıyor oglumada bir iki şey alırım yemesini istemiyorum sadece gözü kalmasın diye istediğini alıyorum. Bir kaç güne kalır. Muz alırım o muz dolapta ben yemesem bozulur. 

Çerez bizde çok gider çay yanına eklerim, oğluma öğlen veririm derken bitiyor 

0 oy
(1,686 puan) tarafından

Hayır öyle değil  herkes kendi hakkı neyse o kadar yer diğerinide düşünür olması gerekende bu 🩷

0 oy
(3,762 puan) tarafından

Misafir gelince çekmeceden abur cubur çıkarıp koyanlara hep ozenmisimdir . Biz alır yeriz çat kapı misafir gelince getir den siparis veririz bide misafir gidince hepsini yesek diye 4 göz bekleriz 😅

0 oy
(1,794 puan) tarafından

Bizde öyle değildi babam hep azar azar getırırdı mesrla portakal 5 değil 3 yerdik yarına kalsın yarında yersınız derdi çikolata gofret vs hep aynı şekilde az yer saklardık evlenınce eşimin ailesi dediğiniz gibi ne alınıyorsa hepsını aynı gün bitirirdı hatta eşim bna saklamazdı sormazdı yer  misin dıye bı gelırdım bitmiş ne kavgalar ettim arkandakını de düşün dıye şimdi çok şükür bnada bırakıyor hepsını yemiyor

0 oy
(335 puan) tarafından

Ben de köy yerinde olduğum için migros ve A101 sipariş getiriyor 2 hftalik abur cubur alırım genelde ama bitmez çocuklarımla konuştum fazlası zarar diye canları çekiyor bazen daha tabklarina eşit miktrda koyuyorum bitmiyor öyle eşimde canı çok isterse yer yoksa yemez öyle arası yok öyle 😊

0 oy
(3,342 puan) tarafından

Sizinki eve geliyormuş bizimkiler daha yolda yeme başlıyorlar snra evde bulamiyinca kıyamet çıkıyor :)))

0 oy
(15,110 puan) tarafından

Herkes alıyordur 

Çocuklarımın günlük 1 çikolata yeme hakkı var arada da bazen gong veya kraker yerler abuk çukur olarak 2. Sini vermem sağlıklarına zararlı diye yoksa bıraksam hepsini yerler 😀

Bizde eşimle evde tatlı yoksa  akşam çay yanına 1 çikolata yeriz yanına çerez cips vs 😀

0 oy
(305 puan) tarafından

Maşallah de kız ne güzel işte iştahınız yerinde 😂

Yenisi alınır yeter ki iştahınız olsun 🙂

0 oy
(14,157 puan) tarafından

Aburcubur almıyoruz biz

0 oy
(3,798 puan) tarafından

Ahahah ben o ise careyi buldum herkes kendine ayri abur cubur aliyo biskuvi gofret tarzi seyler esimin kek cikolata gubi seyler benim supriz yumurta kucuk cikolatalar topitop kucuk cipsler cubuk krakerler falan cocugun arada esim buyu cips alir onu birlikte yeriz 

0 oy
(3,796 puan) tarafından

Hep beraber markete gideriz çocuklar istediğini alır bende kendi istediğimi alırım eve geliriz benim istediğimi açarlar adı bende tadı onlarda kalır 😂😂😂😂

0 oy
(278 puan) tarafından

Biz öyle fazla sık almıyoruz bende köyde oturuyorum eşim gece kalkarsa canı çikolata tarzı birşeyler ister öyle küçük çikolatalardan alırız onu da kızımla eşim yer he önceden bende yerdim de şimdi diyetteyim yiyemiyorum 😂

0 oy
(1,102 puan) tarafından

Bizim evde bu işe bende dahilim 😅 sanki içim rahat etmiyor onlar orda durunca 😅 olmayınca aramam ama olunca eşimle ben gider gelir yeriz oğlum Allah'tan daha küçük biz iki kişi yetiyoruz😅

0 oy
(205 puan) tarafından

Erkekleri bazi geneli boyledir bnm esimde asla hamileligimi kabul etmedi sanki cocuk ondan dgl gibi davraniyordu cok kavga ettm doguma erken dogum oldj sen yapma diye diyorm alttan al dogdugunda kucagina aldiginda anliyolar biz kadinlar hissediyorz 9 ay karnimizda herseyine sahit oliyorz erkekler ole degl hisetmiyolar hic vorsey kabullenmemeso cok normal oglum dogdugunda kucagina aldiginda esimi ozaman anladm bi saniye gozunj ayirmadi suanda birbirlerine cok duskunlwr baba pgul suan 2 co hamileym esim daha anlayislk bu konuda sende kimseye bakma otur konus net ol bn ole yaptm boyle yapark araya nifat uzaklasiyorsunjz sogukluk giriyor dogdufunda sende goruceksin zaten cok uzun oldj kusira bakma boyle degl net olup konusmalosn esinle orta yol hep bulunur 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 542 göst.
0 oy
21 cevap 877 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde yldzlardakayar (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 526 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Liderim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,334 soru

23,907,819 cevap

322,822 kullanıcı

...