+3 oy
1,257 göst.
Diğer kategorisinde (1,211 puan) tarafından

Merhaba nasılsıniz?🙃

Kızlar bizim ev halkında sorun var galiba öyle düşünmeye başladım çünkü, lütfen yanliz değilsin damla söyleyin bana🫢

Eve alışveriş yapınca illa ki abur cubur da alınır, bulunsun evde bi an insanın canı istiyor koy yerindeyim olduğumuz için istediğimiz şeye haftalar sonra ulaşıyoruz birde hamilelik var bende de. Arkadaşlar bizim evde abur cubur vs geldiği günün sabahına kadar kalmıyor bitiyor buna muz ve çilek de dahil... oğlum aldığın gün bitirmeden durmuyor keza eşimde öyle istediğimi sabah bulamıyorum 😂. Ya bizim evin halkında normallik var yada anormallik çünkü alınan birseyin 24 saati dolmaması çok acı 😁

Ne kadar saklarsam saklayayım bir şekilde bulunup bitiyor yiyecekler 🙂‍↕️

Sizde de böyle mi acaba çok merak ediyorum gerçekten?

41 Cevaplar

0 oy
(545 puan) tarafından

Şükür öyle bir alışkanlığımız Yok eşim asla sevmez hazır şeyler binde bir alırız oğlum şuan küçük ileride ne olur bilemem ama onu da alıştırmayacağım diyorum şuan sadece arada bir sade çubuk kraker istiyor o da ben hamileyim midem bulanınca ağzıma atınca görüyor ona da veriyorum inşallah alışmaz ilerde haa şu var çikolata falan çok severim karam bitter canım çeker alırım o da çayla kahveyle ama sürekli evde bulunmaz 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 628 göst.
0 oy
21 cevap 1,031 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde yldzlardakayar (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 604 göst.
12 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Liderim (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,340 soru

24,152,796 cevap

334,991 kullanıcı

...