Evlerinizi susledinizmi çocuklar için veya kendiniz için. Yaptıysanız resim atarmısınız bizede fikir olsun
Yenimi çıktı acaba bu?
Güzel bir amacı var ama gerksiz geliyor 😌
Bzm kreş hocası yapmamıi istedi çocuklar için hiç yapmadim ama süs bulsam yapacam oğlum sever öğle şeyleri cicuklar seviyor
Yeni de çıksa çok güzel bir şey bence, çünkü çocukları ramazan ayına Ramazan'ın güzelliğine teşvik ediyor. Mesela çocuklar nasıl doğum günlerini dört gözle bekliyor, ramazanı da bu güzellikler sayesinde dört gözle bekleyecek belki. 🥲
Yılbaşındaki ev süslemelerinden daha gerekli bence. Nesi gerekskiz
Bana göre gerekskiz
Yahudıilerin yılbaşısını bizim millet kutlarken gereksiz olmuyor maalesef demi
Sen çok biliyorsun filiz :)
Çocuk.icin. Güzel ama süs bulamadım bugün ben normalde ne doğum günü kutlarım süslü yıl başı zaten hiç ama çocukların o atmosferivibbu şekilde daha güzel hissederler
Benim için gerekskiz dedim sizin için gereksikiz deilse sorun yok gerekskiz yorum yapmayın
Sjsjjsjsjsjs🤣
Komikmi yavrum
Bana komik geldi sana gelmediyse gereksiz yorum yapma sjsjsjsj
Ay ergenmisin sen 🤣
Yooo ne güzel konusuyoruz iste
Tam gerekskz yorum yapmayın ben benim fikrimi söyledim siz sizin fikrinizi aşagıdaki yorumlarda sunabilirsiniz.Yahudi deilim elhamdürillah yılbasında normal bir gün gibi geçiriyorum Ramazanıda bekliyoruz okey ben bu gibi şeyleri gösteriş buluyorum eğer çocuklar için de önemli bir ramazan coşkusu çagrıştırıyorsa oda güzel ama dediğim gibi bana GEREKSKİİİZ
Tamam abla sakin ol
Sakinim yanlış anlaşıldım sadece
Anladım, ben seni gavur ilan etmedim. Ben yılbaşında da evi sjslerim ramazanda da. Ben de gereksiz bulmadigimi söyledim ama sen başka arkadaşlar tarafından yanlış anlaşıldın
Filiz sen cok biliyorsun yazınca
Sjsjsjsj uğraşmak istedim
İyi eğlendinmi bari😒
Tamam hadi gel barisaljm bari ❤️🥲
sey mi bu yil basi kutlayanlara diss
Valla onu bunu bilmem ama karşı komşum bu konuda bana diss atiyor gibi 😄 bende sen misin bana diss atan deyip kapımı ramazan temalı süsledim 😁
Evi süsledim bugünde okulu süslüyorlar
Ben bir arkadaşın süslemesini çok beğendim ya @Duyguu27 galiba son postuna bak bende süslüycem valla heves ettim
Yarın süsleyeceğim inşallah aklımda😍 kızım artık okuma yazmayı öğrendi ve ona da sürpriz olacak🤩
Yarın yapacam allahın izniyle
Ben süsledim bugün çok tatlı oldu ışıklı fln eldeki imkanlarla benimde iki küçük çocuğun var nasıl neselenxiler mutlu oldular kocaman kadın ben bile heveslendim içim kipirdadi gereksiz diyenlerin içindeki coskulari ölmus sanırım Ramazan'a hazilik yapmak sevinmek heyecanlanmak hepsi imandandır
Benim cocuk daha kucuk simdi yapsam ertesi gun soker dagitir bi ise yaramaz seneye yaparim vanada seccadem kuranim olsun yeter yapmadim canim ben
Kaç yaşında çocuğunuz
3 yasinda canim
Ben çok kalasim sanırım ne bayram ne ramazan ne yıl başı hiç birinde süsleme yapmıyorum doğum gününde bile kız kardeşim yaomasa süsleme yapmam sanırım
Ben dediklerini hiç birinde yapmam kızım için ilk defa yapicam
Malzeme nerden alcam yoksa bende istiyorum önce hiç aklıma velmedi
Süslemedim ben canm qereksiz qeliyo bana ama sabah qprumcem paylasmisti kartondan çocuklarına cami yapmıştı ışıklı suslemelerde koymuş quzel qozukuyordu
Süsleyenler süslemeyenlere sataşmış gibi olmuş bu durum 😂
Yok yanlış anlaşılmasın arayı kızıştırmak için sormadım, yapsam mi yapmasam mi karar veremedim o yüzden sordum
Senin için demedim cnm bi kaç yorumda gördüm ona istinaden söyledim
Biz bugun karton fln alip cami yapicaz ledlerimiz var trendyoldan sus siparis ettim aklimda ccok guzel konsept kurdum bizimde kresden istediler resim
Burayada atarsan bizede fikir olur belki. Yani atmak isterseniz
Vallaha bence yilbasi agaclarindansa boyle suslemeler hem cocuklarin gelisimi icin hemde kendimiz icin guzel bi sey.muslumanin en buyuk bayrami da zaten Ramazan ayina kavusmaktir.insallah bende yapabilirim:)
Eşim evde değil şehir dışında. Çocuk yok hamileyim şuan. Tek başımayım yalnızım. Butik ihtimalle gebelikten dolayı oruç da tutamayacam. Hicbirsey yapmadım. Tek hedefim hatim okumak Allah'ın izniyle Allah nasip ederse. Bu sene ramazan orucu kışa denk geldi. Bilemiyorum hiç modum yok hicbirsey için. Ama elbette seviniyorum oruç geldiği için
Gereksiz gibi geliyor bana o yüzden hiç suslemedim ama süsleyenlerede birşey diyemem
Bende çok heves ettim ama 3 yaş ve 16 ay bebesi var bende etiket falan görünce dayanamayıp döküyorlar seneye yaparım inşallah 🙏
Ben yapcaktim ama çocuklarım küçük anlamaz diye yapamadım onlar kavrayinca güzel olur diye düşünüyorum Ramazan sevinci var içimde ❤️
1,475,703 soru
24,158,647 cevap
335,237 kullanıcı