+1 oy
763 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (986 puan) tarafından

Evlerinizi susledinizmi çocuklar için veya kendiniz için. Yaptıysanız resim atarmısınız bizede fikir olsun

19 Cevaplar

+6 oy
(9,630 puan) tarafından

Yenimi çıktı acaba bu?

Güzel bir amacı var ama gerksiz geliyor 😌

(1,934 puan) tarafından

Bzm kreş hocası yapmamıi istedi çocuklar için hiç yapmadim  ama süs bulsam yapacam oğlum sever öğle şeyleri cicuklar seviyor 

(1,981 puan) tarafından
+1

Yeni de çıksa çok güzel bir şey bence, çünkü çocukları ramazan ayına Ramazan'ın güzelliğine teşvik ediyor. Mesela çocuklar nasıl doğum günlerini dört gözle bekliyor, ramazanı da bu güzellikler sayesinde dört gözle bekleyecek belki. 🥲

(18,703 puan) tarafından
+5

Yılbaşındaki ev süslemelerinden daha gerekli bence. Nesi gerekskiz

(9,630 puan) tarafından
+1

Bana göre gerekskiz

(5,931 puan) tarafından

Yahudıilerin yılbaşısını bizim millet kutlarken gereksiz olmuyor maalesef demi 

(1,981 puan) tarafından

Sen çok biliyorsun filiz :)

(1,934 puan) tarafından

Çocuk.icin. Güzel ama süs bulamadım bugün ben  normalde ne doğum günü kutlarım süslü yıl başı zaten hiç ama çocukların o atmosferivibbu şekilde daha güzel hissederler 

(9,630 puan) tarafından
+1

Benim için gerekskiz dedim sizin için gereksikiz deilse sorun yok gerekskiz yorum yapmayın

(1,981 puan) tarafından

Sjsjjsjsjsjs🤣

(9,630 puan) tarafından

Komikmi yavrum

(1,981 puan) tarafından

Bana komik geldi sana gelmediyse gereksiz yorum yapma sjsjsjsj

(9,630 puan) tarafından

Ay ergenmisin sen 🤣

(1,981 puan) tarafından

Yooo ne güzel konusuyoruz iste

(9,630 puan) tarafından

Tam gerekskz yorum yapmayın ben benim fikrimi söyledim siz sizin fikrinizi aşagıdaki yorumlarda sunabilirsiniz.Yahudi deilim elhamdürillah yılbasında  normal bir gün gibi geçiriyorum Ramazanıda bekliyoruz okey ben bu gibi şeyleri gösteriş buluyorum eğer çocuklar için de  önemli bir ramazan coşkusu çagrıştırıyorsa oda güzel ama dediğim gibi bana GEREKSKİİİZ

(1,981 puan) tarafından

Tamam abla sakin ol 

(9,630 puan) tarafından

Sakinim yanlış anlaşıldım sadece 

(1,981 puan) tarafından

Anladım, ben seni  gavur ilan etmedim. Ben yılbaşında da evi sjslerim ramazanda da. Ben de gereksiz bulmadigimi söyledim ama sen başka arkadaşlar tarafından yanlış anlaşıldın

(9,630 puan) tarafından

Filiz sen cok biliyorsun yazınca 

(1,981 puan) tarafından

Sjsjsjsj uğraşmak istedim 

(9,630 puan) tarafından

İyi eğlendinmi bari😒

(1,981 puan) tarafından

Tamam hadi gel barisaljm bari ❤️🥲

-Reklam-
+4 oy
(299 puan) tarafından

sey mi bu yil basi kutlayanlara diss

(2,260 puan) tarafından

Valla onu bunu bilmem ama karşı komşum bu konuda bana diss atiyor gibi 😄 bende sen misin bana diss atan deyip kapımı ramazan temalı süsledim 😁

+2 oy
(10,095 puan) tarafından

Evi süsledim bugünde okulu süslüyorlar 

image

+2 oy
(7,605 puan) tarafından

image

Biz böyle yaptık.Oğlum da farkındalık oluşsun diye her ramazan süsleriz oğlum da alıştı artık istiyor😄
+1 oy
(2,169 puan) tarafından

Ben bir arkadaşın süslemesini çok beğendim ya @Duyguu27 galiba son postuna bak bende süslüycem valla heves ettim 

+1 oy
(3,524 puan) tarafından

Yarın süsleyeceğim inşallah aklımda😍 kızım artık okuma yazmayı öğrendi ve ona da sürpriz olacak🤩

+1 oy
(8,303 puan) tarafından

Yarın yapacam allahın izniyle 

+1 oy
(866 puan) tarafından

Ben süsledim bugün çok tatlı oldu ışıklı fln eldeki imkanlarla benimde iki küçük çocuğun var nasıl neselenxiler mutlu oldular kocaman kadın ben bile heveslendim içim kipirdadi gereksiz diyenlerin içindeki coskulari ölmus sanırım Ramazan'a hazilik yapmak sevinmek heyecanlanmak hepsi imandandır 

0 oy
(5,531 puan) tarafından

Benim cocuk daha kucuk simdi yapsam ertesi gun soker dagitir bi ise yaramaz seneye yaparim vanada seccadem kuranim olsun yeter yapmadim canim ben 

(986 puan) tarafından

Kaç yaşında çocuğunuz

(5,531 puan) tarafından
+1

3 yasinda canim 

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Ben çok kalasim sanırım ne bayram ne ramazan ne yıl başı hiç birinde süsleme yapmıyorum doğum gününde bile kız kardeşim yaomasa süsleme yapmam sanırım 

(986 puan) tarafından

Ben dediklerini hiç birinde yapmam kızım için ilk defa yapicam

0 oy
(1,934 puan) tarafından

Malzeme nerden alcam yoksa bende istiyorum önce hiç aklıma velmedi 

0 oy
(821 puan) tarafından

Süslemedim ben canm qereksiz qeliyo bana ama sabah qprumcem paylasmisti kartondan çocuklarına cami yapmıştı ışıklı suslemelerde koymuş quzel qozukuyordu

0 oy
tarafından

Süsleyenler süslemeyenlere sataşmış gibi olmuş bu durum 😂

(986 puan) tarafından

Yok yanlış anlaşılmasın arayı kızıştırmak için sormadım, yapsam mi yapmasam mi karar veremedim o yüzden sordum

tarafından

Senin için demedim cnm bi kaç yorumda gördüm ona istinaden söyledim

0 oy
(7 puan) tarafından

Biz bugun karton fln alip cami yapicaz ledlerimiz var trendyoldan sus siparis ettim aklimda ccok guzel konsept kurdum bizimde kresden istediler resim 

(986 puan) tarafından

Burayada atarsan bizede fikir olur belki. Yani atmak isterseniz

0 oy
(672 puan) tarafından

Vallaha bence yilbasi agaclarindansa boyle suslemeler hem cocuklarin gelisimi icin hemde kendimiz icin guzel bi sey.muslumanin en buyuk bayrami da zaten Ramazan ayina kavusmaktir.insallah bende yapabilirim:)

0 oy
(1,142 puan) tarafından

Eşim evde değil şehir dışında. Çocuk yok hamileyim şuan. Tek başımayım yalnızım. Butik ihtimalle gebelikten dolayı oruç da tutamayacam. Hicbirsey yapmadım. Tek hedefim hatim okumak Allah'ın izniyle Allah nasip ederse. Bu sene ramazan orucu kışa denk geldi. Bilemiyorum hiç modum yok hicbirsey için. Ama elbette seviniyorum oruç geldiği için 

0 oy
(7,090 puan) tarafından

Gereksiz gibi geliyor bana   o yüzden hiç suslemedim ama süsleyenlerede birşey diyemem

0 oy
(1,652 puan) tarafından

Bende çok heves ettim ama 3 yaş ve 16 ay bebesi var bende etiket falan görünce dayanamayıp döküyorlar seneye yaparım inşallah 🙏 

0 oy
(7,021 puan) tarafından

Ben yapcaktim ama çocuklarım küçük anlamaz diye yapamadım  onlar kavrayinca güzel olur diye düşünüyorum Ramazan sevinci var içimde ❤️

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 567 göst.
+2 oy
9 cevap 290 göst.
+1 oy
3 cevap 311 göst.
9 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 428 göst.

Kategoriler

1,475,703 soru