0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

image

Kizlar 2 şubattan 7 şubata kadar yine bu tarz lekelenme oldu adet dönemimde doktora gittim test negatif bir sorun yok dedi 27 Şubat'ta yine kahverengi lleke geliyor benden bazen açık bazen koyu test yapmaktan bıktım 7 sinde yumurtamin olgunlastigini soledi doktor değerlendirdim ama 1 hafta önce test negatifti bu neyin nesidir yine test yapmalimiyim yoksa adetmi kırmızı hiç gelmiyor buarada bir kurtajim oldu ve hamileliğimdede bu tür geliyordu

1 cevap

0 oy
(127 puan) tarafından

Adetine az kalmış bekle bence eğer adetin gecikirse bir daha test ver belki geç döllenme olmuş olabilir 

(6 puan) tarafından

Adet günümü bilmiyorum ki ama en son normal kan şeklinde 7 ocakta oldum ve bu ay hep böyle kahverengi akıntım oldu değişik bir duruma girdim doktora ilk kahverengi akintida bu ay adet gormezsen bu yaşadığın durumu adet olarak say demişti ama 20 gün sonra tekrar kahverengi akıntı gelmesi normalmi peki 

(127 puan) tarafından

Böyle küçük lekeler geliyor sadece değil mi hani parçacık olarak gelse düşük diyeceğim de 

Ama eğer normal kan olarak değil sadece böyle lekeler varsa dediğim gibi gebelik olabilir. Bebeğin oluşması 10 günü buluyor sen kan verdiğinde belki bebeğin oluşma sürecine denk geldi. Gebelik 3-4. Haftasında ancak kanda çıkıyor diyorlar sen 1 hafta sonra bir daha kan ver veya evde erken gebelik testi yap bakalım ne çıkacak bende merak ettim. Hayırlısı olsun hakkında Allah gönlüne göre versin. Bir de oruç tutacaksan sürekli takip et test yap eğer bebek varsa boşuna aç kalmasın sorun yaratabilir oruç 

(6 puan) tarafından

Evet böyle küçük lekeler geliyor kana dönmüyor hiç dediğiniz gibi yapcam inşallah hayal kırıklığı yaşamam kurtajimdan sonra psikolojik çok etkileniyorum 

(6 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim bu arada çok sagolun ☺️

(127 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım ama hiç umudunu kaybetme bu ay olmazsa sonraki ay. Ben bunu düşünerek motive ediyorum kendimi Allah hayırlısıyla tekrar nasip eder üzülme. Hayırlısı olsun hakkında varsa sevinirim senin adına 

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
4 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Habibe1 (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 366 göst.
+1 oy
6 cevap 109 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Nevacan (549 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,249 soru

24,055,672 cevap

329,901 kullanıcı

...