0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından

Eşim kendi istekleri haricinde hep yorgun. Sürekli yorgunum yorgunum. Elinde bir telefon sadece yatar. Narsist bir insan. Hem çalışıyorum. Hem ev işi yemek çocuk bak. Yoruldum artık. Kızan bağıran ben olunca oğlum bana tepki gösteriyor. Sen babaya kızdın üzdün diyor. Onun psikolojisi bozulsun istemiyorum. Bu evlilik nasıl devam eder bilmiyorum. Maddi olarak ona bağımlı değilim. Sadece çocuğum için iyi olanı istiyorum

5 Cevaplar

+1 oy
(1,402 puan) tarafından

Çocuğun için iyi olanı istiyorsan boşan kardeşim o çocuk ileride o durumun içinde yaşadıkça hem sana hem babasına düşman olacak hayatının en ufak hatasında bile size suç bulacak. Yalnız hissedecek kendini . Belki de en çok seni suçlayacak o ayakların yere basıyorsa hiç durma 

(364 puan) tarafından

Daha 4 yaşına yeni girecek, bana çok bağımlı çok düşkün. Ama öfkeli bir anne isfemiyor. Bende engel olamıyorum. Böyle olunca kendimi kötü anne hissediyorum. Eşimin tek iyi yönü benim aldığıma karışmaz. Elinde ne varsa verir. Gezeceksem kısıtlamaz. 

(1,402 puan) tarafından

Ben sevgi ve saygı hoşgörü olmayan bir evlilikte dünyayı önüme serseler evli kalmak istemem 

(195 puan) tarafından

Ben soru sahibinin evliliği bitirecek nitelikte görmedim buraya girip bakıyorum çok fazla boşan boşan diyen var acaba kendileri olsa hemen boşanmak mı isterlerdi. 

(1,402 puan) tarafından

Ben kendi adıma cevabımı verdim kim ister ki elinde telefon sabah akşam yorgunum deyip yatan kocayı şahsen ben istemem 

-Reklam-
0 oy
tarafından

çocuk için evlilik sürdürülmez. hiçbir çocuk birlikte ama mutsuz bir anne baba istemez.. tabii ki ayrılmanızı da istemez ama ikiniz de sonunda mutlu olursanız o da ileride bunu anlar. çocuk için önemli olan mutlu anne babadır.

yoksa sen yıllarca çekersin edersin, çocuk sana çekmeseydin der. nerden biliyorsun deme, biliyorum.

bazı şeylerin çözümü olmuyorsa çözüm basit. terapi almayı teklif et önce tabi sende istiyorsan olmuyorsa zorlamak olmaz

(364 puan) tarafından

İkimizde terapiste gitmek istiyoruz. Zaten gitmwden nokta koymam. Çocuğumun ileride beni suçlamasını istemiyorum. 

tarafından

kolay bir karar değil. ikinizinde evliliği kurtarma amacınız var demek ki bu iyi bir şey. umarım güzel sonuç alırsınız.

ben annemi güçsüz kaldığı için suçluyorum. o da çalışan bir kadındı, üstelik tarlası takımı da vardı. suçu bize atmak için demiyor biliyorum ama sizler için katlandım sözü hepimizin içine bıçak gibi batıyor. annem benim yüzümden mi bu kadar sıkıntı çekti diye. sonra bir yerde patlayıp çekmeseydin ya, ilkokul mezunu bile olmayan evlere temizliğe giden 4 çocuklu eltin gibi cesaretli olup boşanamadın da diyorsun. sonra yine kendine kızıyorsun evlat olarak. 

(364 puan) tarafından

Benim annemle babamda kavga ederdi. Küçükken boşanacaklar diye çok korkardım. Büyüdükçe keşke boşansalarmış dedim. Bende de geçmişin kalıntıları var. Keşke öfkemi kontrol edebilsem. 

0 oy
(22,314 puan) tarafından

Eğer babaya kızıp çocuğa sesin yükseliyorsa veya kendi kcinde mutsuz oluyorsan sürmemeli. Çocuk için sürüyorsa bile çocuğun yararına olmalı  sen eksisini artısını bir düşün sırf aile ile büyüsün diye mutsuz bir ailede büyümemeli bence 

0 oy
(1,053 puan) tarafından

Bı evlilik dinimizce bile hemen bitmemeli.bende 17 yıllık evliyim 4 erkek evladım var eşimi anlatsam bı dk durma dersiniz ama iyi bir baba evine bağlı ama çok kötü bir eş aşırı kiskanc huysuz evden çıkarmaz gibi gibi ama evlatlarım onun gibi olmasın diye uğraşan bı anneyim .geçen sene 7aylik hamileydim elektrik akımına kapıldı şuan calisamiyor o halde herşeye yetmeye çalışıyorum ama sorsan ne yapiyorsun der o yüzden rabbim icinize ferahlık versin konuşarak duzelmiyorsa terapiste gidin derim kabul ediyorsa buda biseydir inşallah rabbim aranızı düzeltir :)

(1,053 puan) tarafından

Rabbim vermiş çok şükür pardon.

(1,053 puan) tarafından

Tüh çok üzüldüm dalga geçer gibi yazmışsın çok rahat yaşıyorsun galiba 

(471 puan) tarafından

Yok , hayır. Yüzyüze iletişim kurmadığımız için farklı anlaşılmış olabilir. Gerçekten üzüldüm. Dört çocuk büyütmek ne kadar da zor. Bunun karşılığında bir adamin eşine bu şekilde davranması bayağı üzücü. Maalesef ülkemizde pekçok erkek de öyle. Fedakarlık hep kadınlarda..

(1,053 puan) tarafından

Gerçekten böyle düşünüyorsun umarım cjnku bende 4 5 yılankadar böyle olacak deselerdi inanmazdım ama her kadında kapıyı vurup çıkamıyor malesef.imkanlar çokta iyi olmayabiliyor. 

(471 puan) tarafından

Tabii ki. İnsanın başına neler neler geliyor. Bugün kötü olacağını bilen insan, dün ona göre davranır. Ama insanız , bilemiyoruz işte. Dediğin gibi kapıyı çarpıp çıkmak çok ama çok zor. Bir çocuğu bile tek başına maddi manevi büyütmek çok zor. Bende o yüzden çocuk varsa , mümkün mertebe boşanma olmamasından yanayım. Boşanınca da yine kadının derdi bitmiyor ki. Tabi çok ağır durumlar yaşıyorsa insan mecbur başka alternatifler bulmak zorunda ama idare edebiliyorsa, biraz edilmeli. Maalesef gerçekler..

0 oy
(982 puan) tarafından

Ne zor konular ya ortada çocuk var karar almak ne zor. Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
+1 oy
6 cevap 256 göst.
+1 oy
6 cevap 216 göst.
+1 oy
11 cevap 249 göst.