+2 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

33 haftalık olduk ne zaman yıkayıp ütülesem bilemedim siz ne zaman yaptınız güzel anneler:) 

18 Cevaplar

0 oy
(3,459 puan) tarafından

30. Haftadan önce hastane çantanız hazır olmalıydı. O haftadan önce nolcağı hiç belli olmuyor. Pat diye doğuracak olsan elin ayağına dolaşıyor. Oğluma 34 haftalıkken sancılarım olmuştu ve hastane çantam hazır değildi. Eşim beni hastanede bırakıp eve gelip hazırlamıştı eline ne geçirdiyse. Bu tür durumlar yaşamamak için erkenden hazırlayıp kenara koymak lazım 

(25 puan) tarafından

O zaman en kısa zamanda naşlamalıyım teşekkür ederim

-Reklam-
0 oy
(6,776 puan) tarafından

Daha fazla bekletmeden başla canim geç bile kalmışsın 

Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲 

(25 puan) tarafından

Amin canım Allah razı olsun 

0 oy
(2,784 puan) tarafından

7.ayda hazırlamıştım 2.bebeğimdede kafan rahat olur hem 

Birde ütüden sonra hemen çantaya koyma derim biraz dışarıda kalsın öyle koy çantana

(25 puan) tarafından

Yarın başlarım Allah'ın izniyle

0 oy
(5,224 puan) tarafından

Ben daha erken yikamistim cunku kalkamiyodum hic is yapmak gelmiyodu icimden **** **** gunu geciriyodum sadece 

(25 puan) tarafından

Başlıcam canım

0 oy
(4,746 puan) tarafından

Bence şimdi yapabilirsin 

0 oy
(2,065 puan) tarafından

Ben 35. Haftada yaptım o kadar pişman oldum ki çok geç kalmışım incik incik yıka ütüle o gün sancım oldu hatta ama doğurmadım tabi 

0 oy
(803 puan) tarafından

28deyim çantam hazır . Önceki gebeliğim de artık acemilik mi bilmezlik mi desem çok perişan olmuştum . Hazır olsun zararı yok. Şu an hastaneye gidecek olsam sıkıntı çekmem. He tabi tecrübeli olduğum içinde ne gerekli ne gereksiz biliyorum. Bi tane çantam var lazım olacak herşey var . 

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Ben 32 de başladım özellikle hastane çantasını kapatmak tamamlayıp insanı çok rahat hissettirıyor

0 oy
(2,495 puan) tarafından

28 de yıkadım 30 da hersey hazırdı 36 da doğum oldu erkenden yap kenarda dursun  sadce organizere yerleştirmeyi sona bırak havasız kalmasın 

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Bence en kısa sürede başla hem ağırlaşmadan bitir hemde Allah korkusun erken doğum falan olur 

Sağlıkla vaktinde alırsınız kucağına inşallah ❣️ 

0 oy
(508 puan) tarafından

Yıkama zamanı gelmiş canım ben 27 de falan herşeyim hazırdı hastane  çantam çünkü biraz panik bir insanım biraz da garanticiyim önce hazırlamam da iyi oldu kafam rahattı ,gittikçe agirlasirsin en iyi zaman hazirla şimdiden ne olur olmaz 

0 oy
(23,895 puan) tarafından

Ben 32 de hazırlamıştım sonra içeriğini yavaş yavaş düzenledim ama ilk yıkama acil durum için erken olmalı 

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Size bir şey söyleyeyim mi şimdiden hemen hazırlayın Benim 32 haftalıkken 5 santim açılma olduğunu öğrendim ve kıyafetleri yıkamamış tım çantam hazır değildi tabii Ayrıca ailemden uzak başka bir şehirdeydim o yüzden çok zorluk çektim hazırlayın bir köşede Dursun sonra erkekler hazırlayamayabiliyor benim kocam Çok telaş yapmıştı

0 oy
(1,129 puan) tarafından

Tam 33 haftalık hazırladım herşeyi. Erken mi oldu diye düşünürken 36. Haftamda kontrole diye gittim acil sazeryan la doğum yaptım. Belli olmaz bu işler hazırla kenarda dursun. 

0 oy
(7,058 puan) tarafından

31+4 haftadayim henüz hazirlamadim

0 oy
(146 puan) tarafından

Canim cok falls bekleme artik. Yavas yavas yika utule. Hazirla. Be begin ne Zaman gelicegi hic belli. Olmaz valla hayirlisiyla saglikla. Kucaginiza. Almayi. Nasip. Etsin insallah bundan Sonrada artik. Iyice. Agirlasirsin yapamazsin O yuzden simdiden hazirla. Kiyafetlerinizi hazirda dursun saglikla. Gelsin insallah normal dogum. Mu

0 oy
(1,230 puan) tarafından

35 te yıkadım eşim erken dedi 37 de geldi

0 oy
(1,230 puan) tarafından

35. Haftada kıyafet yıkadım utuledim ama 37 de tecrubesizlik nerdeyse hiçbir şey hazır değildi tam anlamıyla rezillik perişanlık yasadim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 664 göst.
0 oy
11 cevap 261 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
0 cevap 33 göst.

Kategoriler

1,473,060 soru