33 haftalık olduk ne zaman yıkayıp ütülesem bilemedim siz ne zaman yaptınız güzel anneler:)
30. Haftadan önce hastane çantanız hazır olmalıydı. O haftadan önce nolcağı hiç belli olmuyor. Pat diye doğuracak olsan elin ayağına dolaşıyor. Oğluma 34 haftalıkken sancılarım olmuştu ve hastane çantam hazır değildi. Eşim beni hastanede bırakıp eve gelip hazırlamıştı eline ne geçirdiyse. Bu tür durumlar yaşamamak için erkenden hazırlayıp kenara koymak lazım
O zaman en kısa zamanda naşlamalıyım teşekkür ederim
Daha fazla bekletmeden başla canim geç bile kalmışsın
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲
Amin canım Allah razı olsun
7.ayda hazırlamıştım 2.bebeğimdede kafan rahat olur hem
Birde ütüden sonra hemen çantaya koyma derim biraz dışarıda kalsın öyle koy çantana
Yarın başlarım Allah'ın izniyle
Ben daha erken yikamistim cunku kalkamiyodum hic is yapmak gelmiyodu icimden **** **** gunu geciriyodum sadece
Başlıcam canım
Bence şimdi yapabilirsin
Ben 35. Haftada yaptım o kadar pişman oldum ki çok geç kalmışım incik incik yıka ütüle o gün sancım oldu hatta ama doğurmadım tabi
28deyim çantam hazır . Önceki gebeliğim de artık acemilik mi bilmezlik mi desem çok perişan olmuştum . Hazır olsun zararı yok. Şu an hastaneye gidecek olsam sıkıntı çekmem. He tabi tecrübeli olduğum içinde ne gerekli ne gereksiz biliyorum. Bi tane çantam var lazım olacak herşey var .
Ben 32 de başladım özellikle hastane çantasını kapatmak tamamlayıp insanı çok rahat hissettirıyor
28 de yıkadım 30 da hersey hazırdı 36 da doğum oldu erkenden yap kenarda dursun sadce organizere yerleştirmeyi sona bırak havasız kalmasın
Bence en kısa sürede başla hem ağırlaşmadan bitir hemde Allah korkusun erken doğum falan olur
Sağlıkla vaktinde alırsınız kucağına inşallah ❣️
Yıkama zamanı gelmiş canım ben 27 de falan herşeyim hazırdı hastane çantam çünkü biraz panik bir insanım biraz da garanticiyim önce hazırlamam da iyi oldu kafam rahattı ,gittikçe agirlasirsin en iyi zaman hazirla şimdiden ne olur olmaz
Ben 32 de hazırlamıştım sonra içeriğini yavaş yavaş düzenledim ama ilk yıkama acil durum için erken olmalı
Size bir şey söyleyeyim mi şimdiden hemen hazırlayın Benim 32 haftalıkken 5 santim açılma olduğunu öğrendim ve kıyafetleri yıkamamış tım çantam hazır değildi tabii Ayrıca ailemden uzak başka bir şehirdeydim o yüzden çok zorluk çektim hazırlayın bir köşede Dursun sonra erkekler hazırlayamayabiliyor benim kocam Çok telaş yapmıştı
Tam 33 haftalık hazırladım herşeyi. Erken mi oldu diye düşünürken 36. Haftamda kontrole diye gittim acil sazeryan la doğum yaptım. Belli olmaz bu işler hazırla kenarda dursun.
31+4 haftadayim henüz hazirlamadim
Canim cok falls bekleme artik. Yavas yavas yika utule. Hazirla. Be begin ne Zaman gelicegi hic belli. Olmaz valla hayirlisiyla saglikla. Kucaginiza. Almayi. Nasip. Etsin insallah bundan Sonrada artik. Iyice. Agirlasirsin yapamazsin O yuzden simdiden hazirla. Kiyafetlerinizi hazirda dursun saglikla. Gelsin insallah normal dogum. Mu
35 te yıkadım eşim erken dedi 37 de geldi
35. Haftada kıyafet yıkadım utuledim ama 37 de tecrubesizlik nerdeyse hiçbir şey hazır değildi tam anlamıyla rezillik perişanlık yasadim
1,473,140 soru
24,120,777 cevap
333,459 kullanıcı