0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından

Kızlar sabah PTT'ye bir kağıt getirdi aşağıya resmini koyacağım davacı ve davalı kısmında benim e

image

şimin ismi asla geçmiyor sadece muhatap kısmında bilgileri var biz anlamadık tanıklık için mi çağırıyorlar yoksa dava bize mi açılmış ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz davacıyı tanımıyoruz davalı olduğu şirkette eşimin 3 sene önce çalıştığı şirket Bir ilişiği kalmadı.

6 Cevaplar

0 oy
(1,878 puan) tarafından

Tanıklık için çağrılmış 

-Reklam-
0 oy
(8,747 puan) tarafından

Yunus emre dursun diye biri dekor ahşapa dava açmış. Eşiniz burada çalışmışsa tanık olarak sizi göstermiş olabilir. Eşini tanımıyor mu yunus denen kişiyi? 

(767 puan) tarafından

Yok tanımıyoruz olayıda bilmiyoruz.

0 oy
(5,432 puan) tarafından

Siz değil şirkete dava açılmış sizi tanık olarak çağırıyorlar 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Sirkete dava açmış muhtelemen esinin calistigi dönemle ilgili bi durum. O dönem orada calisan sorumlu yada sorumlular kimse mahkemede bulunur konu ile ilgili soru sorar hakim. Dava konusunun muhatabi olarak adi geciyor yani. Once bi sirketle iletisime gecin isterseniz ifadesine başvurulabilir esinin 

(767 puan) tarafından

Biz davacıyı tanımıyoruz ki olayı da bilmiyoruz anlamadık

(1,741 puan) tarafından

O donem calistigindan muhtemelen evraklarda adı geciyordur konunun ne oldugunu bilmiyorum ama sirket biliyordur bi arayiversin 

(767 puan) tarafından

Teşekkür ederim ♥️ 

0 oy
(8 puan) tarafından

Tanık olarak çağrılmış ve mazereti olmadan gitmezse 500tl disiplin cezası varmış bu da korkulcak bişey yok sadece eşinizin gidip bildiği konuyu anlatmadı gerek siz yinede isimi geçen tarafı arayarak konunun icergini sorar saniz en azinda mahkeme deki sürece yardımcı olur 

(767 puan) tarafından

Teşekkür ederim♥️

mahkemeye gitmez eşim o 500 lirada kesin ceza kesilir bize saçma sapan yerlerden para gidiyor ben anlamadım.

(8 puan) tarafından

Mazereti bildirde gitmediginde 500tl ödemesiniz  az değil yani insanlık hali yeri geliyor elimize 500tl geçmiyor yinede eşin bilir canım   parayı kolay kazanmıyor sonuçta  mahkeme işi zor nediyim  yeri gliyor hakliyken haksız oluyor  insan Allah emanet olun 🤗

0 oy
(1,433 puan) tarafından

Canım 500 TL yi hem alırlar hem de polis zoruyla götürürler. Ya tanımıyoruz diye yazı yazın adliyeye gidip taniyorsaniz da tanık olcaksiniz

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 376 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Mertin annesi (652 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nrdnkck (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 639 göst.
0 oy
6 cevap 303 göst.
18 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,325 soru

24,097,503 cevap

332,181 kullanıcı

...