Gunaydin :)
Kemikli et cikarmistim hasladim eti de baya fazlaymis. Etli bulgur pilavi yapacaktim ama etti baya fazla.
Haslama ve pilav disinda ne yapabilirim ?
At buzluğa başka zaman çorba yaparsın :)
Mantikli :)
Buzluga oylece koya bilirsin bir dahaki sefere bir sey yapmak icin. Çok güzel kaliyor bozulma olmadan. 1 kere acilip bir daha donmamasina dikkat et ama
Sanirim boyle yapacagim :)
buzluğa atmak bi seçenek onun dışında kuru fasulye, nohut yahnisi, direkt et haşlama yapabilirsin
Sanirim buzluga atacagim :) benimde aklima baska bisey gelmedi
Et yahnisi yap cnım. Soğan sarımsak salça baharat güzelce kavur. Varsa kemiğin suyunu kullan normal su da kullanabilirsin. Etleride kemikten ayır doğra içine at birazda öyle kaynasın. İstersen nane at çok güzel oluyo pilav yap yanına da mis. 2 gün ısıtır yersiniz. Et suyundaki fazla yağı ayırmaya çalış aşırı yağlı olmasın
Esim yemiyo canim:(
Buzluga atip sonra kullancam artik
1,453,794 soru
23,861,967 cevap
320,451 kullanıcı