+1 oy
80 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (6,272 puan) tarafından

Gunaydin :) 

Kemikli et cikarmistim hasladim eti de baya fazlaymis. Etli bulgur pilavi yapacaktim ama etti baya fazla. 

Haslama ve pilav disinda ne yapabilirim ?

4 Cevaplar

0 oy
(4,769 puan) tarafından

At buzluğa başka zaman çorba yaparsın :)

(6,272 puan) tarafından

Mantikli :)

-Reklam-
0 oy
(25,906 puan) tarafından

Buzluga oylece koya bilirsin bir dahaki sefere bir sey yapmak icin. Çok güzel kaliyor bozulma olmadan. 1 kere acilip bir daha donmamasina dikkat et ama 

(6,272 puan) tarafından

Sanirim boyle yapacagim :)

0 oy
tarafından

buzluğa atmak bi seçenek onun dışında kuru fasulye, nohut yahnisi, direkt et haşlama yapabilirsin 

(6,272 puan) tarafından

Sanirim buzluga atacagim :) benimde aklima baska bisey gelmedi

0 oy
(2,287 puan) tarafından

Et yahnisi yap cnım. Soğan sarımsak salça baharat güzelce kavur. Varsa kemiğin suyunu kullan normal su da kullanabilirsin. Etleride kemikten ayır doğra içine at birazda öyle kaynasın. İstersen nane at çok güzel oluyo pilav yap yanına da mis. 2 gün ısıtır yersiniz. Et suyundaki fazla yağı ayırmaya çalış aşırı yağlı olmasın

(6,272 puan) tarafından

Esim yemiyo canim:( 

Buzluga atip sonra kullancam artik

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 120 göst.
17 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde yaban gulu (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 301 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.

Kategoriler


1,453,794 soru

23,861,967 cevap

320,451 kullanıcı

...