+2 oy
297 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7,258 puan) tarafından

image

Kızım kahvaltı yaparken ben kahve içmiştim canım bişey istemedi. Evi toparladım süpürdüm başka isim yok kızımın kahvaltısından kalanlarla harika bir kahvaltı yapıyorum simdi 😄😄 maksat çöpe gitmesin benimde çok iştahım yok zaten. Siz neler yapıyorsunuz hanımlar kahvaltılar yapıldı mı anlık alalım ♥️

6 Cevaplar

0 oy
(18,384 puan) tarafından

Kahvaltı yaptık. Şimdi oğlanı uyuttum. Kalkıp bulaşıkları yıkayacam. Sonra temizlik yapacam. 2 gündür su yoktu diye doğru düzgün bişey yapamiyordum evde. Bugün az bişey geliyor. Kalkıp temizlik yapacam detaylı Ramadan gelmeden 

(7,258 puan) tarafından

Kolay gelsin ben o işi geçen hafta hallettim

(18,384 puan) tarafından

Geçen hafta hava hep yağmurlu idi. Pencereler mahvoldu. Bu hafta da hava buz gibi pencereler gözümü korkutuyor bu soğukta nasıl silecem bilmiyorum.

-Reklam-
0 oy
(53,671 puan) tarafından

ben kahvalti yapip bide kalanlari yiyodum ☺️ondan kilo aldim☺️

(7,258 puan) tarafından

Kiloyu hiç sorma aldı başını gidiyor 

0 oy
(6,788 puan) tarafından

Benimde canım istemedi cay iciyorum ogluma yedirdim biraz peyniri kaldi oyun hamuru oynuyor bende bitirsin diye ugrasiyorum

0 oy
(2,655 puan) tarafından

İşteyim 12 de cikicam gidinde bakicam duruma göre ya yapicam kahvaltı yada sadece çorba içerim diyetteyim de 😀

Sanada afiyet olsun.

(7,258 puan) tarafından

Sabahları çorba çok severim ya 🥰

(2,655 puan) tarafından

Diyetteyim diye işte mecbur yoksa hem çorba hem kahvaltı hepsinden yerdim 😅

0 oy
(125 puan) tarafından

GGunaydin kahvalti yaptim. Bende cocuklarla. Esim. Gelicek. Evi topladim simdi bulasiklari makinaya koyucam. Balkonlari yikicam is bitmiyor😃😃

0 oy
(4,483 puan) tarafından

NNe kahvaltisi sekerim hic oyle aliskanligim yoktur sabah cocuga kahcaltisini hazirladim onu yedirirken bi kahve ictim kendime geldim simdide bi cikolata bi kola hallettin o usi temizlik yapiyorum dun mutfak dolaplarini bitirdim bugun oturma odasi salonu halletmem lazim aksam kayinvalidemlere gidecez sabahtan hallediyim 

(7,258 puan) tarafından

Çikolata kola mi kiz nasıl hayatta kalıyorsun öyle 😄

(4,483 puan) tarafından

Niye kiz benim genel kahvaltim o zaten hic sevmem kahvaltilik peynir zeytin patates kizartmasi hele yumurta 🤢 annem menemen yaparsa ona ekmek banarim sadece baskada yok 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 491 göst.
10 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,651 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 429 göst.
3 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 385 göst.
24 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
28 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,410 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,504 soru

24,002,977 cevap