Kızım kahvaltı yaparken ben kahve içmiştim canım bişey istemedi. Evi toparladım süpürdüm başka isim yok kızımın kahvaltısından kalanlarla harika bir kahvaltı yapıyorum simdi 😄😄 maksat çöpe gitmesin benimde çok iştahım yok zaten. Siz neler yapıyorsunuz hanımlar kahvaltılar yapıldı mı anlık alalım ♥️
Kahvaltı yaptık. Şimdi oğlanı uyuttum. Kalkıp bulaşıkları yıkayacam. Sonra temizlik yapacam. 2 gündür su yoktu diye doğru düzgün bişey yapamiyordum evde. Bugün az bişey geliyor. Kalkıp temizlik yapacam detaylı Ramadan gelmeden
Kolay gelsin ben o işi geçen hafta hallettim
Geçen hafta hava hep yağmurlu idi. Pencereler mahvoldu. Bu hafta da hava buz gibi pencereler gözümü korkutuyor bu soğukta nasıl silecem bilmiyorum.
ben kahvalti yapip bide kalanlari yiyodum ☺️ondan kilo aldim☺️
Kiloyu hiç sorma aldı başını gidiyor
Benimde canım istemedi cay iciyorum ogluma yedirdim biraz peyniri kaldi oyun hamuru oynuyor bende bitirsin diye ugrasiyorum
İşteyim 12 de cikicam gidinde bakicam duruma göre ya yapicam kahvaltı yada sadece çorba içerim diyetteyim de 😀
Sanada afiyet olsun.
Sabahları çorba çok severim ya 🥰
Diyetteyim diye işte mecbur yoksa hem çorba hem kahvaltı hepsinden yerdim 😅
GGunaydin kahvalti yaptim. Bende cocuklarla. Esim. Gelicek. Evi topladim simdi bulasiklari makinaya koyucam. Balkonlari yikicam is bitmiyor😃😃
NNe kahvaltisi sekerim hic oyle aliskanligim yoktur sabah cocuga kahcaltisini hazirladim onu yedirirken bi kahve ictim kendime geldim simdide bi cikolata bi kola hallettin o usi temizlik yapiyorum dun mutfak dolaplarini bitirdim bugun oturma odasi salonu halletmem lazim aksam kayinvalidemlere gidecez sabahtan hallediyim
Çikolata kola mi kiz nasıl hayatta kalıyorsun öyle 😄
Niye kiz benim genel kahvaltim o zaten hic sevmem kahvaltilik peynir zeytin patates kizartmasi hele yumurta 🤢 annem menemen yaparsa ona ekmek banarim sadece baskada yok
1,489,475 soru
24,344,566 cevap
346,200 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın