Dükkan sahibi iki ufak sus köpeği koymuş dükkana 2 aydır akşam 6 gibi dükkanı kapatıp gidiyorlar o iki sus köpeği sabaha kadar havlıyor sabaha kadar seslerinden yatilmiyor sanki köpeklere bisey olmuş gibi havliyorlar dükkana sahibine söylesek diyoruz eşimde önceden bosver zararı yok demişti ama son 3 haftadır aşırı havliyorlar hiç susmadan akşam 6da bırakıp gidiyorlar bu normal biseymi sizce size sorayım dedim hiç durmadan aralıksız gece olunca birde aşırı yankı yapıyor sesleri
Ben olsam polisi arar şikayet ederdim. Polis gelince görür akşam 6 'dan sabaha kadar orada bırakmayı.
Havlama sesinden öte , o hayvanlara yazık. Onca saat soğuk yerde kalıyorlar. Dogalarina ters.
Şuan bile hiç aralıksız ikisi birden havlıyor bu saatlerde geliyor dükkan sahibi
Şikayet et polis gelsin cnm yazık hayvanlara.
Üşüdükleri için havlıyo olabilirler mi 🥺
Geçen dedim çok havliyorlar sabaha kadar
Adam diyor abla köpek geçiyorsa ondan havlar diyor iyide köpekler ust katta nerden görecek başka kopek
Besliyo madem evine götürsün akşamları küçük köpekler daha çabuk üşür kıyamam ya
Valla bak brnm komsumunda bi kopegi vardi kendi kopegi ama benm yatak odamin camin dibindeki agaca bagliyordu geceleri sabaha kadr uyumuyordu.en sonunda dedik uyutmuyor ne cocuklar ne bizi komsum laf etti falan bende dedim bizi rahatsz ettigi icn suclusun ustune bide kendj kapinda degil benm evimin dibine koyuyorsn ozman sen al yatak odanin dibine bakim uyuyabilcekmisjn dedim.sonra aldilar kopegi ben bu konularda asla susmam herkez kendjnj dusunuyor e ben napim gece uyuyamadiktan sonra milletin keyfinimj dusuncem.gerekirse sikayet ederim de alsn evine gotursn.
yazık hayvana, öylece yalnız bırakıyorlar
Normal degil ama cozumu var onun, kopege egitim verince geçiyor, bizimde cevremizde ayninsorun vardi
ama siz söylemezseniz adam bilemez ki havladıklarını. bence de söyleyin belki hayvanlar üşüyordur, bişeydir. ya da yalnız kalmak istemiyorlardır falan filan. yani bi müdahale ederse köpeklere de eziyet olmaz diye düşündüm ben. çünkü sabaha kadar havlamaları normal değil. var bi sıkıntı ki havlıyorlar. bizim de var komşunun köpeği, geceleri o da havlıyor bazen ama muhtemelen sokaktan biri ya da araba falan geçiyor da öyle havlıyor diye düşünüyorum ben. çünkü sık değil ve bi iki kere hav deyip susuyor. başlarda kızım korkuyordu duyunca. gündüz gösterdim bak bu köpek hav diyo diye. artık kızım da korkmuyor açıkçası rahatsız da olmuyoruz. çünkü sürekli değil.
Hayatım daha önce söyledim sokakta köpek görünce havlarlar diyorlar
iyide sabaha kadar mı görüyor yani? bana garip geldi. sabaha kadar çocuk ağlasa bile komşu gelip iyi misiniz der
Dükkan sahibine bişey demeden ya polis ya zabıta arayın sonra cinsleşirler uğraş dur sonra
Yalniz olduklari icin korkuyorlardir ondan havliyordur birde hava soguk üsüyorlardir
acikirlar susarlar korkarlar sıkılırlar yazik hayvanlara
1,489,472 soru
24,344,490 cevap
346,184 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın