+2 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (3,424 puan) tarafından

Dükkan sahibi iki ufak sus köpeği koymuş dükkana 2 aydır akşam 6 gibi dükkanı kapatıp gidiyorlar o iki sus köpeği sabaha kadar havlıyor sabaha kadar seslerinden yatilmiyor sanki köpeklere bisey olmuş gibi havliyorlar dükkana sahibine söylesek diyoruz eşimde önceden bosver zararı yok demişti ama son 3 haftadır aşırı havliyorlar hiç susmadan akşam 6da bırakıp gidiyorlar bu normal biseymi sizce size sorayım dedim hiç durmadan aralıksız gece olunca birde aşırı yankı yapıyor sesleri 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,492 puan) tarafından

Ben olsam polisi arar şikayet ederdim. Polis gelince görür akşam 6 'dan sabaha kadar orada bırakmayı. 

(1,492 puan) tarafından

Havlama sesinden öte , o hayvanlara yazık. Onca saat soğuk yerde kalıyorlar. Dogalarina ters.

(3,424 puan) tarafından

Şuan bile hiç aralıksız ikisi birden havlıyor bu saatlerde geliyor dükkan sahibi

(1,492 puan) tarafından

Şikayet et polis gelsin cnm yazık hayvanlara.

-Reklam-
+1 oy
(23,850 puan) tarafından

Üşüdükleri için havlıyo olabilirler mi 🥺

(3,424 puan) tarafından

Geçen dedim çok havliyorlar sabaha kadar 

Adam diyor abla köpek geçiyorsa ondan havlar diyor iyide köpekler ust katta nerden görecek başka kopek 

(23,850 puan) tarafından

Besliyo madem evine götürsün akşamları küçük köpekler daha çabuk üşür kıyamam ya

0 oy
(2,922 puan) tarafından

Valla bak brnm komsumunda bi kopegi vardi kendi kopegi ama benm yatak odamin camin dibindeki agaca bagliyordu geceleri sabaha kadr uyumuyordu.en sonunda dedik uyutmuyor ne cocuklar ne bizi komsum laf etti falan bende dedim bizi rahatsz ettigi icn suclusun ustune bide kendj kapinda degil benm evimin dibine koyuyorsn ozman sen al yatak odanin dibine bakim uyuyabilcekmisjn dedim.sonra aldilar kopegi ben bu konularda asla susmam herkez kendjnj dusunuyor e ben napim gece uyuyamadiktan sonra milletin keyfinimj dusuncem.gerekirse sikayet ederim de alsn evine gotursn.

0 oy
tarafından

yazık hayvana, öylece yalnız bırakıyorlar 

0 oy
(4,718 puan) tarafından

Normal degil ama cozumu var onun, kopege egitim verince geçiyor, bizimde cevremizde ayninsorun vardi

0 oy
(1,964 puan) tarafından

ama siz söylemezseniz adam bilemez ki havladıklarını. bence de söyleyin belki hayvanlar üşüyordur, bişeydir. ya da yalnız kalmak istemiyorlardır falan filan. yani bi müdahale ederse köpeklere de eziyet olmaz diye düşündüm ben. çünkü sabaha kadar havlamaları normal değil. var bi sıkıntı ki havlıyorlar. bizim de var komşunun köpeği, geceleri o da havlıyor bazen ama muhtemelen sokaktan biri ya da araba falan geçiyor da öyle havlıyor diye düşünüyorum ben. çünkü sık değil ve bi iki kere hav deyip susuyor. başlarda kızım korkuyordu duyunca. gündüz gösterdim bak bu köpek hav diyo diye. artık kızım da korkmuyor açıkçası rahatsız da olmuyoruz. çünkü sürekli değil. 

(3,424 puan) tarafından

Hayatım daha önce söyledim sokakta köpek görünce havlarlar diyorlar 

(1,964 puan) tarafından

iyide sabaha kadar mı görüyor yani? bana garip geldi. sabaha kadar çocuk ağlasa bile komşu gelip iyi misiniz der

0 oy
(2,283 puan) tarafından

Dükkan sahibine bişey demeden ya polis ya zabıta arayın sonra cinsleşirler uğraş dur sonra

0 oy
(6,982 puan) tarafından

Yalniz olduklari icin korkuyorlardir ondan havliyordur birde hava soguk üsüyorlardir

0 oy
(53,949 puan) tarafından

acikirlar susarlar korkarlar sıkılırlar yazik hayvanlara 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,025 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Simay888 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
26 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 442 göst.
23 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enise diken (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 219 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,454 soru

24,085,917 cevap

331,468 kullanıcı

...