+2 oy
467 göst.
Diğer kategorisinde (1,211 puan) tarafından

Evde küflendik iyice oğlumla kapının önüne bile çıkamıyoruz o kadar soğuk ki adamın sümüğü burnunda donuyor 🥶. Bu havalar ne zamana kadar böyle olacak acaba? Sanırım cemre yanlış yere düştü ikinci cemre düşecek hala havalar buzullarda ki gibi soğuk Kahramanmaraşta ne kar var ne yağmur kuru soğuk var -10 kuru soğuk var sofra sirkeleyeyim dedim içinde ki çöpler hepsi suratıma geldi😁. Yetmezmiş gibi suda yok su borulari donmus sanirim 🫣Sizin oralarda hava nasil ?

15 Cevaplar

+1 oy
(3,417 puan) tarafından

Biz bu gece -23 dük aşırı soğuk oluo gece

(1,211 puan) tarafından

Evet evet öyle ısınma araçları bile yetersiz kalıyor 

(3,417 puan) tarafından

Bizim evin içi iyi kombiyi 47 ye cikardik 

(1,211 puan) tarafından

Ona rağmen soğuk yani. Allahim dışarıda kalanlar nasil kalıyor 😔

-Reklam-
+1 oy
(584 puan) tarafından

Şuan üzerimde bi kazak iki hırka var robot gibi dolaşıyorum içerde 😊bide evim sobalı sadece oturduğum yer sıcak diğer taraflara gidip gelinceye kadar resmen donuyorum.. 

(1,211 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum benimde ev sobalı mutfağa gidip gelen3 kadar burnumu his etmiyorum

0 oy
(658 puan) tarafından

image

Bir kaç güne hava ısınmaya başlayacak hava durumu tahminlerine göre canım. Allah'ulağlem. Burda dılarda bir metre kar var. Güneş de var hava açık ama kar olduğu gibi duruyor:)) Gündüz hissedilen sıcaklığa bakın gece -30u buluyor:) 

(1,211 puan) tarafından

Amanın çok fena vallahi eksi kaça kadar düşmüş soğukluk öyle hangi sehir 

0 oy
(2,087 puan) tarafından

Manisa da bile eksi derece ile güne başladık. Allah yardımcınız olsun çoğu yer çok çok soğuk. Oğlum okula gidiyor ona kıyamıyorum. Neyseki son 2 gün gibi sonra düzeliyor burda 

(1,211 puan) tarafından

Çok şükür düzelsin bence artık çünkü aşırı soğuk dışarıda çalışanlara çok zor 

(544 puan) tarafından

Evet bende manisadayim Burda burdada öyle 

0 oy
(5,156 puan) tarafından

Şuan Konya -10 dediğin gibi ne kar var ne yağmur sadece soğuk var 🥶 çevreye kar yağar soğuğu bize kalır. Yağmur bare yağsa ozamn yumuşar hava 

(1,211 puan) tarafından

Hiç birsey yağmıyor ki kuru soğuk sadece insanın eti kopacak gibi oluyor 

0 oy
(375 puan) tarafından

Marastayım bende normalde burası ılık olur kişin (merkez). Kızımı okula goturup geldım yerler donmus yağmur flnda yağmadı asırı soğuk kaydık resmen :) hep sıcak olan evim ısınmıyor :( ınsaallah cabuk geçer cok soğuk ❄️ 

(1,211 puan) tarafından

Yarın havalar ısınacak diyorlar artik nasıl olur bilmiyorum bende maraş Türkoğlundaym

(375 puan) tarafından

Hadı ınsaallah 

0 oy
(2,610 puan) tarafından

Bir kaç güne ısınacakmış bakalım aşırı soğuk buraaı da 

image

(1,211 puan) tarafından

Orası neresi bacım 

(2,610 puan) tarafından

Sivas canım 

(1,211 puan) tarafından

Sivasin kışıda ayaz soğuk.olur

(916 puan) tarafından

Donuyoruz😂çok soğuk. 

0 oy
(8,700 puan) tarafından

Valla evde küflendik lafına katılıyorum bende öyle . Burdada kar var ama yine biyere çıkamıyorum kaç haffadır gitmedim. bugün bir markete gidicem az hava almaya bakalım cıkabilirsem :D

0 oy
(821 puan) tarafından

Bizimde bura her yer buz 

0 oy
(7,507 puan) tarafından

Antep'de ayni valla ekmek almaya bile çıkmıyorum korkumdan o derece soğuk. Bugün son gibi duruyor. Biraz yükseliyor sıcaklık 

0 oy
(3,683 puan) tarafından

İstanbul bizi kandırdı kar felan sadece arabaların üstünde tuttu aşırı soğuk vardı ama bugün güllük gülistanlık valla 😌

0 oy
(5,465 puan) tarafından

Kiz valla oyle ne kar var ne yagmur anca ayaz var ramazan gurmeden temizlik yapmam lazim bugun dedim mutfak dolaplarini sileyim yarin hava iyi olursa camlari silerim diyorum yarin da iyi olmazsa odaladi yaparim ertesi güne kalir oyle oyle derken silemicem heralde yazik esimde gececi ve disarda calisiyo bu sogukta ordaki muslular donmus cay da demleyemiyolar insaAllah hasta olmaz 

0 oy
(1,874 puan) tarafından

3 4 gün sürecek diyorlar gece -20 dereceydi iki gündür Susuz kaldık daha da gelmedi sular donmuş ev desen ısınmıyor elektirikli sobayi yakıyorum mecbur yoksa evin içinde hasta olacağız dün çok bunaldım diye markete gittik onda da kat kat giyindik de çıktık 

0 oy
(296 puan) tarafından

Bende İstanbul'dayım burasıda çok soğuk benim evdede tek odada doğalgaz sobası var diğer odalar buz sanki üzerime kar yağıyor Şubat sonuna kadar ancak 11 dereceye kadar çıkıyor 8 Mart'ta yeni bir sistem geliyor bu yağan karı solda sifir birakicakmis ben yazı özledim artik

0 oy
(2,303 puan) tarafından

İnşallah uzun sürer ben kışı aşırı seviyorum daha çok soğuk olsa keşke 😅🌨️❄️🩵☃️

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 395 göst.
+1 oy
14 cevap 262 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 297 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu