+1 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (740 puan) tarafından

Kızlar yemek yesem de midem bulanıyor yemesem de birde istediğim gibi yiyemiyorum yine midem bulanıyor kusmuyorum ama akşama kdr midem bulanıyor 14. Haftadayim. Ne zaman geçer acaba ya

14 Cevaplar

0 oy
(319 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bende 16. Haftaya kadar çok çok kötüydüm sonra düzeldi biraz rahatladm simdi 28+4 haftalık olduk tekrar başladı bulantı ve kusma birde mide yanması eklendi üzerine 

-Reklam-
+1 oy
(9,723 puan) tarafından

Bulantı ilacı yazdırabilirain doktora ama bu haftalarda normal kraker vs sabah kalkar kalkmaz ye ac kalma az sık sık ye yaglı seylerdende uzak dur daha cok bulantı yapar ay ben 6 aya kadar mide bulantısı yasadım kimiside benim gibi 20 aya kadar cekiyor 

+1 oy
(33,382 puan) tarafından

Bu durumu bende neredeyse 20 haftaya kadar sürdü ekmek yiyemiyordum bazı şeylerin kokusu rahatsız ediyordu beni tiksinmiştim belki seninki ilerleyen haftalar da azalır 

+1 oy
(1,049 puan) tarafından

Geçme zamanları o haftalarda aslında. Mide bulantısında azalma da mı olmadı hiç? 

+1 oy
(547 puan) tarafından

15 16 haftaya kadar bende berbattım ondan sonra azaldı şimdi 21 haftayım düzeldi artık sonlara doğru yine başlıyor bulantılarım yanmalarım inşallah bunda rahat olurum 

+1 oy
tarafından

Kız bazıları doğuma kadar sürüyor değişiyor ben 35 haftalığım hayla mide bulantım var

+1 oy
(1,139 puan) tarafından

Ben 8 haftalığım midem çok fena sürekli bulanıyor her an kusacakmış gibiym 2 hamileliğimde de 6 ıncı ayda kusmalarım mide bulantılarım kesiliyor daha cok var yaa oyy oy neyse sağlıkla gelsinler yapacak bişey yok 

+1 oy
(8,477 puan) tarafından

Bulantı için iyi gelecek birşey söylim mi

(1,005 puan) tarafından

Söyle 🥰

(8,477 puan) tarafından

Gerçek uçucu limon yağını koklamak ama gerçek olacak bu önemli 

(1,005 puan) tarafından

Nerden buluruz onu benimde çok bulantım var. 

(8,477 puan) tarafından

Hiç kullanmadım almadım ama internette aktarda bulunabilir belki

(1,005 puan) tarafından

Anladım canım sağol 

+1 oy
(891 puan) tarafından

Valla değişiyor gebelikten gebeliğe benim 3 gün sürmüştü tabi uzunca bir süre vardı ama rahatsız etmiyordu 3 gün boyunca çok özür dileyerek söylüyorum ama su içsem kusuyordum bir şey yiyemedim ama geçti gebeliğin boyunca ceviz badem avokado muz falan ye bebeğin gelişsin diye Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 

0 oy
(29 puan) tarafından

Prilam bulantı ilacı var doktora yazdırabilirsin bana faydası olmuştu

0 oy
(2,762 puan) tarafından

Kişiden kişiye değişir bulantılar. Kimisinin hamilelik başında olur, kimisinin ortasında, kimisinin sonunda, kimisinin sürekli olur ya da hiç olmaz. Bünyeden bünyeyeye değişiyor maalesef. Doktoruna bulantı hapı yazdırabilirsin ama.

0 oy
(3,891 puan) tarafından

31.haftadan bildiriyorum hala var ama ilk zamanlara göre daha az ve anlık oluyır genelde ilk 16 hafta sürekli sürekli vardı maalesef 

0 oy
(136 puan) tarafından

Bendede vardi bulanti hapi aldim gecti baya 10 haftaligz

0 oy
(2,072 puan) tarafından

Doğuma gittiğim sabaha kadar aşırı bulantı çektim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 448 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu