Merhabalar. Öncelikle burdakı herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin az kahrımı çekmediniz. Yaptığımın çok kötü birşey olduğunu bana söylediniz Allah razı olsun. İnsan bazen geç farkına varıyor benimkide öyle oldu 2hafta saçma nedenden bebeğimi göremedim bugün dayanamadım özel hastane yok ama devlet hastanesinde ilk kontrol yapıldı. O kadar pişman oldum ki bu kadar beklediğime kalbi o kadar güzel atıyordu ki. Bana doğru yolu gösterdiniz Allahda size hep doğru yolu göstersin♡
Eşin geldi mi peki
Gelmedi
O kalp atışı dünyalara bedel. Eşimden ondan bundan herşeyden kıymetli.
Doğru çok doğru
Aklını başına toplamışsın nihayet sert oldu belki söylediklerimiz canını yaktı fakat seni başka türlü kendine getiremezdik... Bu arada sağlık durumu testler filan hepsi yapıldı mı
Şükür bir sorun yok. Bugün pazar kaç hafta bekledim yarını bekleyemedim devlet hastanesine gittim baya tatlı kadında doktor öyle kaba değildi gereken herşeyi söyledi
Eşin hala tepkili mi
Olay nedir acaba
Gelmedi bile
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin evinize şenlik olsun. Göz aydınlığı olsun.
Amin inşallah çok teşekkür ederim❤
2 oglum var ikisibdede kontrollere esim gelmedi ama ben hep heycanla gittim konyrollere aksam oluncada fotoğraflarıni esime gosterdim bitek dogumlarda yanimda oldu canim 10 erkekten 9uda böyle rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin balım ❤️❤️❤️❤️
İnsan üzülüyor ama
Herkesin bebeği sağlıkla doğsun İnşallah
Bunda üzülecek birsey yok canım
Sağlıkla gelsin bebeğin inan bu sözümüze çocuk doğup onu kucağına alınca kimseyi gözün görmeyecek evlat sevgisi muazzam bir şey Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah çok teşkkür ederim
Allahın izniyle bir doğsun eşin onu kucağına aldığında o kadar pişman olacak ki dedikleri için
Umarım
Sağlıklı doğsunda
İnşallah doğacak Allahın izniyle
1,486,992 soru
24,309,081 cevap
344,615 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın