+1 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar. Öncelikle burdakı herkese teşekkür ederim hakkınızı helal edin az kahrımı çekmediniz. Yaptığımın çok kötü birşey olduğunu bana söylediniz Allah razı olsun. İnsan bazen geç farkına varıyor benimkide öyle oldu 2hafta saçma nedenden bebeğimi göremedim bugün dayanamadım özel hastane yok ama devlet hastanesinde ilk kontrol yapıldı. O kadar pişman oldum ki bu kadar beklediğime kalbi o kadar güzel atıyordu ki. Bana doğru yolu gösterdiniz Allahda size hep doğru yolu göstersin♡

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Eşin geldi mi peki

tarafından

Gelmedi

-Reklam-
+1 oy
(1,085 puan) tarafından

O kalp atışı dünyalara bedel. Eşimden ondan bundan herşeyden kıymetli. 

tarafından

Doğru çok doğru

+1 oy
tarafından

Aklını başına toplamışsın nihayet sert oldu belki söylediklerimiz canını yaktı fakat seni başka türlü kendine getiremezdik... Bu arada sağlık durumu testler filan hepsi yapıldı mı

tarafından

Şükür bir sorun yok. Bugün pazar kaç hafta bekledim yarını bekleyemedim devlet hastanesine gittim baya tatlı kadında doktor öyle kaba değildi gereken herşeyi söyledi 

+1 oy
(1,258 puan) tarafından

Eşin hala tepkili mi

(756 puan) tarafından

Olay nedir acaba

tarafından

Gelmedi bile

+1 oy
(576 puan) tarafından

Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin evinize şenlik olsun. Göz aydınlığı olsun.

tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim❤

+1 oy
(128 puan) tarafından

2 oglum var ikisibdede kontrollere esim gelmedi ama ben hep heycanla gittim konyrollere aksam oluncada fotoğraflarıni esime gosterdim bitek dogumlarda yanimda oldu canim 10 erkekten 9uda böyle rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin balım ❤️❤️❤️❤️

tarafından

İnsan üzülüyor ama 

Herkesin bebeği sağlıkla doğsun İnşallah

(128 puan) tarafından

Bunda üzülecek birsey yok canım 

+1 oy
(22,853 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin bebeğin inan bu sözümüze çocuk doğup onu kucağına alınca kimseyi gözün görmeyecek evlat sevgisi muazzam bir şey Rabbim isteyen herkese nasip etsin 

tarafından

İnşallah çok teşkkür ederim

0 oy
(5,905 puan) tarafından

Allahın izniyle bir doğsun eşin onu kucağına aldığında o kadar pişman olacak ki dedikleri için 

tarafından

Umarım 

Sağlıklı doğsunda

(5,905 puan) tarafından

İnşallah doğacak Allahın izniyle

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 162 göst.
+2 oy
10 cevap 330 göst.
+7 oy
9 cevap 399 göst.