+1 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (3,851 puan) tarafından

Hazır salca kullanıyor musnuz kızlar yemeklere ne marka katıyoruz foto arar sınız biber mi domates mi ben köy salcası kullanıyordum bitmek üzere marketten alcam mecbur ama ne marka güzel bilemiyorum hiç yapmadım

13 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından

Öncü marka (domates salçası) tabiki en güzeli bence

(3,851 puan) tarafından

Tamam canım 

-Reklam-
0 oy
(2,748 puan) tarafından

Öncü markanın salçaları fena değil. Önceden kullanıyordum.

0 oy
(3,222 puan) tarafından

Bn market  salcalarini  hiç sevmiyorum  kullanmıyorum  her sene salça yapıyoruz   ev salçası 

0 oy
tarafından

öncü en bilindik ama tercih etmiyorum genelde.

biber ya da domates sana kalmış. biz biber kullanırız, fırın yemeklerinde domates tercih ederim.

(3,851 puan) tarafından

Sen ne marka kullanıyon 

tarafından

tanıdıktan alıyorum ben, domatesi de yazın yaptığım konserve domatesin kabuğundan salça yapıyorum 

0 oy
tarafından

Ben Antep salçası kullanıyorum 

0 oy
(2,255 puan) tarafından

Biz kendimiz yapıyoruz domates ve biberi marketten alacaksamda öncü alıyorum

0 oy
(4,834 puan) tarafından

Valla hangisinin fiyatı iyiyse onu alırım marka tercihim yok, yalnızca yağda güzelce kokusunu çıkarmak gerek kavrulması lazım tadı daha güzel oluyo 

(508 puan) tarafından

Markada çok tad fark ediyor ne kadar kavurursan kavur ,salça yemegin tadını değiştiriyor ,ya bu konuda ben çok hassasim ama benim ağzım biliyor ya , yemek pişirirken takintimdir çünkü bazı salcalsr yemeğin tadını bozuyor gibi geliyor bana 

0 oy
(1,092 puan) tarafından

Aslında en güzeli tabiki evde yapmak ama benimde öyle imkanım yok o yüzden öncü alıyorum canım genellikle. Domates salçası kullanıyorum ama biber salçası da bazen küçük bı kavanoz alıyorum bazi yemeklere yakışıyor çünkü  güzel lezzet veriyor. Öyle olduğu zaman domates biber karışık kullanıyorum 😊

0 oy
(6,812 puan) tarafından

Ben kendim yapıyorum bide köyde bildiğim bir teyzem var bitince ondan alıyorum önceden olca marka alıyordum 

0 oy
(508 puan) tarafından

İpek cam kavanoz alıyorum o olmazsa öncü kullanırım bunlar dışındaki salçaları asla almıyorum yemeğin tadını bozuyor 

0 oy
(4,306 puan) tarafından

Ev yapımı kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum 

0 oy
(128 puan) tarafından

Bimden alıyorum memnunum

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Öncü veya tat domates salçası ile köy salcasini karıştır. Biz salça çıkarınca öyle yaparız. Ama domates salcasini 1-2 gün güneşe çıkar, suyunu çeksin biraz.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
11 cevap 288 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Nalankt (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
6 cevap 225 göst.

Kategoriler

1,474,681 soru