Hazır salca kullanıyor musnuz kızlar yemeklere ne marka katıyoruz foto arar sınız biber mi domates mi ben köy salcası kullanıyordum bitmek üzere marketten alcam mecbur ama ne marka güzel bilemiyorum hiç yapmadım
Öncü marka (domates salçası) tabiki en güzeli bence
Tamam canım
Öncü markanın salçaları fena değil. Önceden kullanıyordum.
Bn market salcalarini hiç sevmiyorum kullanmıyorum her sene salça yapıyoruz ev salçası
öncü en bilindik ama tercih etmiyorum genelde.
biber ya da domates sana kalmış. biz biber kullanırız, fırın yemeklerinde domates tercih ederim.
Sen ne marka kullanıyon
tanıdıktan alıyorum ben, domatesi de yazın yaptığım konserve domatesin kabuğundan salça yapıyorum
Ben Antep salçası kullanıyorum
Biz kendimiz yapıyoruz domates ve biberi marketten alacaksamda öncü alıyorum
Valla hangisinin fiyatı iyiyse onu alırım marka tercihim yok, yalnızca yağda güzelce kokusunu çıkarmak gerek kavrulması lazım tadı daha güzel oluyo
Markada çok tad fark ediyor ne kadar kavurursan kavur ,salça yemegin tadını değiştiriyor ,ya bu konuda ben çok hassasim ama benim ağzım biliyor ya , yemek pişirirken takintimdir çünkü bazı salcalsr yemeğin tadını bozuyor gibi geliyor bana
Aslında en güzeli tabiki evde yapmak ama benimde öyle imkanım yok o yüzden öncü alıyorum canım genellikle. Domates salçası kullanıyorum ama biber salçası da bazen küçük bı kavanoz alıyorum bazi yemeklere yakışıyor çünkü güzel lezzet veriyor. Öyle olduğu zaman domates biber karışık kullanıyorum 😊
Ben kendim yapıyorum bide köyde bildiğim bir teyzem var bitince ondan alıyorum önceden olca marka alıyordum
İpek cam kavanoz alıyorum o olmazsa öncü kullanırım bunlar dışındaki salçaları asla almıyorum yemeğin tadını bozuyor
Ev yapımı kullanıyorum diğerlerini bilmiyorum
Bimden alıyorum memnunum
Öncü veya tat domates salçası ile köy salcasini karıştır. Biz salça çıkarınca öyle yaparız. Ama domates salcasini 1-2 gün güneşe çıkar, suyunu çeksin biraz.
1,474,684 soru
24,143,141 cevap
334,563 kullanıcı