0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından

Selam kizlar bobrek agrisi yasayanlar okursa sevinirim.benim bi kac aydir sirtimin asagisi tam bobrek tarafim feci sekilde sanci veriyor agri degil sanci.ben ayirt edemiyorum bobrekmi yoksa belimmi diye ama tam agriyan yere bastirince ve ya haiften vuruncada cok aciyor.surekli deyil ara ara geliyor ve inanin dayanilacak gibi deyil ogluma hmileyken bel agrisi yasadim ama bu fakli.sizce bobrekmi bide hangi bolume randevu alsamki bilemdim cevaplayan herkese tesekkurler:)

2 Cevaplar

0 oy
(3,813 puan) tarafından

Elini belinin iki yanına koydugundaki kısımdaysa ağrı muhtemelen böbrek ağrısıdır 

(673 puan) tarafından

Aynen bende nasil tarif etsem nerededir diye dusunuyordum aynen senin dediyin yerde canim.iki gundur agri kesicilerle ayaga kalkiyorum 

(3,813 puan) tarafından

Muhtemelen taş ya da kum düşürüyosun . İdrarında yanma sürekli idrar varmış gibi bı his var mı 

-Reklam-
0 oy
(7,466 puan) tarafından

Ayni benimde ya. Sanırım üroloji bakıyormuş ama gitmeye çekindim ben ağrı geçmiyor ama mecbur gidecem artık. Neyden oluyor bilmiyorum. Vajinal enfeksiyonum vardi acaba böbreklerede mi geçti enfeksiyon öyle düşünüyorum 

(673 puan) tarafından

Evet oda olabi,ir spiralim var ve son zamsnlar kenfi bulfugum ilaclarla gecirdiyim vajinal yanma ve kasinmam vardi

(7,466 puan) tarafından

Büyük ihtimalle aynı sebepten ağrıyor ikimizinde. Kadın doğum kaç tane ilaç yazdi banada kullandim ama sürekli tekrar ediyor 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 84 göst.
15 Nisan 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
28 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sil bastan_ (3,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 405 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Tugbax (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,307 cevap

330,740 kullanıcı

...