Kızlar sol göğüsumde süt çok az yok denielcek kadar az yani bebeğim 2 aylık emmiyor 1 saatir sağım yapiyorum çıkan süt bu makinemin markasıda weewell
Bol su iç canım hoşaf iç süt arttırıcı çaylar malt içecekler ama en önemlisi bebeğini emzir o göğüsünü ver sürekli sağma dan ziyade emzir cnm
Her emzirmeden önce onu veriyorum ağzına emzirdikten sonrada sağiyorum rezene anson kimyon karışımı içiyorum
Ne bulursan meyve kaynat hoşaf yap cnm bardak bardak iç
Kuru meyve mı
Evet cnm hoşaf olacak
Kuru dut cayi ic bol bol su icebilirsin sivi tuketmelisin incir kuruyemis alabiliyorsan ilik dus al evdekilerden birisi sirtina sert masaj yaparak dus al ki sut kanallarin acilsin yesilli tuketebilirsin cok asiriya kacma bebekte sende isal yol acabilir bn boyle yaparak sut attirimi olmusti en onemlisi sinir strestten uzak durmalisin sutum az deme bugn sutum cok gelmis cok sukir de sen iyi olursan vucusdun sut uretimin artigini gorursun bol bol dinlen
Çok sukür bukadarina da ya valla ama ben yesilik yiyemiyorum ya
Çiğ badem ,fındık,ceviz,kuru dut çayı ,incir ve tatlısı, tahin pekmez ,üzüm kayısı hoşafı ,günde 2,5 litre su,ılık duşta çok etkili cnm hele dere otu harika süt yapıyor ama stresten uzak dur sıkıntı stres sütü kötü etkiliyor cnm
Ya şu dere oyunu herkes söylüyor süt artırıyor diye am ahiç yiyemedim
Sabah kahvaltıda ye cnm salatalarında kullan cnm harika birşekilde süt yapıyor
Ya yesilik yiyemiyorum ya midem bulanıyor yerken
Hiç tadın abile bakmamışım valla
1,470,040 soru
24,080,913 cevap
331,204 kullanıcı