Hayırlı akşamlar bebeğim 6 buçuk aylık oldu yürütece koymaya yavaşdan başladım ve çok mutlu oluyor kendi hareket ettikçe sürekli odayı dolanıp duruyor sizler kaç aylıkken koymaya başladınız yada ben cokmu erken koydum aceba
Hepinizin yorumlarına ayrı ayrı teşekür ederim
Ben hiç koymadim kızım geç yürüdüğü halde herkes koy dedi ben parmaklarının üzerinde yürümesin diye koymadım 18 aylık iken yürüdü yürüteç önerilmiyor bide sen çok erken koymuşsun kalça çıkığına sebebiyet verirsin
6 ay bana biraz erken geldi ben kızımı çok fazla koymadım hatta hiç koymadım diyebilirim toplasan 10 dk anca binmistir oğlum 11 aylık 1 aydır ara ara koyuyorum kızım 10 aylıkken yürümüştü oğlum henüz emekliyor
7 aylıkken koydum şu an 10 aylik hep biniyor..kızımı da 7 aylıkken bindirmistik 11 aylıkken yürütmüştür sıkıntı olmadı
Tanıştırmadim uzmanlar onermedigi için....
Sorunda olmadı yürüteçe koyanlarinki daha geç yürüdü arkadaşın çocuğu...koyma taraftarı değilim koyarsanda saygi duyarım bebek senin tercih senin...
6 buçuk aylıkken bindirmeye başladım şuan 9 aylık bindiriyorum kanepelerin kenarından tutunup adım atıyor Sıralıyor derler oğlumuda öyle koymuştum 9 aylıkken yürüdüydü
Sanırım bende o sıralar koymuştum kızım 10 aylıkken yürüdü oğlum bır yaşını geçmişti bır ay kadar yürüdü her çocuk farklıdır bır sıkıntı da olmadı
6 aylikti almıştık ama cok terledigi icin cok bnnmedi
hiç koymadım. gerek çocuk doktorumuz gerek fizik tedavi uzmanımız önermedi. içe basma, parmak ucunda yürüme gibi sorunlara sebep oluyormuş. kendi haline bıraktım. yaşında da yürüdü
Ben yürüteç taraftarı değilim, doktorlar da hiç önermiyor evet kolaylık sağlıyor anneye ama bebek için doğru değil. Oğluma kaynım almıştı yürüteç ben hiç almayacaktım alındı diye fotoğraf çekmek için bir iki kere koymuşluğum var zaten oğlum 10 aylıkken yürüdü çokta ihtiyaç duymadım.
6 aylıkken koydum 11 aylıkken yürüdü
Ben iki cocugumu da koymadim. Onermiyolar. Zaten 10 aylik yuruduler.
8 veya 9 aylikti sadece salonu supururken bi kaza yaşamamak için koyardım gün içinde 15 dk. Keyfiye hiç koymadım
hic bir zaman koymadim koymam da faydadan cok zarari var
Bizde kalça çıkıklığı vardı hiç koymadım canm
7 aylık şuan kulanıyo artık kizım ama kısa sıkılıyo hemen
Babası istedi aldı 9 aylıkken falan ama hiç binmedi kızım durmadı orda. Sonra kızımla çok yakın doğan bir bebek var düz basmıyor ayağının dikine dikine basıyor çok yürüteçte kalmış onu görünce iyi ki kullanmamış dedim
7 8 ayliktilar ikisi de
İlk çocuğumda 1 2 defa bindirdik 30 dk bile binmemistir 1 yaşına girdiği gün yürüdü desteksiz
1,473,972 soru
24,132,473 cevap
334,125 kullanıcı