+1 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (1,018 puan) tarafından

Hayırlı akşamlar bebeğim 6 buçuk aylık oldu yürütece koymaya yavaşdan başladım ve çok mutlu oluyor kendi hareket ettikçe sürekli odayı dolanıp duruyor sizler kaç aylıkken koymaya başladınız yada ben cokmu erken koydum aceba

19 Cevaplar

0 oy
(1,018 puan) tarafından

En İyi Cevap

Hepinizin yorumlarına ayrı ayrı teşekür ederim 

-Reklam-
0 oy
(7,039 puan) tarafından

Ben hiç koymadim kızım geç yürüdüğü halde herkes koy dedi ben parmaklarının üzerinde yürümesin diye koymadım 18 aylık iken yürüdü  yürüteç önerilmiyor bide sen çok erken koymuşsun  kalça çıkığına sebebiyet verirsin 

0 oy
tarafından

6 ay bana biraz erken geldi ben kızımı çok fazla koymadım hatta hiç koymadım diyebilirim toplasan 10 dk anca binmistir oğlum 11 aylık 1 aydır ara ara koyuyorum kızım 10 aylıkken yürümüştü oğlum henüz emekliyor 

0 oy
(1,069 puan) tarafından

7 aylıkken koydum şu an 10 aylik hep biniyor..kızımı da 7 aylıkken bindirmistik 11 aylıkken yürütmüştür sıkıntı olmadı 

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Tanıştırmadim uzmanlar onermedigi için....

Sorunda olmadı yürüteçe koyanlarinki daha geç yürüdü arkadaşın çocuğu...koyma taraftarı değilim koyarsanda saygi duyarım bebek senin tercih senin...

0 oy
(622 puan) tarafından

6 buçuk aylıkken bindirmeye başladım şuan 9 aylık bindiriyorum kanepelerin kenarından tutunup adım atıyor Sıralıyor derler oğlumuda öyle koymuştum 9 aylıkken yürüdüydü

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Sanırım bende o sıralar koymuştum kızım 10 aylıkken yürüdü oğlum bır yaşını geçmişti bır ay kadar yürüdü her çocuk farklıdır bır sıkıntı da olmadı 

0 oy
(54,111 puan) tarafından

6 aylikti almıştık ama cok terledigi icin cok bnnmedi

0 oy
tarafından

hiç koymadım. gerek çocuk doktorumuz gerek fizik tedavi uzmanımız önermedi. içe basma, parmak ucunda yürüme gibi sorunlara sebep oluyormuş. kendi haline bıraktım. yaşında da yürüdü 

0 oy
(2,696 puan) tarafından

Ben yürüteç taraftarı değilim, doktorlar da hiç önermiyor evet kolaylık sağlıyor anneye ama bebek için doğru değil. Oğluma kaynım almıştı yürüteç ben hiç almayacaktım alındı diye fotoğraf çekmek için bir iki kere koymuşluğum var zaten oğlum 10 aylıkken yürüdü çokta ihtiyaç duymadım.

0 oy
(3,851 puan) tarafından

6 aylıkken koydum 11 aylıkken yürüdü 

0 oy
(5,914 puan) tarafından

Ben iki cocugumu da koymadim. Onermiyolar. Zaten 10 aylik yuruduler. 

0 oy
(14,950 puan) tarafından

8 veya 9 aylikti sadece salonu supururken bi kaza yaşamamak için koyardım gün içinde 15 dk. Keyfiye hiç koymadım 

0 oy
(299 puan) tarafından

hic bir zaman koymadim koymam da faydadan cok zarari var 

0 oy
(6,553 puan) tarafından

Bizde kalça çıkıklığı vardı hiç koymadım canm 

0 oy
(9,976 puan) tarafından

7 aylık şuan kulanıyo artık kizım ama kısa sıkılıyo hemen 

image

0 oy
(2,087 puan) tarafından

Babası istedi aldı 9 aylıkken  falan ama hiç binmedi kızım durmadı orda. Sonra kızımla çok yakın doğan bir bebek var düz basmıyor ayağının dikine dikine basıyor çok yürüteçte kalmış onu görünce iyi ki kullanmamış dedim 

0 oy
(48 puan) tarafından

7 8 ayliktilar ikisi de

0 oy
(1,571 puan) tarafından

İlk çocuğumda 1 2 defa bindirdik 30 dk bile binmemistir 1 yaşına girdiği gün yürüdü desteksiz 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 399 göst.
0 oy
15 cevap 368 göst.
0 oy
19 cevap 342 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde emyy (5,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 339 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (1,741 puan) tarafından soruldu

Kategoriler