+1 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde (2,383 puan) tarafından

Benm geçen hafta sancım vardı nst bağlandım ama nst sancı yok ama benm kendi rahimde adete gire girecekişim gibi sancım vardı hissediyordum ağrıyı 

Merak ettiğim benm kendi sancım olup bebeğin olmamasi doğum olur mu öyle vede kendi sancım olsa bebeğin olmadigi için mi nst de gozukmedi

3 Cevaplar

0 oy
(29,839 puan) tarafından

Bazen sen hissetmesende nst de çıkar kasılmalar bazen çıkmaz sen hissedersin oda sık olmadığı için nstde gozukmez

(2,383 puan) tarafından

Nst bağlıyken bile ağrım vardı baya bide eve söyledim gözükmüyor sancı ama benm kendi ağrım vardı ayağa bile kalkamıyorum ebe bile şaşırdı birşey de demedi

(29,839 puan) tarafından

Başka Dr gdin bnce

-Reklam-
0 oy
(2,741 puan) tarafından

Normal bel ağrısı ya da başka bir ağrıyla sancısı karıştırmış olabilirsin. Rahim kasılmalari olursa nst de mutlaka çıkar. Sancı yoksa doğumda başlamaz zaten. Ha suyun gelir sancidan önce. En geç 5 6 saat sonra yine sancılar ortaya çıkar :)

0 oy
(253 puan) tarafından

Nst te bazen hemşirelerin bağladığı yerde sancıyi göstermiyor Nst .bnm başıma geldi.

(2,383 puan) tarafından

Bağladığı yer yukarı kisimdi ama benm sancı aşağıda vardı ayağa kalkamiyordum söyledim ebe sancım yok olsa çıkar dedi ama ben hissediyordum 

Pki benm kendi sancım olsa bebeğin olmasa doğum olur mu 

(253 puan) tarafından

Senin ve bebeğin sancısı ayrı olmaz.bn de sancı çekerken aynı öyleydi.sen dikkat et kendine.dogum başlayabilir.dogumu başlatan hareketlerden cinsel ilişki veya ada çayı hurma yeme içme canm.

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 54 göst.
+1 oy
6 cevap 280 göst.
+1 oy
4 cevap 119 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,031 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,374 soru

23,896,307 cevap

322,053 kullanıcı

...